Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Merlin Cycles

@S.Emre DURMAZ merhaba, bike-discount taki kargo ücretini düşürmenin bie yolu var mı? Bir sele var indirimde,7 € ama kargo 20 €. Kargoyu halledebilirsem sepeti almayı düşünüyorum

Scudo
@kblglmz
Malesef kargo 20 euro.
Dolayısıyla astarı yüzünden daha pahalıya geliyor. Ya da başka ihtiyaçlarınız varsa sitede çok çeşit ve uygun fiyatlı ürünler var. Yanında birkaç şey daha aldığınızda, kargoyu bile ilave etseniz buradan almaktan daha ucuza gelebiliyor. Çünkü bu siteler vergisiz fiyat üzerinden satış yapıyorlar..

@S.Emre DURMAZ anladım, sağ olun. İhtiyaçlar artarsa site dediğiniz gibi gayet uygun, alışverişimizi öyle yaparız o zaman.

Merhabalar; herkese iyi günler dilerim:)
Amacım reklam yaomak değil öyke bir amacım yok yanlış anlaşılmasın.
Bu sitedeki bisikletlere baktım ve de fiyat performans olarak uygun geldi. O Merlin marka bisikletler ve de bu site güvenilir midir?
Bisiklet alınabilir mi? Ya da diğer ekipmanlar?
Eğr pozitif ise hesaba katıp bu siteyi de değerlendireceğim de
Teşekkürler

Merhabalar site güvenilir biryer ama kargo ücreti ve vergi eklenince bisikletler o kadarda cazip değil.

• Beğen
Tepkiler: Hastateker
Hadi ya vergiyi kargoyu hesaba katmamıştım teşekkürler o zaman :)

Merlin in bir çok ürünü diğer internet sitelerne göre daha makul + çoğunada kargo ücreti almıyor. Belirli bir limitin üstüne %18 canım ülkeme kdv ödüyorsunuz.

• Beğen
Peki vergi sınırı ne. 75 tl üzerine vergi alınıyor diye duymuştum 75 tl aşağısında normal fiyat üzerinden mi alıyoruz?

Vallahi onu bilmiyorum işte, ne yalan söylim :)
100 $ dır ama emin değilim..

• Beğen
Sınır 75 Euro arkadaşlar, ancak -lütfen yanlış anlamayın- bu konularda forumda en az 4-5 tane başlık var arama yaparsanız tüm bilgilere tekrar sormadan ulaşabilirsiniz. Orada bulamadığınız bir cevap olursa da o konuda sorun ki bilgiler tek başlıkta toplanmış olsun. :harika:

• Beğen
Teşekkür ederim sağolun

Ürünün %18'ini ödüyorsun türkiyeye girince. o kadar, başka bir işlemi yok. ödemeyi ptt alıyor.

kargo ücreti en uygun merlinde bisiklet gönderilerinde.

• Beğen
Ben bisiklet fiyatları uygun diye düşünmuştüm vergi kargo derken buradakiler kadar oluykr zaten :) o yüzden gidip normal bayiden seçim yapacağız :)
Yorum yapan herkese teşekkürler

bu aralar kur yüksek biraaz, eskiden daha uyguna alınabiliyordu. indirimde olan modelleri bulabilirseniz türkiyeden yine ucuza geliyor.

MERLİN de kargo 20€ değil 5pound o da 20 tlye yakın bir şey yapıyor. Daha evelki gün elime ulaştı oradan biliyorum

Geri gönderip iade alan var mi ben onu merak ediyorum. İade politikasını okudum ve aldigim urunu aynen iade ettim ancak beklemedeyim daha ellerine ulaştığını sanmıyorum.

@Murat B.

Abi merhaba. Rapha.cc'den alışveriş tecrüben varmış. Rapha bibshort almışlığın da vardır senin diye umuyorum. Ben de bir tane sipariş vermeyi düşünüyorum. Malum Rapha fiyatları çok uçuk, ama 5+ saat performans sürüşlerinde sıkıntı oluşturmayacak ve özellikle görünüş-estetik olarak beni tatmin edecek taytları da bu adamlar yapıyor. Tabi 5+ saat sürüşlerde sıkıntı oluşturmama kısmını kullanılan Cytech pedin kalitesinden ve yorumlardan/incelemelerden yola çıkarak varsaydım. Fiyat mevzusu korkutsa da almışken tam alayım bir daha başım ağrımasın düşüncesi daha ağır basıyor. Rapha bibshort kullandıysan değerli yorumlarını ve önerilerini bekliyorum.

Kadro ihtiyacı olan için kaçırılmayaca fırsat,
(link)

Geri