Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Merlin Cycles

@dramorey Öyle değil hocam, mesela 80 euroluk bir ürünün vergisi 5 euro üzerinden hesaplanırdı ve 3 lira falan öderdik. Ayrıca 75 euroyu geçmemek için uğraşmaya gerek kalmazdı. Kulağa hoş geliyor ama 75 euro çıkartılmıyor maalesef :)

• Beğen
Tepkiler: dramorey
Scudo
Yani 2303 tl'nin üstüne bir de gümrük vergisi ödenecek. 414 TL. peki bu vergiyi ödememe yolu yok mu?

bir de eğer UPS ile gelecekse vergi ödenmeyecek mi? özel kargo ile ypaılacak işlemler neler?

@smx Shipping ile alacaksanız eğer öyle bir yol mevcut değil legal olarak. Ayrıca, ödenilen para K.D.V, ekstra bir ücret değil. Herhangi bir İngiliz'e göre yüzde 19 daha ucuz görüntülüyorsunuz fiyatları :)

Peki tamam okey... UPS ile gelecekse yukarı yöntemleri takip et demişti bir arkadaş. hangi yöntemleri? ekstra bir yük mü çıkartıyor?

Merlinden 1090 tl ye 105 - 5800 groupseti alsam bana vergisi dahil ne kadara gelir acaba ?

benim ultegra grup setim geldi sorunsuz teslim aldım geçen pazartesi günü ptt den aldım 1520 lira + 277 lirada vergi ödedim sıra kadro kaldı şuan xrs 030 kullanıyorum f/p bir kadro aldığım zaman da güzel bi bisiklet toplamış olucam (kendimce ) :)

@arda öner bu fiyatın altına pek düşeceğini sanmam. Özel bir sebebi yoksa taş çatlasın 100 tl indirim için o kadar beklemeye değmez bence.

İndirim için degil hocam bekleme sebebim yol bisikletine yeni gecicem nasip olursa haftaya ktm strada 2000 alıcam bi abimden full 105-5700 mavic aksiumlu

Arkadaşlar gümrük sınırı €100 oldu fakat internet sitesinde bu kurala ilişkin düzenleme yapılmamış diye bir şey duydum ben. €80'luk 3 parça halinde full XT-SLX set sipariş ettim. 2 parça gümrükten geçti ve vergilenmedi. 3. parça henüz yolda daha. Ona da bakıp buraya yeniden yazarım. Böyle giderse jant çemberi vs. de sipariş etmeyi düşünüyorum bakalım.

Geri