Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Merlin Cycles

@R A Look Keo Classic Pedal'da gözüm şöyle bir ibareyi aradı; "Includes cleats" fakat yok. Yazım eksikliği olabilir fakat eğer yoksa, (link) bundan alınmalıdır ekstradan.

--- Özür dileyerek düzeltiyorum, alakasız yere yazılmış o yüzden fark edemedim. "Features" bölümünde bekliyordum. Evet "Cleats"da dahil bu pedala.

Detaylar başlığına yazılmış, " - Look Keo Classic2 Cromo Axle w/Keo Grey Cleats 140g"

Scudo
@Osman Tuğrul
güzel fırsat gibi geldi bana ayakkabı fiyatına ikisi geliyor.

• Beğen
Tepkiler: Osman Tuğrul
Arkadaşlar Merlin'den bunu neden sipariş edemiyoruz? Türkiye'ye gönderim yoktur diyor. Wiggle'da vs. gönderiyor. Wiggle'dan alacaktım da onun kargosu çok gecikiyor gibi yazılanları gördüm, Merlin siparişim çabuk gelmişti.
(link)

@mfurkan
Tüm sitelerde mi yasak? Wiggle'da sorun çıkarmıyor satın alım bölümüne kadar

@Ahmet Bilge Kaan AKIN Alsanız bile gümrüğe takılır. Eğer düşündüğüm gibi ithalatı yasak bir ürünse.

@Serkan Mıstınoğlu
Anladım hocam özelden de tam aynı şeyi sormuştum size :D Teşekkürler

Arkadaşlar iyi günler bir sorum olacak;
Merlinden ayakkabı + pedal aldım 6 gün önce. Biraz önce bir bayan aradı ve İngiltere'den bir ürün almışsınız (ya ada Merlin dedi-uyku sersemiğiyle anladığım) bunun gümrük işleri olduğunu ve mail adresimi istedi. Her şey buraya kadar iyi hoş, temsilcisi olduğu firmanın da RPX dedi google'de araştırma yaptım pek bir şey bulamadım. Gümrüğe takılan ve mail ile yapılan olayı hiç yapmadım AMA vekaleten gönderecekleri formu doldurup tarayıp geri gönderip+belirtilen vergiyi ödeyip dekontu tarayıp geri göndermem gerektiğini biliyorum. Dediğim gibi ben PTT ile muhatap olacağımı düşünürken, uyku sersemliğiyle ya ismi yanlış anladım ya da bir bit yeniği var diye şuan muallaktayım. Bu konuda düşünceleriniz nelerdir?

----------------------------------------------------------

PROBLEM SOLVED!

İlgili firmanın adı ARAMEX imiş, güvenilirliğini bilmediğimden baktım, ettim, tuttum. Benden onay aldı, çok doğru olarak hesaplamışlar hatta 32 kuruş bile eksik eheheh ;)
Mail attılar ve belirtilen tutarı yatırmamı ve dekontu ile TC kimlik numaramı işlemler için istediler. Sadece bu ikisi yeterli oluyormuş. (Aramex için)

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Onlarca internet sitesi gezdim, birçok üründe Merlin en iyi fiyatı veriyor. Bazı ürünler Ebayde biraz daha uygun bulunabiliyor. Fiyat konusunda Merlin dışında tavsiye ettiğiniz site var mı?

• Beğen
@gelgidersin Evet, katılıyorum.
@AhmetArslan Sizde haklısınız, mesela iç lastik alacağım 30 euro'yu aşırmadan 10-15 adet, 1 yıl kullanacağım. TR'de tanesine en az 15-20 veriyoruz ismini cismini bilmediğimiz iç lastiğin Conti lastik mesela.

20 nisan da aldigim ayakkabılar bugün geldi 1 hafta da şok. Oldum açıkçası beklediğim den güzel çıktı tek içinde kalleri çıkmadı onun yerine çiviler çıktı iyiki bu numara büyük almışım tam oldu
2a7e76d9e3adc5e88e13d9445e5233d1.jpg

aca20de6d44f38c7530ea96ff881921d.jpg

29c297a0a8dccad1c6dde5632741888d.jpg

371c47be382f5da02fcb0563bded7a2a.jpg

@uqurcinar Hayırlı olsun, bende ayın 20'sinde almıştım başka bir ayakkabı, 2 gündür istanbul'da bakalım bana ne zaman gelecek.

Kal genel de pedaldan çıkar diye biliyorum. Çoğu pedal da oluyor.

@Osman Tuğrul
Bakalım pedal bakiniyorum aramex diye kargo ile geldo bana

@uqurcinar Doğrudur, üstlerde yazdığım postta'da bahsettim. Bana da aramex ulaştı. Şuana kadar konuya veyahut alan kişilerle konuştuğumda aramex muhabbeti hiç geçmedi sanırım Merlin ulaşımını sağladığı kargo firmasını değiştirdi. Böylesi daha güzel.
Bir şey soracağım;
Screenshot_2.png

Bende üstteki ibare en son 26 Nisan, 10:48'de işlem geçirmiş. Sizde bu işlem gördükten kaç gün sonra geldi? Tabi siz İstanbul'dasınız benim +1 gün eklemem gerekecek.

@Osman Tuğrul
Bana mail geldi sabah şu numara da takip edersin diye ama takip numarasında bakamıyor dum 15 dakka sonra kapıda aramex firmasının aracı geldi teslim etti sasirdim

• Beğen
(link) bu linkteki ayakkabıyı almayı düşünüyorum. sizce nasıldır? çok kararsız kaldım.

Geri