@TontonCocuk şansınızı deneyin - sevk edildi ibaresi varsa çıkmış olma ihtimali çok yüksek.
beklemekten başka şansın yok
yine de ara şansını dene derim
@drumbanger (link)
bu linkteki alanda türkiyeyi seçtikden sonra merlinin verdiği uzun takip numarasını girdiğinizde bir sayfaya yönlendiriyor orada daha kısa bir takip numarası daha oluyor o numarayla ptt den takip yapmak mümkün
Bilmeyen arkadaşlar, merlinde royal mail ile gönderilen ürünler için RU123456789GB numara kargo takip numaranızdır. Ptt'den bu numarayı girerek sorgularsınız. Merlin'den verdiğim siparişlerim 5 günde elime ulaşıyor.
@Erdem C. Ben siparişi 13 ünde verdim. Daha sonra 18 inde oradan sevk oldu. 21 de Tr ye girdi 22 sinde gittim zar zor gümrükten aldım ben. Vergiyi paund değilde dolar olarak hesaplamışlar250 lira dusuk ödedim
benim siparişimde bir sıkıntı var o zaman. 18 nisanda geçtim siparişi 19 nisanda satıcıdan teslim alındı 25 nisanda türkiyeye gönderi yapıldı. türkiyeye ne zaman girer türkiyedeki işlemler ne kadar sürer muamma benim için. ay sonunda yada ay başında teslim alırmışım gibi hissediyorum. umarım aksi olurda daha hızlı elime ulaşır.