Scudo Sports

Merlin Cycles

Scudo
@I am the Uptown R. valla ne kadarlık bisiklet alacaksın bilmiyorum ama benim en güvendiğim firma kargo takip kodu oldu mu sıkıntı olmaz.

@Ertan M. Anladım abi.Merlin'in beni çarpacağını düşünmüyorum doğrusu.Zaten 1500 euro'nun altında model.Sanırım için rahat alabilirim.

S.a. iyigünler simdi abilerim bu aralar yana yakıla bisiklet alacak bir genç olarak soruyorum
Merlinden ben 3000 tlye bisiklet aldım diyelim
(Ki sıfır fiyatı bile turkiyede 2.el bulunmaz)
1.turkiyeye gelirmi
2.gelirse bize ek olarak ne kadara patlar

hmm sıfır bisiklet alacaklar için çok uygun o zaman :) @dramorey
peki ikinci el biaikleti yurt dışından kargoya verseler ne kadara gelir?

@Yy787878 Onu kimse bilemez.Gümrük 50 euroda vergi çıkarabilir yada 150 euroda vergi çıkarabilir yada herhangi bir tutarda vergi çıkarabilir Bisikletin değerini gümrük memurları internet vs. belirlemeye çalışır.Kutu büyük olacağı için gözden kaçma durumu olmaz.Çok yüksek ihtimalle vergi ödersiniz.

Bir akrabamız alsa bize gönderse yine de vergimi ödüyoruz

o zman ben burdan alayım en iyisi
etrafınızda satan varsa haber edersiniz inşallah (karbon 52-53-54 cm 105 ve ustu set olursa sevinirim :rolleyes:))

Az once Merlin'den ilk siparisimi verdim.

Funkier Panel 10 tayt ismarladim. DAha once forumda konusu gecmisti, fiyatina gore iyi bir urun bekliyorum.

Hadi hayirlisi.

@caylaksuren adres bilgileri doğru ise sorun çıkmaz, trackpack a takip numarası nı girerseniz görürsünüz. Ancak alışveriş in ustunden bir kaç gün geçmesi gerekiyor.. TR ye girdikten sonra PTT den takip edebilirsiniz asıl macera o zaman başlıyor :)

@alper 76 Ulaştı elime tel numaramı vermeme rağmen yazmamışlar gidip sormasam geldi diyen yok

• Beğen
Tepkiler: alper 76
6 Ekimde tayt siparisi verdim. 7 ekimde paket kargoya verildi. 10 Ekimde Trakpak islem merkezinde, 11 Ekimde hedefe gonderildi.
11 ekimden beri bir hareket yok.

trackmytrakpak.com adresinde, takip numarasi ile bunlari goruyorum.

11/10/2016 13:50:00 ROUTED TO DESTINATION
10/10/2016 06:45:24 TRAKPAK PROCESS CENTRE UK
07/10/2016 15:44:21 DEPARTED Merlin Cycles Ltd

gonderitakip.ptt.gov.tr adresinde ayni takip numarasi icin fazladan bir satir daha cikiyor:

12/10/2016 12:15:00 Gonderi yurtdisina sevk edildi Send item abroad)EDI-received)

normal bir durum mu? bilgisi olan var mi?

• Beğen
Tepkiler: Ceyhun Özkan
@celikkadro Gayet normal bir durum, bundan sonra kargonuzu ptt'den takip etmeniz daha sağlıklı olur.

• Beğen
Tepkiler: celikkadro
@celikkadro Maksimum 1 hafta sürer, benim bayram tatiline denk geldiği halde baya hızlı gelmişti ama kendim gidip almıştım ptt'ye.

@celikkadro vallahi hocam, wiggle dan kargo takipsi vermiştim 16. gün elime ulaşmıştı ürün.
1 max 2 haftada sendedir. Çünkü, daha yavaş geliyor ptt biliyorsun günümüzde çok hızlı :)
2-3 günde gümrüğe geliyor, 1 hafta 10 günde sahibine ulaşamıyor paket :)

@myurtgezer pay pal kapandığı için direk kredi kartımdan alayım dedim. kartı kabul etmiyor.

arkadaşlar 16/10 da
Fulcrum Racing 3 Wheelset With GP4000s

şiparis verdim 19/10 da işe sram force set takibe bakıyorum ama birsey anlamadım harita üzerinde 3 gündür aynı yerde bekliyor ilk aliş verisim tahmini bekleme sürem ne olur aceba

Geri