Scudo Sports

Merlin Cycles

@Onur YCL

Freehub üzerine takacağınız pimden söz ediyorsunuz sanırım. 11 uyumlu jant setini 10'lu sistem ile kullanmanızı sağlıyor, olumsuz bir etkisi yok.

@cagrigencol

Paketi teslim alırken kargo görevlisine.

Scudo
@Erdal YILMAZ erdal bey bu arada size bir sorum olacak. ben giant cadex cfr yol serisi 1994 model bir bisiklet topluyorum. 105 grupset alacağım dediğim gibi. ekonomik olması birinci önceliğim. ultegra dura ace yerine 105 takmayı düşünüyorum. jant seti olarakta

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

bunların arasında kaldım. bana öneriniz hangisi olur veya bunların dışında var mıdır? şimdiden teşekkür ederim bittiğinde böyle görünmesini istiyorum bu arada giant-cadex-cfr-12555_5.jpg

• Beğen
Tepkiler: Tugaycinar
Arkadaşlar, yeni yol bisikletim için yüksek basınçlı bir el pompasına ihtiyacım var eğer merlinde yada başka bi sitede bildiğiniz güzel bi pompa tavsiyeniz var ise alabilirim hemen. Önceliğim küçük ve göstergeli olması.

Merhabalar
Merlin cok iyi hizli gonderi yapan genelde kesinlikle yanlis siparis yada bedenlerle alakali sikinti oldugunda kafasina gore beden gondermeyen,
Mail yoluyla sikintiyi durumu anlatan mail yoluyla donus saglayan cok iyi bir firma
Yaklasik 2 senedir ordan alisveris yapmaktayim tek bir sipariste 300pound a kadar urun getirdim, coguda takilmadan gecti
Ptt UKIM de ki sahsen ben yeri ziyaretrede bulundum ordaki calisanlarin kendi sahsi hali ruhiyetelerine bagli cogunlukla kafasi na gore istediklerine gumruk istemediklerine gumruk kesmiyorlar ki , paketlerimi surekli getiren ptt ci kisiye de sordum aynisini soyledi
Eldiven ve jersey gumruk kesersen 189 pound luk kaska gumruk yemedigim oldu
Kisaca yasadiklarimi paylasmak istedim
Herkeze keyifli surusler , gumruksuz vergisiz hizli gelen siparisler diliyorum
Saygilar

teşekkürler furkan bey :) inşallah güzel bir bisiklet ortaya çıkar. ferrari kırmızısı veya bir tık koyusu belki de simli siyah düşünüyorum. siyah 105 setle güzel duracağı kanaatindeyim. başka önerileriniz var ise seve seve dinlerim :)

• Beğen
Tepkiler: M.Furkan Kurt
Arkadaşlar yurt dışı alışverişte 75€'dan ucuz üç, beş ürünü aynı kargo ile getirtirsek ürünler ayrı ayrı mı değerlendirilir yoksa toplam ücret üzerinden değerlendirilip vergi alınır mı?

@Abdllh, ürünler aynı değil ise sorun çıkmaz sanırım, yalnız ürünlerin bir kaç tanesi aynı ise ticari olduğunu düşünüp vergi kesebilirler.

• Beğen
Tepkiler: Abdullah07
@cagrigencol
Kargonuzu takip edin. PTT ile geliyorsa;

Vergisini hesaplayıp kapınıza kadar getirir. Orada ödeme yaparsınız.
Veya sizi bulunduğunuz ildeki ptt gümrüğüne çağırırlar. Orada ödemesini yapıp paketi alırsınız.

Tekrardan belirteyim. KDV ve gümrük vergisi birbirinden bağımsızdır ve gümrük vergisinin sabit bir oranı olmayıp değişkendir. Aldığınız paket 1500 euro ve 30 kiloyu geçmiyorsa sadece kdv ödersiniz. Gümrük vergisi ödemezsiniz.

• Beğen
Tepkiler: cagrig
Arkadaşlar , kredi kartına taksit imkanı yok galiba bu sitede? Tayt fiyatlarını görünce ne kadar sevinmiştim halbuki , tek çekim sıkıntı olur.:)

Ürünlerin fiyatı pound ancak zaten siteyi açınca size TL olarak görünüyor. Bir çok sitedekine göre TL olarak görünmesi karşılaştırmada kolaylık sağlıyor. Müthiş hızlı gönderen ve kaliteli bir site. ANcak taksit vs yok. Ne alırsam alayım 3.4.gün İstanbula ulaştı oradan Mersine ise 1 haftayı buldu. Ben müthiş beğeniyorum siteyi keşke maaşları da pound olarak alsak da bize de MERLIN de yorum yazan elemanlar gibi ucuz gelse.
Düşün bu ülkede nasıl seviliyoruz:islik:, satıcılar tarafından, öylesi bir sevgi var vatandaşa;);)

@aso2 axess yurtdışı kampanyası bu sitede geçerli oluyor, 3 taksit ile alabiliyorsun (100TL üzeri ise)

bende elite arion roller almak istiyorum en uygun bu sitede buldum, umarım sorunsuz ulaşır.
(link)

Sanırım yapıkredi world kartta yurt dışı alışverişlere 3 taksit yapmış.İnternetten alışveriş geçerlimi bilmiyorum gerçi.Bende spd pedal + ayakkabı alacağım sanırım oradan.

Geri