Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Merlin Cycles

Scudo
@clubber

Nasıl oldu hocam? Ücreti kimden geri aldın? Biraz aydınlatır mısın?

@Dethagorf

Yazmaz mı? Tüm ayrıntıları ile ürün adı, fiyat, kargo bilgisi her şey yazıyor. X-Ray'den de geçiyor ama tahminen İngiltere'den geldiği için ürün pahalı bir şeydir diye açıyorlar. Çin'den dünyaları aldım bir kere dahi açılmadı.

• Beğen
Tepkiler: Dethagorf
@Onat G. Üzerinde değeri de yazıyor zaten gene yok yere para koparma için yapılan bir işlem, vergi alamadılar, cebe atamadılar(neler neler duyduk) diye kuduruyorlar. Ürüne verilen zarar da cabası.

@Dethagorf

Günahları boyunlarına. Ben de Trainer ladtiğini İngiltere'den almak istemezdim ama İngiliz'in 70 TL'ye sattığı lastiği mağaza 140'a satıyorsa, başka çare kalmıyor.

• Beğen
Tepkiler: Dethagorf
@Onat G. Haklısınız yurtdışından aldığınız yüksek meblalı ürünlerde vergi dahi verdiğinizde Türkiyedekinden %30-40 bazen 50 indirimli hale geliyor. Gümrük sınırının 30 euroya indirilme nedeni de zaten milletin yurtdışından alışveriş yapması nedeniyle buradaki aç gözlü firmaların insanları eskisi kadar kazıklayamaması. Ama canavar açtı gözünü artık.

• Beğen
Tepkiler: Onat G.
geçen hafta alışveriş yaptım ben de.
yaklaşık 50 sterlin tuttu toplam alışveriş.
28'inde oradan çıktı, şuanda gümrüğe gelmiş gözüküyor.
tahminimce yakında dolaşıma çıkar (buradan anladığım vergiyi teslimde ödeyeceğim),
geldiği zaman tekrar yazarım, toplam süre tahmini 5 6 işgünü sürecek.
oldukça iyi.

@Burak A.
bugün yurtiçi merkezine sevk edildi. tahmim en geç 2 gün içinde elimde olur.
gayet hızlı oldu.

@Burak A.

Merhaba hocam,

Ürün neydi, vergi ne kadar tuttu, ne ödeyeceksin bilgilendirirsen sevinrim. Gelecekte o tarz ürünler alacaklara bilgilendirme olur. Teşekkürler şimdiden .

@Onat G.
funkier'in tayt ve formalarından aldım. henüz teslim yok ancak gördüğüm kadarıyla 40 lira civarında vergi tutacak.

• Beğen
Tepkiler: Onat G.
Merhaba Arkadaşlar

Geçen sene Merlinden bir alılşveriş yaptım ve 1 haftada ürün geldi. Bu senede 2 mart tarihinde bir kask sipariş ettim. Ürün ün yola çıkıp çıkmadığını kontrol ettiğimde hiçbir hareket olmadığını gördüğümde bir sorun olduğunu anlayıp Merlin e yazdım ve bana 10 iş gününde bana ulaşacağı bilgisi geldi.
10. iş gününde hala bir takip numarası göremediğim için tekrar mail attım ve gönderi adresimde posta kodu yazmadığı için sorun olduğu bana ulaşamadıkları (nasıl oldu ise) ve bu yüzden paketin bana gelmeyeceği onlara geri döneceği, paket ellerine ulaştığında bana geri odeme yapacaklarını söylediler.
Bana neden bir tracking number veremediklerini, paketin neden geri döneceğini, bunun ne kadar bir zaman alacağını hakkında bilgi vermediler, veremediler..
bu tarz bir durum hakkında bilgisi olan varmı?

Arkadaşlar şu ayakkabıyı almak istiyorum. Daha önce hiç alışveriş yapmadım. Toplam maliyeti ne kadar tutar?

(link)

Arkadaşlar bu merlinde tl gözüküyor aynı ebay gibi mi yanlız bunlar sterlin mi çeviriyor kargo 14 tl diyor ekstreye nasıl yansıyor bilgisi olan varmı.

@zlatan_1903 genelde % 2-5 arası daha pahalı yansıyor en fazla 16 tl falan çekerler.

@alcest Hocam ayakkabı çok güzelmiş valla hem ucuz hemde çok şık kaliteli gözüküyor toplamda 265 tl tutuyor aldınız ama sanırım.

• Beğen
Tepkiler: el_Aksa_1903
@Cesarisback
Almadım hocam hala araştırıyorum.

(link)

Bu var bir de. Beyazı şık.

@Cesarisback
42,5 43 giyiyorum spor ayakkabı da. Ya yurt dışı alışveriş deneyimim pek yok. O yüzden kararsız kaldım biraz. Şu dmt marka güzel duruyor mesela ve yorumlarda olumlu.

Arkadaslar merhaba;
konu olarak dogru yere mi yaziyor bilmiyorum ama 14 mart tarihinde merlin cycles tan verdigim flr 35 ayakkabilar bugun elime ulasti fakat ayakkabilarin altindaki vida yerlerinden biri eksik,sıkıntı olur mu? ne yapmam gerekir? bu ayakkabilardan ilk defa kullanicam,yardimci olursaniz sevinirim.
a229063621b16ebe0c94e69a628969a0.jpg

Merlin'den Chamois Cream sipariş etmiştim. Yasaklı ürün olarak işaretleyip, geri göndermişler. Türkiye'de nereden alabiliriz bu ürünü?

@aykut keçiciler Siz dönüşş yapmazsanız sanki kendileri hiç dönüş yapmayacak gibi değil mi? :) Aynısı başıma geldi ama ben 3. Günden farkettim düzeltmiştim.

@mehmet.ali Bende fark ettim ama birsey değişmedi. Takip kodsuz yolladıkları için, Ben para iadesi için 25 gun bekledim, Onlarda üründen oldular.

@alcest

Altta fırsat paketinde keo classic pedalla birlikte 264.63 tl gibi bir fiyat çıkıyor ikisini bundle almak mantıklı gibi geldi bana.

Geri