Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Merlin Cycles

Scudo
@Ali.K bende bilmiyorum :D 3 üncü kartta ısrarla bir kaç kere daha yeniledim 5. de oldu :)

• Beğen
Tepkiler: Ali.K
@Ozan Duran geçen ay ben de jant seti aldım.. aynı durum benim kargoda da oldu ama ürün çok geçmeden elime ulaştı. 10 gün de falan..

• Beğen
Tepkiler: Ozan Duran
(link)

Bu ürünü kullanan var mı önerir misiniz yoksa o fiyata türkiyede daha iyisi var mı

@serpol79 Hocam bende 2dk. arayla iki sipariş vermiştim paketleri birleştirmediler aldığım gibi iki farklı paketle yolladılar.

İlk paket 4 günde geldi diğeri şuan İstanbul gümrük'te yarın teslim edileceğini tahmin ediyorum.

Takip numarasının sisteme düşmesi gecikebilir sabırlı olun kargoya verilmiş olsa bile böyle gecikmeler olabilir.

• Beğen
Tepkiler: serpol79
29 nisan da aşağıda ki feneri aldım, 30 nisan da kargoya verilmiş olarak gözüküyor ve şuan yolda. Bazı yerli sitelerde eski sürüm olan moon x-power 780 lümen 270 TL civarı satılıyor. Sipariş sırasında kredi kartı hatası vermeseydi şuan eski sürümü almış olacaktım. Biraz araştırınca merlincycles.com da yeni sürümünü daha ucuza almış oldum. Eğer ışık kalitesinden memnun kalırsam 1 adet daha sipariş vermeyi düşünüyorum. Umarım gelmesi aliexpress alışverişleri gibi haftalarca sürmez.:)

(link)

İNİNAL KART İLE ALIŞVERİŞ YAPACAK PEDALŞÖR VE BU SPORA CANI GÖNÜLDEN HEVES VERMİŞ ABİLERİM VE ARKADAŞLARIMIN DİKKATİNE BEN YANDIM SİZ YANMAYIN :)

Malum Paypal nakit kart kapandı (yani daha kapanmadı fakat para yüklemesi 1 Mayıs 2016'da kapandı) , benim yaşım da kredi kartına vs. yetmiyor, bu yüzden normal paypal gibi kartlar ile alışverişlerimi sürdürüyordum. Tamamını bitirmiştim sadece ayakkabı ile kask kalmıştı (Kaskım vardı fakat daha kaliteli bir şey istiyordum, İtalyan KASK gibi.) Geçenlerde ING'nin ATM'sine gittim, parayı hesaba yatırdım ardından bilgisayarın başına oturdum. Girdim (link) Road Shoes tıkladım ayakkabımı seçtim. Ardından alışveriş sepetine ekledim felan. Hesabı oluşturdum adresimi yazdım. Sıra geldi ödemeye; Seçtim Master Card (İninal kart Master Card'ı destekler) kartın bilgilerini ödeme bilgi listesine ekledim, heyecanlıyım bir ayakkabım olacak :) hadi bismillah dedik onaylaya bastık, ardından ne göreyim Banka bu kartı desteklemiyor, zart zurt hayal kırıklığına uğradım tekrar tekrar denedim ama nafile ardından ininal'ın web sayfasına girdim, sıkça sorulan sorulara bakıyorum felan tüm sitelerde geçerli ister yurtdışı ister yurtiçi diyor ama bizim ki olmuyor neyse başka kartla yaparız artık dedim fakat para da çekilmiyormuş...

Sözün kısası İNİNAL KART Merlincycles'te çalışmıyor bilginize. Pişman olmamak için denemeyiniz.

arkadaslar konu hakkımda bılgım yok cok merlinden linkteki ayakkabıyı almak uzereyım pedal ayakkabı ve kargo toplam 195 tl tutuyor normalde 42 gıyıyorum hafıf sıkıyor bazen bu spd yol ayakkabısından 43 mu 42 mı tercıh etmelıyım sızce

(link)

ÖNEMLİ DUYURU !!!

Yurtdışı alışveriş yapacak arkadaşlar ininal gibi para tuzağı , yüksek kur farkı alan kartlara yönelmesinler.

Enpara bu konuda bir numaradır, hem havale / eft ücretsiz hemde KUR FARKI YOK ! Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankasına göre çeviriyor kuru.

Ayrıca kurye değil bankanın kendi elemanı kapıya kadar gelip teslim ediyor.

• Beğen
Tepkiler: erdsde
25nisanda aldığım ürün 27sindekargolandı. 5mayısta teslim aldım. 105 grupset, 340dolar fiyatı vardı. 145tl gümrük ödedim.

Bilgi icin, Merlin Cycles'a ayakkabi aliminda buyuk ya da kucuk gelme durumunda degisim imkani var mi diye sordum. Gelen yanitta eger uymazsa degistireceklerini soylediler. Yalniz geri donuste kargoyu biz oduyoruz.

• Beğen
Tepkiler: celilcetiner
@serpol79 Hocam merhabalar,

Sizin Northwave kask geldi mi ?

Geldiyse hayırlı uğurlu olsun ve detay fotoğraflar alabilir miyiz?

@hlksnrr
Türkiye ye geldi elime geçmedi daha. Gelince resimleri yüklerim.

Geri