Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Merlin Cycles

Ürünlerim 5 gün içinde elime geçti. Ülkemizdeki giyim kuşam sitelerinden bu kadar hızlı alış-veriş yapılmıyor. Helal olsun adamlara(Tamam, PTT'nin de hakkını teslim edeyim, iyi iş çıkardılar). 67 pound(Yaklaşık 90 Euro) tutan siparişim gümrüğe de takılmadı. Bi' alış-veriş anca bu kadar güzel olabilirdi.

Bu arada çanta harika bir şey. Su torbasının olduğu yer dahil, 5 bölmesi var. Çok kaliteli malzemeden yapılmış. Sırt kısmı ergonomik ve farklı bir yapıda. Terletmeyecek gibi görünüyor. Hortumu mıknatıslı, bisiklet üzerindeyken yuvasına takmak için uğraşılmayacak. Plastikle çevrili yuvaya yaklaştığında hemen yapışıyor. Olası bir mıknatıs bozulması halinde ise, klipsle kullanılacak. İlk izlenimlerim çok olumlu yönde. Tabi bisiklet üzerinde de denemek lazım. Alacak olan arkadaşlar var ise, tavsiye ederim. :harika:

Scudo
Benimki bir haftayi gecmesine ragmen henuz elime ulasmadi. :( Yarin gelir diye umuyorum artik.

@dodobir

Urunler bugun elime ulasti. Ikisi de oldukca kaliteli urunlere benziyor. Ceket tam oldu. Sortu ise ilk giydigimde cok uzuldum cunku bel kismi salvar gibi boldu. Dedim bol almisiz baya. Nasil ederim, geri mi yollayayim yoksa satisa mi cikarayim derken hem belin arka bolumunde hem de pacalarda bedeni ayarlamak icin oldukca pratik yapismali yerinin oldugunu gordum(bir nevi kemer gorevi goren) ve bedenimi ayarladim hemen. ama urunun sizing kismina gore olcup bakip xxl almak yerine gayet rahat xl alabilirmisim ama dedigim gibi bir sorun yaratmiyor bu. Yeter ki dar almayin, onun cozumu yok. Biraz bol olmasi iyi olur, ayarlarsiniz hemen. Ayarlamasi oldukca pratik dedigim gibi.

Kisacasi iki urunu de oldukca fazlasiyla begendim.

@dodobir hayırlı olsun . Altura vapour kullandıktan sonra yorumlarınızı yazarsanız sevinirim ,alma niyetindeyim ama nefes alırlık beni düşündürüyor.

Altura vapour bikeradar sitesinde en iyiler arasında .artık yorum sizden

• Beğen
Tepkiler: ozansefer
@Güray Görkem Tesekkur ederim. Bir kac kullanistan sonra deneyimimi paylasirim burada. Nefes alirligi yeterli acaba diye mi kafanizda soru var? Nefes alirlik olarak ustundeki etiketlerde ciddi iddialar var. Detayli anlatilmis, bu bakimdan en iyi kumaslardan biri vs yaziyor. Tabi denemek lazim. Ama urunun her yanindan kalite akiyor, en azindan onu soyleyebilirim simdilik.

Arkadaşlar bir çift de continental mkıı protection lastik spariş ettik bakalım bunlar nezamana gelecek. Birbdahaki sefere jant seti alacağım gibi :) fena dadandık merline bi sıkıntı yaşamasak bari

• Beğen
Tepkiler: Güray Görkem
En bike-components.de 'den sele aldım 75'i biraz geçiyordu ve kutusu küçüktü gene de maalesef takıldı.

Şimdi de bir çift conti 4season bekliyorum bu sefer 75'ten ucuz.

Ayrıca Evans'tan eldivenlerim gelmedi mail attım tekrar yolladılar hala bekliyorum havalar da soğumaya başladı çabuk gelse iyi olur.

Bir sefer de merlin deneyeyim diyorum, 75'i geçse bile paketin üzerine değil içine fatura koyduklarından gümrüğe takılmıyor olabilir, bakalım belki kışlık bir şey alırım.

@Ozan k. Benim Merlin'den son siparisim 91 sterlin(kargo dahil) degerindeydi ama takilmadi gumruge.

• Beğen
Tepkiler: Ozan k.
@Ozan k.

Ozan Bey iyi akşamlar eğer özel değilse ben continental grand prixleri nereden aldığınızın linkini öğrenebilir miyim ve gümrük konusunda beni bilgilendirir misiniz elinize ulaşıp ulaşmadığını ?

arkadaşlar merhaba bugün 1 kilitli pedal ve bir adet zincir yağı sipariş ettim sipariş ettikten 20 dk sonra ürünleri kargoya verdiler baya hızlı :) ancak birşey farkettimki adreste bir hata yapmışım çalıştığım yerin adresini yazdım ancak şöyle oluyor çalıştığım yer gebze organize sitesi GOSB ama şehir olarak istanbul yazmışım GOSB kocaeline bağlı :( acaba sıkıntı olurmu kargoyu PTT getiriyordu demi?

@Dogannn Hiç olmadı takip edip şubeden teslim alırsın artık nereye giderse =(

@Uğur Sabuncu gosb dediğimiz yer istanbul sınırında bir adım atıyosun istanbuldasın geri adım atıyosun kocaelindesin :( o yüzden dalgınlıkla istanbul yazdım :( ptt getirirse öyle bişey yaparım. umarım uğraştırmaz :(

Arkadaşlar Plus eldivenlerde bana XL oldu.Mavic Aksium eldiven alacağım ancak beden tablosundan bir halt anlamadım.Sizce kaç beden alayım?

@Uğur Sabuncu dediğim gibi bike-components.de sitesinden aldım.

(link)

64euro ve kargo ücreti.

5 gün önce yola çıktı henüz Türkiye'ye giriş yapmamış gibi görünüyor. Ama genelde 5-10 günde ürünler bana ulaşıyor. Daha önce de bir sürü şey aldım bu siteden...

Giyim değil ancak komponentler gerçekten çok çeşitli ve ucuz...

@Güray Görkem

Bugun yagmur altinda urunleri kullanma firsatim oldu. Cok memnun kaldigimi soylemem lazim. Ceketin ustune nike'in spora elverisli bir yagmurlugunu da giydim. Urun vaad ettigini yapiyor. Nefes almasi sayesinde yokus cikarken sirilsiklam olmadim, inerken ise ruzgardan korudu. Urun oldukca hafif, yagmura fazlasiyla dayanikli ve suyu hemen ustunden atiyor - (test etmek icin yagmurlugu cikardigim da oldu). Kapsonu olsa yagmurluksuz bile surusu yapabilirdim aslinda. Hos icime birsey giymedigim icin yagmurlugun ekstra korumasini da istedim bugunku suruste. Ceket suanki havalar icin oldukca ideal, icine termal bir iclik giyilirse kisi da rahat cikarir gibi duruyor.

Sort icin de ayni seyleri soylemem gerekir. Ciddi yagmur altinda sudan koruyor ve ceket gibi suyu hemen ustunden atiyor, bir kac dk sonra ustundeki islaklik bile kalmiyor. Iki urunu de camurladim bugun Belgrad'ta ve gordum ki temizlenmeleri de cok basit.

Kisacasi rahatlikla tavsiye edebilecegim urunler. Yapmasi gerekeni fazlasiyla yapiyorlar.

• Beğen
Tepkiler: Güray Görkem
arkadaşlar linkteki gözlükte please select e basınca smoke lens ve pc lens seçeneği çıkıyo. bunların birbirinden farkı nedir?

(link)

@Angel PC lens dedigi sari lens olmali. Cunku PC basinda kullanilan lensler hep sari. Smoke lens ve Yellow lens arasinda secim yapmak icin de su link yardimci olabilir - Hos urun aciklamasinda bu uc lensi(smoke, yellow, clear) de icerdigini soyluyor zaten, o yuzden neden smoke ve pc diye ayirdigini anlamadim:
(link)

• Beğen
Tepkiler: hakan64
Iki ayri siparis daha verdim ikisi de yaklasik 95 sterlin degerinde. Yani 75 euronun ustunde epey. birini 22 digerini 25 ekimde vermistim siparisini. 25 ekimde verdigim siparis dun elime ulasti. kutuda 95 sterlin degerinde oldugu gozukmesine ragmen vergi alinmadi. 22'sinde verdigim siparisten ise hala ses yok. arayan soran da yok vergi icin. paket gume mi gitti acaba? tecrubesi olan var mi bu hususta? bir de bu paketin akibetini nereye sorabiliriz?

@Erdal YILMAZ Teşekkürler,
Sayenizde ben de kısa ve uzun taytı düşünmeye başladım. Tavsiyenize güveniyorum para gelir gelmez alacağım. Önceden şunu düşünüyordum
(link)
sizce aradaki farka değecek kadar iyi mi?
funkier kısa taytla kıyaslayınca ciddi fiyat farkı var. Funkier 68TL Merida 125TL
tecrübeniz ile bilgilendiriseniz sevinirim

Geri