İyi akşamlar arkadaşlar. Bugün merlin sitesinden verdiğim 3. kargomda geldi. Kaskı soran arkadaşlar vardı fiyatına göre gayet iyi geldi bana. Arkasında ayarlamak için aparatı var 58 cm. başlar için ideal bir kask. Gözlüğün kutusundan iki adet cam çıktı. Bir tanesi sarı gece için. Diğeri şeffaf. Gözlük de fiyatına göre iyi bir ürün. Yaptığım yorumlar şahsi fikrimdi.
selam arkadaşlar merlinden yakın zamanda alışveriş yapmaya çalıştım ve ödeme konusunda 3 farklı kredi kartımı site kabul etmedi ödeme yapamadım, merlinle ve bankalarla yaptığım görüşmeler sonucunda işe yarar bir sonuç elde edemedim benzer şekilde problem yaşayan ve çözen arkadaşlardan yardım bekliyorum
Bende SPD ayakkabı satın aldım ve şuan kargoda. Paypal ile satın alırken mutlaka bankanın döviz kurunu kullanın. Paypal döviz kurunu kullanırsanız eğer yaklaşık olarak 10 lira civarı bir fazlalık çıkıyor.
@ümit KOCABAŞ Satın alım yaparken Paypal ekranının bir köşesindeydi sanırım dönüştürücü seçenekleri diye bir yer vardı. Oradan yapılıyor hocam. Şimdi denemek istedim ama ayarlı olduğu için o ekranı bulamadım maalesef.
@celilcetiner Merhaba, bir şey yapmanız gerekmiyor, takibe devam edin sadece, kargonuz UKİM'e yeni girmiş daha, gümrük işlemlerinin ardından Antalya'ya sevk edilecek ilk önce, sonrasında ise Alanya'ya, selamlar.
@Redrock yurtdışı sitelerin hiçbirinde taksit olayı yok.
Ancak kredi kartınızın yurtdışı alışveriş kampanyalarından yararlanabilirsiniz.
Mesela Worldcard yurtdışı alışverişlerinde harcadığınız tutarı 3 taksite bölüyor. Bunun için kampanyaya üye oluyorsunuz vs.
arkadaşlar merlin bana TrakPak ((link)) şeklinde göndermiş, trakpak a tıklayınca da bir şey çıkmıyor trakpak tecrübesi olan da yok galiba, yoksa yanlş mı kod verdi bana
Kargo takip için barkod no yok mu? Barkod no ile ptt nin kargo takibinden sorgulayıp paketinizin son durumunu öğrenebilirsiniz.
Örneğin 18 Mayıs da yurtdışına sevk edilen kargom bu sabah itibari ile yurtdışı geliş kaydı yapılmış bir aksilik olmazsa yarın bana yönlendirirler cuma da gelir inşallah...