Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Merlin Cycles

Scudo
@TontonCocuk takip geçmişine bakınca evet gönderi yapıldıkdan kısa süre sonra teslim ediliyor demekki . bir iki güne bende olur o zaman

@Erdem C. Gümrüğe gidip aldım. Vermiyorlardı yalan atmak zorunda kaldım maalesef. Adresi yanlış şekilde yazdığımdan endişelendim. Yarışım var vs dedim. Normalde gunrukden elime ulaşması 3 günü bulurdu diye düşünüyorum

Bu numaralardan hangisi takip numarası. 2232323.jpg

@serpol79

Aşağıdaki sayfaya üyelik bilgilerinle gir sonra sağ kısımdan "MY Order" sekmesini tıkla sonra sağ kısımda yer alan yeşil "Track Online" butonunu tıklayarak takip numarasını alabilirsin.

(link)

18'inde verdiğim sipariş dün evime gelmiş PTT beni bulamamış ( bütün gün evde olmama rağmen) kapıya bir not bile bırakmadan geri gitmiş. Bu sabah ise iade işlemi başlamış... çağrı merkezini arayıp konuştum bir çeşit şikayet kaydı oluşturdu görevli sonrasında da merlin'e mail attım bakalım dönüş bekliyorum şimdi hem ptt den hem de merlinden

@anıl şentürkk Benim de başıma aynı durum geldi. PTT iade işlemi başlatmışsa hiç bir şekilde ulaşamıyorsunuz. Kargo Merlin'e geri dödü. Para iadesi gerçekleşmiş.

@dramorey çok sinir bozucu bir şey... belki pttdeki işlem işe yarar diye umuyorum

@anıl şentürkk Ben de çağrı merkezini aramıştım ancak bizim yapabileceğimiz bir şey yok, isterseniz Başakşehir PİM telefon numarasını verelim dediler. Tabi ki arayınca ulaşamıyorsunuz. Belki işinize yarar diye yazayım.
02124655520

• Beğen
Tepkiler: anıl şentürkk
@dramorey teşekkürler , benimki en son beşiktaştaydı aradım iki kere ikisindede otomatik şuna bas buna bas olayından sonra uzun uzun çalıp kapandı

• Beğen
Tepkiler: dramorey
postnl sitesine göre ülkeye girmiş kargom fakat merlinde ve ptt de bir bilgi güncellemesi bulunmuyor

bazı ürünler pahalı ama uygun ürünleri var bende bu ara incelemeye aldım siteyi birkaç ürün alıp deneyeceğim, teslimat ve kalite konusunda geri dönüş sağlarım.

@Erdem C. Hocam farklı yollardan kontol edin. Mesela ptt mobil uygulaması, web sitesinin göstermediğini gösteriyor yada tam tersi olabiliyor. Ben merlinden verdiğim siparişi 5 gün sonra aldım. Fakat bike-componentsten ayın 13ünde verdiğim sipariş için hala bekliyorum 14 gün olmuş. Ptt saçma çalışıyor ama önemli olan royal mail çok iyi çalışıyor 24 saatten az zamanda Türkiye'ye ürün getiriyorlar, aynı ürün İstanbul'dan Kayseri'ye 4 günde geliyor.

Slm. Arkadaşlar. 25.04.2016 tarihinde sipariş ettiğim Shimano Ultegra 6800 Carbon SPD-SL Pedal bu gün kargoya verilmiş. ptt sitesinde gözüküyor.

@serpol79

Hayırlı olsun güzel seçim. Kargo ve gümrükle beraber kaça geliyor fiyat, tr de 400 civarı sanırım

• Beğen
Tepkiler: serpol79
Merlin den bisiklet aldım, 10 günde elimde oldu. Gümrük vergisi %18 ödedim, miktar da tam tutuyordu.. UPS ile geldi, UNSPED ile de gümrük işlemleri için yetkilendirme verdim. Bana oldukça kolay geldi işlemler...

• Beğen
@dramorey Merlin Fuse 105 (Full Karbon) aldım Merlin kadroları Amerika'da üretilmekte ve sağlamlık konusunda iyi yorumlar mevcut.

• Beğen
@Omrmz Teşekkür ederim. Kargo ücretiyle beraber 281 tl. kredi kartından ödedim. Gümrük vergisini gelince öğreneceğim. Tahminen 315-330 arası olur toplam.

• Beğen
Tepkiler: Omrmz
Geri