Scudo Sports

Merlin Cycles

@Volks 18 inde sitede sev edildi yazıyordu. Peki orada olup olmadığını öğrenebilir miyim arasam

Scudo
@TontonCocuk şansınızı deneyin - sevk edildi ibaresi varsa çıkmış olma ihtimali çok yüksek.
beklemekten başka şansın yok :)
yine de ara şansını dene derim

@Volks az önce aradım çağrı merkezini herhangi bir kayıt yok Dedi ülkeye girişte bugün yada yarın girer büyük ihtimal

Doğru anlıyorum dimi ben oradan çıkmış sanirim

Dosyalar

• image.png
    image.png
    18,5 KB · Okunma: 51
@TontonCocuk evet çıkmış, aynen bugün yarın girer olmadı önümüzde ki hafta..
ondan sonrası gümrük :)

@Volks bir arkadaşımız sağolsun ajan gibi çalışıp buldu takip numarasını cok teşekkürler @Yavuz S. :)

@Volks Volkan benim urun şimdi gelişme oldu nerededir bu urun su anda

Dosyalar

• image.png
    image.png
    30 KB · Okunma: 60
  • Beğen
Tepkiler: Yavuz S.
@TontonCocuk kompleseini ya da numarayı bana özel olarak atar mısın

Arkadaşlar Merlin den 16 nisanda kargoya verilen ürünüm kaç güne gelir? Halen sipariş takipte bir şey göremiyorum.

16/04/201610:20:00Gonderi yurtdisina sevk edildi

@Erdem C. Evet buldum PTT den baktım zaten. Halen bir değişiklik yok.

Durum bu şekildeAdsız.jpg

@kadir karademir aslında tonton cocugun sipariş takibine bakmak lazım bir kaç gün önce onunkiler teslim oldu ortalama 15-20 gün sürüyor muhtemelen

@kadir karademir halen türkiyeye giriş yapmamış acaba deniz yolu ilemi geliyor aklım almıyor 9 gün olmuş yola çıkalı

@drumbanger postnl sitesinden bulunabiliyor

@drumbanger (link)
bu linkteki alanda türkiyeyi seçtikden sonra merlinin verdiği uzun takip numarasını girdiğinizde bir sayfaya yönlendiriyor orada daha kısa bir takip numarası daha oluyor o numarayla ptt den takip yapmak mümkün

Bilmeyen arkadaşlar, merlinde royal mail ile gönderilen ürünler için RU123456789GB numara kargo takip numaranızdır. Ptt'den bu numarayı girerek sorgularsınız. Merlin'den verdiğim siparişlerim 5 günde elime ulaşıyor.

@Erdem C. Ben siparişi 13 ünde verdim. Daha sonra 18 inde oradan sevk oldu. 21 de Tr ye girdi 22 sinde gittim zar zor gümrükten aldım ben. Vergiyi paund değilde dolar olarak hesaplamışlar250 lira dusuk ödedim :)

benim siparişimde bir sıkıntı var o zaman. 18 nisanda geçtim siparişi 19 nisanda satıcıdan teslim alındı 25 nisanda türkiyeye gönderi yapıldı. türkiyeye ne zaman girer türkiyedeki işlemler ne kadar sürer muamma benim için. ay sonunda yada ay başında teslim alırmışım gibi hissediyorum. umarım aksi olurda daha hızlı elime ulaşır.

• Beğen
Tepkiler: TontonCocuk
@Erdem C. 26 aksamı yada 27 sabahı girer gümrüğe. Hafta sonuna kadar getirirler kapına kadar istanbuldaysan

image.png

Geri