Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Merlin Cycles

Scudo
Arkadaşlar sitede adres düz bir cümle şeklinde yazılıyor değil mi? , sırasıyla mahalle , sokak, numara ,ilçe il , ülke .... ben karşıklık olmsaın diye apartman ismini bile yazdım.:)

• Beğen
Tepkiler: Imlampre
Jantlar 15 günde. Km saati 13,kask 3 hafta sürdü ptt de çok takıldı en son verdiğim ayakkabı 6.gunde teslim aldım.

ben böyle bir sitenin olduğunu daha yeni görüyorum. bir sorum olcak neden okadar ucuz. türkiyede nerden baksan 1.6-2 katı fiyat var?

merlin den ilk alışverişimi yaptım 5 gün içinde elime geçti bu kadar hızlı olacaklarını beklemiyordum doğrusu

Yapılan indirim faturada belirtilmişse ürünün asli değeri üzerinden hesap yapılır, belirtilmediyse ödenen tutar üzerinden vergi hesaplanır. Ayrıca adres bilgisi girerken kısa ve öz yazmaya dikkat edin, yoksa karışıklık olma ihtimali yüksek.

Bilen birisi varsa merlinden gelen gönderi ptt ile sogulattığım da İADE- adresten ayrılmış diyor.Biz bir yere taşınmadık adresi de yanlış vermedim çünkü koca jant seti aldım o geldi bu aldığım ürün küçücük pakette gelecekti.Başakşehir uluslararası pim i aradım ancak telefona çıkanda olmadı.Dağıtıcının yüzünden mağdur durumdayım.Daha önce buna benzer bir durum yaşayan varsa yardım etsin.Aramaktan gına geldi.
asdasdasdasdads.jpg

@Ertan M. Hocam ptt müşteri hizmetlerini bir ara. Oradan ilgili bilgiyi alabilirsin. Adres tamsa dağıtıcının mallığı. Başakşehir'e gitmeniz gerekebilir.

• Beğen
Tepkiler: Ertan M.
@MEVLÜT M. TUTMAZ hocam müşteri hizmetlerinden beni başakşehir pime yönlendirdiler ancak orayı defalarca aramama rağmen ya açmıyorlar yada meşgule alıyorlar.Şimdi burdan kalkıp saatlerce bir sürü aktarma yapıp oraya gidecem.Birde en son zimmet alında yazmışlar son üç aşama şöyle acaba orada bekleyecek mi?
United Kingdom of Great Britain and Northern Irela/--16/02/201613:59:01Receive item at office of exchange (Otb)
İSTANBUL(AVR)/BAŞAKŞEHİRİST.ULUSLARARASI PİM16/02/201616:06:55Zimmet Edildi
İSTANBUL(AVR)/BAŞAKŞEHİRİST.ULUSLARARASI PİM16/02/201616:07:05Zimmet Alındı

ingilizcem olmadığı için çeviri programları ile pek çözemedim acaba ne durumda siparişimage.png

@Ertan M. Valla hocam internette bakın ama teslim edilemedi iade diyorsa durum için bir kadıköy posta dağıtımı arayıp sorabilirsiniz. Ama benim anladığım sizin paketiniz geri gönderilme sürecinde. Bazen teslim edilemedi yazar ama iade yazmaz. Genellikle dağıtıma çıkmayacak bir saatte zimmetleniyor dağıtıcıya o zaman teslim edilemedi yazıyor. Ertesi gün dağıtıma çıkıyor ve teslim ediliyor. Sizinki iade demiş, muhtemeleb geri gönderilme sürecinde.
Bir de sanırım vergi yansıtmamışlar, jant seti demiştiniz, 75 euro altı mıydı?

• Beğen
Tepkiler: Ertan M.
@MEVLÜT M. TUTMAZ jant seti almıştım geçen siparişim oydu 10 günde geldi gene merlinden aynı adres olarak gözüküyor fren pabucu aldım royal mail ile Türkiyeye geldi dağıtıma çıktı ancak elime ulaşmadı.Takibi sorgulattığımda İADE- adres değişmiş yazıyordu.Ben adresi hiç değiştirmedim sanırsam gönderici daire yada no yu yazmayı unutmuş olabilir diye düşünüyorum.Göndericiye iade edilince paramı geri nasıl alabilirim?

@Ertan M. İrtibata geçin hocam. Merlin tekrar gönderebilir ya da iade eder. Ama aynı adres çıktısını koymuşlarsa sorun olmaması lazım. Son dağıtımda ben dağıtıcının nosunu aldım an be an telefonla canlı takip yaptım

Geri