Scudo Sports

Merlin Cycles

Bugun itibariyle siparisim Turkiyeye giris yapti. Bakalim ne kadar gumruk cikacak

Scudo
Arkadaslar 2 Ekim'de verdigim siparis bugun PTT kargo ile teslim edildi.Sanırım bundan sonrakilerde cok fazla fiyat faeki yoksa merlin'i tercih edecegim.

Benim jant seti de yarın veya yarından sonra elimde olacak inşallah. ptt gümrük hesaplamış fiyat süper ya. daha önce ptt tercih etmediğime bin pişmanım

sipariş bedeli 340 EUR = 1462 TL yaşlaşık

hesaplanan vergi ;
  • Gümrük Vergisi : 259.0 TL
    Damga Vergisi : 0.6 TL
    Gümrüğe Sunma Ücreti : 4.0 TL
    Yurtdışı İade Ücreti : 0.0 TL
    TOPLAM : 263.6 TL

Ben de 101 sterlinlik bir sipariş geçtim 10 Ekim'de. Bakalım kaç günde gelecek, gümrükte sorun vs. çıkmaz umarım.

LocationPart NumberQtyItemEach £Total £
Total £:101.93
ESHRP5NG460SW001Shimano RP5 SPD-SL Road Cycling Shoes - White / EU4649.9649.96
375601Zefal Emergency Kit - Repair Kit2.002.00
CSH150M1Merlin Wear Road Helmet - Black / Medium / 52cm / 58cm24.9924.99
SMSH102Shimano SM-SH10 SPD-SL Cleats12.4924.98

[TFOOT] [/TFOOT]

siparişimi bugun teslim aldım. merlinden ilk alışverişimdi ve sorunsuz şekilde aldım.

Merlin Cycles'ten 4 günde gelen kargolarım oldu. O ara dağıtıcı özel bir kargo şirketiydi. Kargo teslim hızı çok iyidi. Şu ara sitedeki track pack servisi gönderi için 11 güne kadar süre veriyor. Bu hafta yeni bir sipariş geçtim. Ilk kez alışveriş yapacakların içi rahat olsun. Dünya çapında bir site zaten.

• Beğen
Tepkiler: muerdogan
Ilk Merlin Cycles maceram siparişten 2 ay sonra para iadesi ilk sonlandı. Kargo şirketinin kargoyu kaybettiğini söylediler.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merlinden verdigim sparis bayadir hava alaninda bekliyor ne zaman isleme koyulur acaba

Dosyalar

• IMG_20171117_174857.png
    IMG_20171117_174857.png
    26,3 KB · Okunma: 88
@Cemil ptt yi aradınız mı? "Döviz ofisinde" ibaresini ilk defa görüyorum ben. Bilgisi olan arkadaşlar olabilir yinede.

@Cemil

Merhaba,

0212 5261200’ı arayıp, 1250 tuşlayın. Telefona çıkan kişiye takip numaranızı verip, paketin durumunu sorun.

Kolay gelsin.

Hangi kargo şirketiyle yolluyacaklarmış ürünü takip nosunu yazarsanız bakalım bir.

• Beğen
Tepkiler: Cemil
Tesekkurler ilginize yakinda gelir heralde birde 276tl lik sparise bu vergi normalmiIMG_20171121_175026.png IMG_20171121_174434.png

@Cemil
Eğer fatura bedeli olarak belirttiğiniz rakam yazılmışsa ödediğiniz gümrük bedeli normal.

• Beğen
Tepkiler: Cemil
Merlin'den daha önce ürün alıp kullanım esnasında ürünle ilgili sıkıntı yaşayan oldu mu? Bir tayt aldık ve pedinde sorun çıktı. Mail attım ve ürünü muayene için geri istiyorlar.

Kargoyu falan nasıl yapacağım hiç bir bilgim yok.

Merlin Cycles sitesinden alışveriş yapacağım ama adres konusunda sıkıntı çekiyorum daha önce buradan alışveriş yapan varsa yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler

@alcest cok sorunlu bir iade sureci var. Bu yuzden Wiggle tercih edilmeli.

@Groims

Sizce ne yapayım?

Bana attıkları mail

Thanks for your email and we are very sorry about the problem here

Unfortunately we will need this returning to us for warranty inspection before we can decide on what action can be taken.

Please can you get it posted back to us with a covering letter with your order number on explaining the reason for return.

All the returns details can be found at the link below.

(link)

@Ekin Çelebi ne gibi bir sıkıntı var?
Sağlam bir adrese gonderecekler o kadar sorun yasamazsınız

@alcest Sıkı takip etmelisin. Geri postalıyorsun önüne bir form koyuyorsun ama kargon biraz belirgin olsun. Çünkü hemen cevap veremeyebiliyorlar. Tüm kodları, barkodları ve kargo numaralarını bir yere kaydedin.

Merlinin takip sistemi çok iyi değil. Kısaca paranızın peşine düşün.

Geri