Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Merlin Cycles

Scudo
Herhangi ekstra bir vergi yok. Yüzde 18+90 Euro kargo. Tahminim kargoya verildikten 2 hafta sonra elinizde olur. Uluslararası takip kodu isteyin, yoksa sadece spring parcel'den takip edebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: dramorey
Bir de alacağınız bisiklet tamamen ultegra set. O açıdan güzel. İnternette incelemesi vardı ve beğenilmişti. Di2 hazır bir kadro olması da avantaj. İlerde 105'in makul fiyatlı di2'su falan çıkarsa sorunsuz montaj olabilir. Sadece beden ölçülerine dikkat etmeniz önemli. 1073 euro olan versiyon teşhir ürünüymüş.

@MEVLÜT M. TUTMAZ

Haklısınız. Kodro boyu olarak 54 benim için uygun oluyor ama Sensa 53 ve 55 boy olarak tanımlamış. Ondan dolayı 55 düşünüyorum. Ayrıca özel kargo ile gelince ek masraflar çıkarıyorlarmış diye okumuştum. En iyisi merline sormak sanıırm.

@aytacdirek
Bu masrafları biraz arttıracak sanırım.

Gümrük sizin ödediğiniz fiyatı değil ürünün değerini baz alıyor bu arada bazen (memurun işgüzarlığı diyebiliriz) RRP €1.804,18 yazıyor ya, gümrük memuru bunu esas rakam kabul edebiliyor bilginiz olsun.

98 Eurodan 74 euroya düşmüş ürünü sipariş ettim. 98 euro için 17,5 euro (TL olarak) postacıya vergi ödedim. arkadaş bak faturası 74 euro ne vergisi dedim. Abi bak adam not düşmüş faturaya ürün 98 euroymuş aslında indirimle böyle olmuş vs. diye açıkmalada bulunmuştu postacı.

Sizin ürün 1500 euroyu geçtiği için indirimsiz fiyatıyla gümrüğe takılıp , gümrük komisyoncusuna bol bol para vermek ve ürünü uzunca süre beklemek zorunda kalabilirsiniz. En iyisi varsa bir akrabanız vs. ona yollatın o gelirken yanında size getirsin.

Ben de downhill bisikleti aldım , mart 19'da yurtdışından bir abim gelecek o getirecek gelirken yanında.

Şu konuya bir bakın belki fikir verebilir.

Yeni bisikletim Commencal supreme fr 2013

• Beğen
Merlinde ki karbon kadrolu ultegra 6800 bisikleti almak isteyipte kaça patlar diye düşünenlere.

Bisiklet : 3.888 TL
%18 vergi : 700 TL
kargo : 276 TL

Toplam : 4864 TL

Makinenin ağırlıda 7.4 kg bence bu fiyata alınabilinecek f/p sınıfında bir bisiklet.

@Halilibrahim
Felaket senaryosu olmuş resmen. Biraz gözümü korkuttu açıkçası.

@dramorey Siz cebinize en kötü ihtimallerin parasını koyun da :) bisiklet orada kalır yoksa çıkartamazsınız.

Adam 1 euro 2,84 TL iken 1499 euroya almış bisikleti, 4,250 TL yani.

Kargo , gümrük vs. ile 9800 TL ödemiş toplamda.

Dikkatli olun.

• Beğen
Ben 854 euro sipariş verdim. Gümrük beyanında merlin aldığım fiyatları gönderdi. RRP yazmıyorlar. Diğer dört 75 euro altı siparişte öyleydi. Faturada da yoktu tabsiye edilen satış fiyatı.

Bir de özel kargo şirketleri ilk üç gün için ardiye ücreti alamıyor yasal olarak diye biliyorum. Bisiklet için bilmiyorum ama benim 8 kiloluk jantların da olduğu kutuyu ptt getirdi.

• Beğen
Arkadaşlar bu siteden almış olduğum malzemeler bu gün geldi. Fakat ayakkabının altındaki 3 adet kal takma yuvasından bir tanesi eksik. Sağ ayakkabıya kal 2 vida ile monte edildi. Bu şekilde kullanmak sorun olurmu? Ya da ayakkabıyı geriye mi göndermeliyim?

Dosyalar

• 20160215_105852.jpg
    20160215_105852.jpg
    47,9 KB · Okunma: 92
Başta Ergonomi olmak üzere bir çok soruna yol açabilir.Durumu foto destekli bir ileti ile siteye bildirin,en kısa sürede çözüm bulurlar..

• Beğen
Tepkiler: Bahri Kaplan
@Bahri Kaplan

Esnemeden dolayı kal kırarsınız. Firma ile görüşüp, ürünü geri gönderin. Yalnız kusurlu ürün sattıkları için, kargo masraflarını onların karşılamasını isteyin.

bende ultegra set aldım umarım bir problem yaşamam türk lirası olarak 1520 lira +kdv kargo bedavaydı kredi kartındanda 1540 lira olarak çekildi güncel kur olarak ürün de bu linkteki ;
(link)

@emrah sökmenberk hocam sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Benim siparişler 3 günde İstanbul'a geldi, 3 gün sonra da Nazilli'ye.

@emrah sökmenberk hocam sizinki üç günden uzun sürer. Büyük kargo royal mailden daha yavaş. İstanbul'a 11 gündü teslim edildi. Sizin ürüne vergi kesileceği için işlemleri 75 euro altı postaya göre biraz daha uzun. İki türlü de alışveriş yaptım, küçük kargolar 7-8 günde teslim edildi.

• Beğen
Tepkiler: emrah sökmenberk
Geri