Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Merlin Cycles

1 x Shimano SLX M665 9 Speed Double & Bash Chainset - 22/36 / 175mm @ GBP 39.16 = GBP 39.16

1 x Topeak Aero Wedge Bag - Black / Grey / Medium - Straps @ GBP 10.79 = GBP 10.79

1 x Standard Delivery to Turkey @ GBP 10.00 = GBP 10.00

Merlinden ilk alışverişimi an itibariyle yaptım bakalım aynakol sıkıntısız elime ulaşacakmı kaçgünde gelecek. Fatura yukarıdaki gibi. Kargosuz 67.4 euro 13.49 euro da kargo ile birlikte 80,89 euro

Scudo
@Ulaş Çavuşoğlu

çinden gelen ucuz ayakkabılar sebebiyle yurtdısında gelen ayakkabılara farklı bir vergilendirme uygulanıyor. %18 kdv nin dışında 70 lira gibi bir vergi alıyorlar. forumda da bu olay basına gelen bir kaç arkadaş var. kdv ve bu vergiyle beraber burda ki fiyattan daha pahalıya gelir bilginize ...

(link)

111 TL.
http://merlincycles-img.s3-eu-west-1.amazonaws.com/productImage_470_470_ffffff_image-jpeg/21584_altura_attack_360_windproof_cycling_jacket_2014.jpg

Evans'ta 105 5800 grup set 1050tl.

Diğer grup setlere de indirim var, ilgilenenler bir baksın derim...

@O.IŞIK Elektronik cihaz, km saati gibi ihtiyaçlarınızı cep telefonu uygulamalarınızla çözebilirsiniz.

(link)
fotodak, 340 tllik 3 ayrı ürün için 3 kere kargo ödemek zorunda mıyım?
tek kargoyla gelmez mi ?

@Uğur Tefci R501 jant setini Merlin Türkiyey göndermiyor altta yazıyor zaten kırmızı ile. Gönderse ben de oradan alacaktım o yüzden forumdan 2. el aldım. Diğer jantları yolluyor ama nedense 501i yollamıyor. Üzgünüm ama bu siparişi veremezsiniz.

@x-rayted 501i iptal ederim tamam da, her ürüne kargo saçma olacak.
tek kargo yaptırabilir miyiz ?
bana gidon ve jant lazım (ekstra da iç ve dış lastik xrs 040 için)

@Uğur Tefci
her ürüne kargo diye bir şey yok. Küçük paket kargosu 5 pound o da işte 22 TL mi ne ediyor. Siz jant ekleyince jantın kargosu 15 pound 66 TL ediyor (büyük kutu olduğu için) . Size kargo ücreti onu gösteriyor. Jantı çıkarırsanız kargo yeniden 5 pound yani 22 TL ye inecektir. Zaten tek kutu içinde aldığınız tüm ürünler birlikte gelir. Yalnız resimdeki gidon XRS040ın orjinal gidon boğazına uymaz çapları farklı , başka bir gidon boğazınız yoksa siparişinizden jantları çıkarıp mesela Deda Zero 31,7 mm gidon boğazı da eklemeniz lazım. Gidonu değiştirirken XRS040ın orijinal gidon sargısını sökeceksiniz ya yeni gidona saramazsınız onu. Bir de gidon bandı almanız lazım. Dedanın en ucuz bandını almıştım ben ama almışken 10-15 TL fazla verip Deda Mistral perfore alın derim, hatta bir tane de bana alın ben size parasını veririm :)

kargo olayını anlamak için ekledim ürünleri.
tek üründe 22
3 üründe 66 yazınca ürün başı 22 diye düşündüm.
ödeme olayında banka kartı veya internet şubesiyle filan yapabiliyor muyuz peki ?

Arkadaşlar, Merlin takip numarası gönderiyor muydu.? Hatırlayamadım da.:kötü:
Sipariş tutarım 60 sterlin civarında olacak gibi.

@Uğur Tefci
kredi kartı ile ödersiniz..

@soul_boy
Gönderiyor..

Ayın 5.inde sipariş vermiştim. Türkiyeye ayın 10nunda geldi, 13ünde ürünler bana teslim edildi. Siparişlerim ve yorumlarım şöyle:

1 adet giro tirnity kask
Kutusunun üzerinde 2013 diye yazıyor ama imalat tarihi daha eski olabilir. Sağlam duruyor ama sanki btwin 700 kask daha sağlam bir hissiyat vermişti. Denk ürünler aşağı yukarı ele gelen hissiyata göre konuşursak. Vizör yok, ekstra ped yok. 75-78TL gibi bir fiyata mal oldu bana

2-Camelbak Podium Big Chill Bottle 750ml
Ağızlığı çok süper ama plastik kokuyor. Zamanla geçer diye ümit ediyorum. 32-34TL gibi bir maliyeti oldu.

3- Vittoria Tyre Levers - Set of 3
Üçlü lastik levyesi. Sert plastik. Her biri farklı renk. Her biri üst üste bir birine geçebiliyor dolayısıyla anahtarlık vs. gerektirmeden hepsi tek yerde durabiliyor. Maliyeti 12-13TL

4- Park Super Patch Kit - Pack Of 6
Kendinden yapışkanlı 6 adet yama. Güneşte beklet vs. derdi yokmuş sitedeki yorumlara göre. Çapı 1TL büyüklüğünde var yok. Maliyeti 11-12TL filan.

Adamlar psikopat çıktı.:)
14.50'de verdiğim siparişi 16.30'da(Kargo takip numarasını bildirmeleri dahil) kargoladılar. Daha önce hepsiburada 3.5 saatte kargolamıştı, bunlar çığır açtı.

Bu arada belki ilgilenen arkadaşımız olur. Camelbak Mule 3.0L ve suluk/suluk kafesi falan aldım.
(link)

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
@soul_boy Canta guzelmis ama ben gene bu tarz cantalar arasinda kullanmakta oldugum Alman Deuter'i siddetle tavsiye ederim.

(link)

@dodobir Teşekkür ederim. Paylaştığınız çantalar da güzelmiş. Başka sefere artık.

Bende forma peşindeyim ama Orica GreenEdge forması dışında diğer formalar indirimde değil. İndirim gelse de bir tane kapsak :)

Etixx Quick-Step forması sepete ekleyince %10 indirim oluyor.

(link)

@ozansefer
13 ünde verdiğim sparişler bu gün gelmiş ama postacı bulamadığı için kağıt bırakmış. 6 günde geldi aynı gün çıkardılar sanırım. Hayretler içindeyim bu kadar hızlı geleceğini tahmin etmemiştim.

Geri