Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Merlin Cycles

Scudo
Geçen hafta Merlin'den alışveriş yapan oldu mu acaba? 19 Aralık'ta aldığım jant seti 20'sinde Hollanda'dan çıkmış görünüyor ama henüz TR'ye girmiş gözükmüyor PTT'nin takip sayfasında.
Yılbaşı yoğunluğudur herhalde.

@efirat
Geçen hafta alışveriş yaptım. Ptt takip sayfasında yurtdışına sevk edildi olarak görünüyor. Kargo aşamasından sonra 15 gün gibi bir sürede ulaşacağını tahmin ediyorum. Biraz daha beklemek lazım...

• Beğen
Tepkiler: efirat
Size Merlincycle sitesinden yaptığım alış veriş süresi ve ödediğim gümrük vergisinin resimlerini paylaşıyım .Diğer alış veriş yapmak isteyen arkadaşlar için deneyimim inşallah bir referans oluşturur. Ben Yol bisikleti gidonu için ST 4700 kollar aldım. Vergisi ile birlikte 640 tle ye geldi yine aynı ürünler türkiye de 840 tl . Bir de vergiyi postanızı getiren memura ödüyorsunuz arkadaşlar.
r.1.png 2.png

ADRES KISMINI DOLDURURKEN ARKADAŞLAR 1. RESİMDEKİ GİBİ ADRESİN DÜZGÜN SIRADA ÇIKMASI İÇİM MY ACCOUNT SEKMESİNDEN - MY ADRESSES -EDİT SEKMESİ TIKLIYORUZ.

1.png
AÇILAN EDİT BÖLÜMÜNDE RESİMDEKİ KUTUCUKLARI DOLDURURSAK BİR PROBLEM YAŞANMAZ.
Inked2_LI.jpg

@ayegba Adresin elimizde! Çay içmeye geleceğiz :)

Merlinden verdiğim siparişlerde hiç sorun olmadı. Ortalama 10 gün içerisinde hep teslim aldım.

• Beğen
Tepkiler: ayegba
Far icin ayrica vergimi aliyorlar acaba 560tl lik alis verise vergi 105tl cikmis normalmi sizce.

@Cemil105/560=%18
vergi normal gorunuyor.

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Cemil
a2e6f1d9c72c6bd77664dea4b14799e3.jpg

Merhaba. Benim sipariş durumum da bu şekilde. 2016 gönderilerine kadar okudum ama Benin kadar bekleyen olmadı herhalde. Yoksa normal de ben mi teteneklik yapıyorum anlayamadım.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@dodulanmerlin in sitesinde hesabim kismina girdiginizde siparislerim icinde size bir trackpack numarasi vermesi lazim.
o numara ile takip edebilirsiniz.
a777de9037e5e8a84fcde32d2be5a801.jpg

@hayriünal

Ben oradan bilgilerimi alıp PTT sorgusu yaptım zaten. Bu gecikme normal mi onu öğrenmek istemiştim.

@dodulan20 gune kadar uzayabiliyor.Benim son iki merlin siparisim 10 gun icinde gelmisti.

• Beğen
Tepkiler: dodulan
@dodulan
Süreç normal. Aklınıza takmayın, kısa süre içinde ülkeye girişi gerçekleşir. Yoğunluk, ptt çalışma yavaşlığı gibi bir çok nedeni var. Bazen 1 haftada geliyor bazen 15-20 günü bulabiliyor. Kısa süre içinde ülkeye girişi gerçekleşir ve size teslim edilir.

• Beğen
Merlin den ben geçen haftalarda alışveriş yaptım, 10 günde ulaştı. wiggle çok daha kısa genelde.

• Beğen
@hayriünal @soudless @burcinhan teşekkürler. Tedirgin olmaya başlamıştım artık.

Maaş kartıyla ödeme alıyor mu merlin?

@saintco aliden alabiliyordum. merlini deneyeceğim. teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: saintco
Geri