Merhabalar, yeni başlık açmak istemedim bu konu başlığı gayet yeterli gibi... sorum şu cuma Sabahı ürün sipariş ettim takip nosu geldi ama nedense şu anda ne durumda takip edemiyorum ve takip nosu baya kalabalık sayılardan oluşuyor, böyle bir takip numarası var mı? Yoksa bunlar öylesine mi gönderdi yenisini istiyeyim mi? Bilgisi olan var mı? şimdiden çok teşekkürler...
@N.ÖZKAN evet bende öyle biliyorum ama bu 2.mail olarak geldi o Yüzden sorun mu var diye düşünüyorum ve shipping method Bölümü'ne tıklayınca takip edilecek siteye gidiyor ama böyle takip nosu yok diyor bir kaç gün daha beklemek en mantıklısı herhalde ... Teşekkürler cevabınız için...
Faturalar paund cinsinden geliyor ben bu zamana kadar takılmadım ve 5 günde teslim aldım.pazaretsi sipariş ver cuma teslim al.ana dağıtım yeri başakşehir posta dağıtım merkezi ordan elden teslim alabiliyorsunuz rahat bir şekilde.
Toplam Tutar 65 euro paketin üzerinde 37 euro olarak yazılmış..Bende çözemedim.Herhangi bir şekilde düşük yazın demedim.Kutu içerisinde asıl faturada doğru tutar yazıyor.