Scudo Sports

Merlin Cycles

Arkadaşlar merhaba sizlere bir şey sormak istiyorum ben 21 kasım cumartesi spd ayakkabı+sdp pedal aldım ayın 23'de royal mail ile yola çıkmış ürünüm verilen takip kodu kullanarak ayın 25'de "gönderi yurt dışına sevk edildi" yazısı var sizce bir mail atmalı mıyım?

• Beğen
Tepkiler: fatihİ.10
Scudo
@Ahmet Cahid GÜRSES

Mail atmanıza gerek yok. Ürünün Türkiye'ye giriş yapmasını bekleyin.

@Ahmet Cahid GÜRSES
süreç normal işliyor bide aynı takip numarası ile ptt den kargo takip yapabilirmisiniz

Ben de jant seti aldım 11 gün oldu henüz kayıtlarda sonuç çıkmıyor. Büyük kutuları gönderdiği posta ne yazık ki royal mail gibi hızlı değil. :ckskc:

@Ahmet Cahid GÜRSES

Paket büyükse önce UKİM ondan sonra PİM'e girer. Ben de 25'i akşamı verdiğim forma ve çorap siparişimi bu sabah teslim aldım. Ufak paketler daha hızlı gelebiliyor. Büyük paketlerin gelmesi ortalama 7-15 gün.

@Yağız Gökmen hmm peki sağolun.. @Erdal YILMAZ bana gelen bir spd ayakkabı + spd pedal çok büyük değil kanımca.. Doğru söylüyorsunuz 11.11 Aliexpress arka ışık siparişi verdim bugün elimdeydi. Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.

@Oğuzhan Y. Ben bir zonda alabilirim, sizi takipte olayim...

Bu arada 25,inde siparis ettigim castelli forma dün geldi...

Takip kodu da vardı.

Tahmini ne zamana kadar sürer bu indirimler?

Arkadaşlar bisiklet parçası almak için en uygun site merlin mi yoksa başka sitelerde var mı böyle

@cagrigencol forumda arama yapabilirseniz sanırım yeterli bilgiye ulaşabilirsiniz. Hatırladıgım kadarıyla bu konu üzerinde çok site vardı ve artıları eksileri üzerinde tartışılmıştı.

• Beğen
Tepkiler: cagrig
evet bulabildim teşekkür ederim :) bu arada merlincycles ta 105 grupset var 1000 lira civarında sizce bu iyi bir fiyat mı alınır mı

@cagrigencol 1000 tl 180 tl vergi ile 1180 liraya denk geliyor gayet makul forumda 2. ellerini neredeyse o fiyata satıyorlar.

@Ertan M. Vergiden kastınız gümrük mü kdv mi. Bide yüzde 20 gümrük varya o düşündürüyor beni

@cagrigencol

Alışverişinizin toplam değeri 1500 Euroyu geçmiyorsa ve 30 kilonun altındaysa (Her iki şartı da sağlamalı)
Ab üyesi ülkelerden gelen ürünler için %18 kdv ödersiniz.
AB üyesi harici ülkelerden geliyorsa %20 kdv ödersiniz.

Gümrük vergisi ayrıdır ve oranı sabit değildir.

• Beğen
Tepkiler: cagrig
@Erdal YILMAZ @Fatih Çetin şimdi diyelim ki ürünü aldım. siteye kargo ve ürün bedelini ödüyorum. kdv ve gümrük vergilerini nereye ödeyeceğim?

Geri