Scudo Sports

Merlin Cycles

Sitede gördüm, gayet uygun geldi. Bu fiyata Çin malları satılıyor. Pedalla beraber görseydim alırdım.

(link)

Ayrıca sağ altta bundle olarak şöyle bir şey var:

Tayt + Forma + Kol Isıtıcı + Çorap = 166 TL

Kargoya bakmadım. Pedalları 7 dolar kargoyla almıştım en son.

Scudo
Ürün açıklamasında şöyle bir bilgi var: "Single density pad". Decathlon'daki giriş seviyesi taytlar gibi basit bir süngerden oluşan ped var şeklinde anlıyorum ben bunu. Kısa sürüşler dışında uygun olmayabilir.

pedler sünger olunca birkaç yıkama sonrası özelliğini kaybediyor. Ama siz bilirsiniz.

Eğer Böyle İnce Bir Ürüne BuKadar para verilecekse Aliexpressten Aldığım bu taytı tavsiye ederim 1 yıldır kullanıyorum ve gayet iyi pedi çok kalın ve dengeli ayrıca kumaşı nefes alan kumaş... Tavsiye Ederim

(link)

Merhaba ben de bu aralar tayt bakıyorum. Decathlonda aero fit 900 tayt var. 139tl fiyatı. Bu fiyata ürün nasıl acaba. Ayrıca beden konusunda da yardıma ihtiyacım var. 177 cm boy, 81kg ağırlık, 90cm bel çevresi. Acaba hangi bedeni sipariş vermeliyim.

Arkadaşlar merhaba.Merlincycles isimli siteden bisiklet aldık diyelim 1700 tl yazıyor fiyatı bana kaça patlar? KDV ve kargo ücretleri nasıl oluyor.Canyon'da 75 euro kargo vardı galiba yanlış hatırlamıyorsam.Daha önce alışveriş yapan veya bilgisi olan varsa bilgilendirsin lütfen.

Merlin bisiklet yollamiyor.Yollasada Canyon gibi geçirmez merlin ucuzdur

Merlin bisiklet yollamiyor.. Zaten sepete ekle görürsün 1500 Avro altı ise malzeme sadece %18 kdv ödersiniz bir de inceleme ücreti 3.60 TL.

• Beğen
Tepkiler: mehmet ulaş
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum, yeni bisikleti alalı fazla bir zaman olmadı, öncelikli olarak kask, kilit, zil ve ayaklık aldım. Şimdi ilk işim km saati ve ön/arka ışık. Ama benim asıl sormak istediğim giyim konusu. Ben aksesuarda önceliği elektronik cihazlara, pompa ve tamirata vermek istiyorum. Giyim konusunda da mesela tayt ya da bisiklet t-shrit'ü hiç içime sinmiyor. Bisiklet sürerken capry, eşofman ve normal sportif şeyler giyiyorum. Gözlük olarak da güneş gözlüğüm var idare ederim düşüncesindeyim. Ayakkabı olarak da şu an spor ayakkabım var zaten. Sizden istediğim, yani cevabını istediğim soru şu, normal sportif kıyafetler ve ayakkabılardan farklı bisiklet kıyafetleri ve gözlükleri kullanıldığında aradaki farkı öğrenmek. Belki yanlış düşünüyorumdur ve elektronik aksesuarlardan sonra da giyim için bazı harcamalar yapabilirim. Ama pek de bir bir fark yok diyen olursa daha başka aksesuarlar alırım.

• Beğen
Tepkiler: merland
@O.IŞIK
Normal zamanlarda normal kiyafetlerle biniyor cogu kisi. Ozellikle spor amacli ise tayt ve forma ideal. Cunku vucudu sardigi icin ruzgar tutmaz, ter tutmaz, cabuk kurur, mevsimlik yapilarina gore rampa cikarken terlediginizde rampa iniste usumenizi engeller vb.
Ben tayt kullanmiyorum. Ter tutmayan kumastan sort ve ter tutmayan spor tisortler kullaniyorum genelde. Ama haftasonu turu vb. bir sey yapacaksam bisiklet formasi giyiyorum cok rahat oluyor.
Aksi takdirde yaniniza mutlaka yedek tisort vb. alin usutup hasta olmayin :)
Kisisel gorus ve tercihtir. Herkesin secimi farkli olabilir...

• Beğen
Tepkiler: merland ve kafkas
@suat akman teşekkürler, yakında Türkiye'ye geleceğim biraz bütçe ayırayım şimdiden :) geriye bir tek ayakkabı kalıyor, o konuda da aydınlanmam gerek.

@O.IŞIK
MTB kullaniyorum. Gittigim yerlerde bir yere oturmayi, cay kahve icmeyi yada yakindaki taslara tirmanip guzel bir manzara izlemeyi/foto cekmeyi seviyorum. Bu nedenlerden dolayi benim icin, platform pedal ve spor ayakkabi candir :)
Kim ne derse desin! 40 yasindan sonra SPD takip ortalama hizimi yukari cekecek ve bisikletten inince yurumemi zorlastiracak atraksiyonlar cazip gelmiyor iste...
Cycle Chic in yandan yemis versiyonu candir :p

Turkiye'ye gelecekseniz ve bu ise fazla masraf yapmadan cok kaliteli olmayan ama is gorecek urunler arityorsunuz Decathlon'u deneyebilirsiniz...

• Beğen
Tepkiler: merland ve kafkas
yardımlarınız için teşekkürler, gelene kadar biraz araştırıp birkaç ürün alabilirim Türkiye'den.

• Beğen
Tepkiler: suat akman
merlinden alışveriş yapıcam kargo parası 20tl olduğu yazıyor ben 4-5 parça eşya alıcam kargo parası değişiyormu ? sınırlı ise,ne ile sınırlı?

Bazen malzeme sayısına göre kargo fiyatını ikiye katladığı olmuştur benim alışverişlerimde. Kargo fiyatı ürünleri sepete attığınızda otomatik olarak belirtiliyor. Oradan rahatlıkla kontrol edebilirsiniz.

birde adres kayıdı yaparken organisation ve building kısımları var oralara ne yazmamız gerekiyor buildinge sanırım bina ismi yazıcaz ama diğerini anlamadım

@ziyaozan Onlara gerek yok. House & Street, Town, City, County/State, Country, Postcode/ZIP, Tel kısımlarını doldurmanız yeterli.

Geri