Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Merlin Cycles

@Redrock Akbank kredi kartınız varsa yurtdışı tüm alışverişlere 3 taksit uyguluyor. (Taksit için Axess kampanyalar bölümünden kayıt yaptırmanız lazım)

Scudo
@eyupaltindal 23 ü pazartesi öğleden sonra dispatch edilmiş. merlin den ilk alışverişim, biraz ayar oldum kredi kartlarmın hiçbirisni kabul etmedi paypal dan kur farkı da yedim açıkçası, trakpak dalgasından sonrası da biraz soğudum hayırlısı.
Order Number:WEB8257666
Order Date/Time:Saturday 21st May 2016 5:43pm
Status:Despatched Monday 23rd May 2016 3:11pm
Source Currency:EUR
Website Currency:EUR
Payment Method:PayPal Express, Saturday 21st May 2016 5:44pm
Shipping Method:TrakPak ((link))
Checked:Monday 23rd May 2016 3:11pm by P2P Mailing

@Wasabie benim de tam bir hafta oldu henüz TR'ye giriş yapmadı. Beklemedeyim.

Valla bende de Euro 3,51 den geçti o da yaklaşık 8 TL fark etti ama 1 hafta da elime ulaştı teşekkürler Merlin

@Wasabie Siparişiniz yeni olduğu için henüz kargo hareketi olmamıştır muhtemelen. Benim Çin'den Aliexppress den aldığım bir ürünün kargo hareketi hiç olmadan teslim edildi...

@Wasabie hocam bir iki gün bekle ondan sonra takip edebilecegin sonu ES ile biten bir barkod numarası verilcek onunla ptt den yada 17track ten takibini yapabilirsin, anladıgım kadarıyla artık royalmail ile gönderim yapmıyor merlin.

Royal mail devlet postası olduğu için ürünler 1 hafta içinde hızlı bir şekilde geliyordu taki merlin trakpak'a geçene kadar.10 gün oldu sipariş verileli hala ülkeye giriş yapmadı paketim bundan sonrada daha alışveriş yapmam sanırım sitesinde 3 -5 gün arası imzalı diyor ama kargo hala İspanyada gözüküyor şuan ve ne zamana gelir Allah bilir.

• Beğen
Tepkiler: baykuş97
@Ertan M.

Hocam merlin Türkiye için Royal Maili bırakıp tamamen trakpak denilen sisteme mi döndü?

Evet ben de sipariş verdim trakpak linki verdi. Bu is merlin'in cazibesini azaltti...

Bilgi ÖZKAN teşekkürler hocam. 5 6 gündür kargo takip edicem diye girmediğim yer kalmamıştı en son sizin yorumunuzla buldum. Sonu ES ile biten barkod no ile baktım hala ispanyada gözüküyor hadi hayırlısı.

Siparişi 18.05.2016 tarihinde verdim.
Son durum şu şekilde:

Screenshot_1.png

@Fırat Y.

Dış lastik ön arka sadece. Ama geçen 1 hafta içinde 4 lastik patlağı yaşayıp 3 iç lastik değişince 4 tane de iç lastik aldım. Kenarda dursun. Bundan sonra yanıma iç lastik yama seti almadan bakkala bile gitmem :acpsnr:

• Beğen
Tepkiler: Fırat Y.
@Ömer Çolak vallahi ben de rubino pro aldım 4000 km oldu daha hiç patlamadı, yama yapmayı unuttum, şans mı yoksa lastiğin bir hikmeti mi bilemiyorum artık ama her çıkışımda hava basıyorum mutlaka çünkü iç lastik 1 bar civarı durduğu yerde iniyor

@Fırat Y.

Bolca lastik patlağı yaşayınca yedek iç lastiği biraz abarttim galiba ama bende lastik seçimini yaparken patlama direnci ilk tercihimdi 150 TPI gayet iyi ben de evde hava kontrolünü yapıp öyle çıkıyorum inşallah bundan sonra ben de keyifle süreceğim

• Beğen
Tepkiler: Fırat Y.
selamlar

merlinin verdiği spring parcel ile gönderisindeki şu uzun haneli numarayı ptt nin numarasına uygun halde başka hangi yöntemle bulabilirim. ( postnl sitesinde denedim vermedi numara )

Bunu gelen postacıya mı ödeyeceğim. Bilgisi olan var mı?

upload_2016-5-27_11-26-2.png

Geri