Scudo Sports

Merlin Cycles

@Ahmet.KOÇ Rapha tayt hiç kullanmadım. Castelli ve Santini gibi markaların en iyi taytları Rapha'nın neredeyse yarı fiyatına bulunabiliyorlar ve -en azından benim için- her bakımdan yeterliler.

Scudo
@ataberkdönmez
Türkiye'ye gönderim yapılmadığını belirtmekte fayda var.

• Beğen
Tepkiler: cihan cambaz
@Ali.K
Free shipping on this item to Turkey
Spring Parcel 3-5 Days: TL 41.50

yaziyor ama bilemedim.

Merhaba. Aralık ayında wiggle.com dan 275$lık bir alışveriş yaptım. O günkü kurla 792 Tl ediyorudu. Gümrükte 190 Tl vergi kesilmiş. Yaklaşık 48 Tl fazla vergi kesmişler. Ürün burada olmadığı için ve fiyat olarak hala çok uyguna geldiği ve ödemeyi reddedersem muhattap bulamayacağımdan korktuğum için ptt görevlisine ödeme yapıp teslim aldım. Geçen hafta bir arkadaşım chainreaction dan 139$ (400tl) tutarında bir aynakol aldı. 72 tl vergi kesilmesi gerekirken 90 tl kesilmiş. Bu konuda bir fikri olan varmıdır acaba?

@kaan akpınar benzer bir olay benim başıma geldi. 75€yu geçmeyen siparisimden 45 lira vergi kestiler. Önce vergiyi ödeyip sonra UKİM'e itiraz dilekçesi yazdım. Cevap olarak kargoyu benden geri istediler tekrar incelemek için. İnceleme sonucu verginin haksız olduğunu ve ödediğim tutarın iadesinin yapılacağını bildiren bir cevap aldım ama hala arayıp soran yok. Ben de uğraşmaktan bıktığım için aramadım ama o parayı ölürüm de bırakmam.

iyi geceler arkadaşlar yanlış bir ürün aldım siparişimi kısa bir süre içerisinde iptal ettim para iadem olmamış nasıl bir politika izliyor bu konularda merlin? Şimdi istediğim ürünümü alsam sıkıntı olur mu?

@Ahmet Cahid GÜRSES
Eğer postaya verilmediyse iptal olur ancak çok hızlı ve veriyorlar. Gönderilirse geri gönderip 10-15 gün beklersiniz mail ile bilgilendirilmesini ve para iadesi olur.

@ataberkdönmez
Bu fiyatlari gorunce alasin geliyir da ... iste.. su an ihtiyac yok. Bilgi iui oldu ama.

@Recep-Şahin @alper 76 Merlin'den epey ürün aldım. Son siparişimde 2 adet aldığım Swissstop jant çember silgisi tek çıktı. Teslim alır almaz kutu içeriğinin fotoğrafını çekip, faturayla beraber Merlin'e mail gönderdim. Çok hızlı şekilde geri dönüş yapıp eksik ürünün bedelini iade edeceklerini söylediler ve aynı hafta içerisinde kredi kartıma bedel iade oldu.

Bana da fotoğraf takinden farklı gönderilen LUSSO tayt geldi. Ben mavi istememistim. Tüm süreç inanılmaz hızlı işledi para iadesini hemen gördüm. MERLİN bence de çok ciddi ve iyi...

@alper 76 siparşimden ortalama bir küsür saat sonra iptal ettim ama gece yarısıydı paramı iade etmişler ilginiz için teşekkür ederim..

Selamlar merak ettiğim ufak bir husus var, bilgisi veya mantıklı yorumu olanların yanıtlarıni bekliyorum :) geçtiğimiz ay 11.03.2016'da (Pazartesi günü) Merlin'den kask ve gidon bandı siparişim oldu. Ödemeyi her zamanki gibi paypal üzerinden yaptım ve teb banka kartımdan fatura tutarı kuruşu kuruşuna aynı miktarda çekildi. Sıkıntı şu ki, dün yani 10.04.2016 Pazar günü sele ve zincir yağı siparişi verdim, fatura tutarı 198 lira iken kartımdan 202 lira çekilmişti. Bu aradaki 4 liralık fark geçen ayki bahsettiğim siparişi baz alırsak, siparişin haftasonu geçilmesinden mi kaynaklıdır ? Aydınlanmayi bekliyorum.

@Onur YCL büyük bir ihtimalle durum dediğiniz gibi. Bende akşam ve hafta sonu siparişlerinde aynı sorunu yaşadığım için artık sadece mesai saatlerinde yurtdışı sipariş geçiyorum. Buda kesin çözüm olmuyor ama çünkü harcama onayının olacağı saati siz belirleyemiyorsunuz.

@Onur YCL Satış yapıldığında sizin aldıgınız ürürnün fiyatı sterlin'den dolar karşılığı olarak çevriliyor ve o kur üzerinden bir de ülkemizde ne akdar ettiğine göre hesaplanıyor. Kısaca arkadaşımızın dediği kur farkı ortaya böylece çıkıyor....

@alper 76 Evet sistem böyle işliyor ancak geçen ayki alışverişimde hesabımdan fatura tutarının aynısı çekildi.

JPEG_20160329_125948_-213041044.jpg

Stoklarında olmadığı ve göndermedikleri ürünün ne iadesi oldu nede yazdığım onlarca maile düzgün bir cevap vermediler.Ürünü yolladık diyorlar konuyu kapatıyorlar.Alın size yurt dışı siteler kapısını çalamadığınız firmadan alışveriş yapmayın arkadaşlar.Saygılarımla..

merhaba merlin den aldığığım üründe ki sayfa şu ibareler var

Apr 18 201607:31 AMParcel sent to country of destination
Apr 14 201608:50 PMShipment processed through sorting facility
Apr 14 201603:37 PMShipment handed over to final carrier
Apr 14 201603:37 PMShipment ready for transport
Apr 14 201603:37 PMShipment sorted for final carrier
Apr 14 201610:39 AMShipment processed at Spring facility
Apr 13 201610:25 AMShipment pre-advised to Spring

bu spring parcel isimli sitede çıkan 22 haneli bir kod da var. PTT den bu numara ile mi takip edeceğim ürünü.

Geri