Geçen hafta Merlin'den alışveriş yapan oldu mu acaba? 19 Aralık'ta aldığım jant seti 20'sinde Hollanda'dan çıkmış görünüyor ama henüz TR'ye girmiş gözükmüyor PTT'nin takip sayfasında.
Yılbaşı yoğunluğudur herhalde.
@efirat
Geçen hafta alışveriş yaptım. Ptt takip sayfasında yurtdışına sevk edildi olarak görünüyor. Kargo aşamasından sonra 15 gün gibi bir sürede ulaşacağını tahmin ediyorum. Biraz daha beklemek lazım...
Size Merlincycle sitesinden yaptığım alış veriş süresi ve ödediğim gümrük vergisinin resimlerini paylaşıyım .Diğer alış veriş yapmak isteyen arkadaşlar için deneyimim inşallah bir referans oluşturur. Ben Yol bisikleti gidonu için ST 4700 kollar aldım. Vergisi ile birlikte 640 tle ye geldi yine aynı ürünler türkiye de 840 tl . Bir de vergiyi postanızı getiren memura ödüyorsunuz arkadaşlar.
r.
ADRES KISMINI DOLDURURKEN ARKADAŞLAR 1. RESİMDEKİ GİBİ ADRESİN DÜZGÜN SIRADA ÇIKMASI İÇİM MY ACCOUNT SEKMESİNDEN - MY ADRESSES -EDİT SEKMESİ TIKLIYORUZ.
AÇILAN EDİT BÖLÜMÜNDE RESİMDEKİ KUTUCUKLARI DOLDURURSAK BİR PROBLEM YAŞANMAZ.
Merhaba. Benim sipariş durumum da bu şekilde. 2016 gönderilerine kadar okudum ama Benin kadar bekleyen olmadı herhalde. Yoksa normal de ben mi teteneklik yapıyorum anlayamadım.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
@dodulanmerlin in sitesinde hesabim kismina girdiginizde siparislerim icinde size bir trackpack numarasi vermesi lazim.
o numara ile takip edebilirsiniz.
@dodulan
Süreç normal. Aklınıza takmayın, kısa süre içinde ülkeye girişi gerçekleşir. Yoğunluk, ptt çalışma yavaşlığı gibi bir çok nedeni var. Bazen 1 haftada geliyor bazen 15-20 günü bulabiliyor. Kısa süre içinde ülkeye girişi gerçekleşir ve size teslim edilir.