Scudo Sports

Merlin Cycles

@Hüseyin_arslan dostum MERLİN in kargo verdiği şirket degismedigine gore daha önceki sayfalarda arkadaşların aldığı tarihlerde alırsınız kargonuzu. Yani şanslıysanız 4-5 gün en kötü 15 gün içinde.

Kargo yola çıktıktan sonra izleyebilirsiniz bazen temin edilmesi ve izlenebilir olması için 3-4 gün gece biliyor. Genelde ertesi gün kargoda oluyor. TR ye girdikten sonra ise PTT... zaten sayfadan odeyeceginiz vergi (75€ üstü mal %18 gümrüğe girer ) yi de görür ona gore paranızı hazır bulundurursunuz.

Scudo
@alper 76
çok teşekür ederim dostum bilgiden dolayı kismet artık vergiye girip girmeyecgi gecen arkadasım set aldı vergiye girmedi bende bilerek 2 gün aralıkla verdim siparisimi kısmetimizde ne varsa o olur artık çok teşekürler

sanal kart olusturup Merlin den siparis verdim, kabul etmedi. Bike24 ise kabul etti.
bu nasil is, bilgisi olan var mi?
...
@dhakan herhalde öyle .

Burada MasterCard ile alışverişi kabul olmayan kişi var mı acaba?

Sanırım mastercard'ı kabul etmiyor.

arkadaslar merlinden 2 siparis verdim jant ve set kant bgün tam 1 hafta oldu set ise 4 gün oldu takip yerinden bakıyorum ama birsey anladım zaten en son 20 sinde jant hareket ver 21 inde ise set de hareket var ama.. anlamadıgım konu su anda nerde yada tr girdimi ankamadım

@Hüseyin_arslan hacı abi takip numarasını al ptt kargodan bak.Türkiyeye girişten sonra ptt kargoda yazıyor hepsi eğer hatalı kod diyorsa daha Türkiyeye gelmemiştir.Ben de wiggle dan lastik aldım trakpak kodu verdi ama trakpakin internet sitesinde sadece ülkeden çıkışa kadar gösteriyordu sonra takip koduyla ptt kargodan baktım.

bende ptt kargo takip numarası yok sadece merlinden alırken verilen takıp numarası var ptt takip nosunu nasıl öğrenirim ki

@Hüseyin_arslan

(link) adresine merlin'in size verdiği takip numarasını girin. muhtemelen bunun sonucunda ptt üzerinden takip yapabileceğiniz bir numaraya ulaşacaksınız.

arkadaşlar merhaba spring mailden takipte kargo türkiyeye girdiğnde PTT den takip edebiliyormuyuz? mesela nekadar vergi ödeyeceğimi sadece ptt takipten görebiliyorum diğer türlü nasıl öğrenicem? spring mail i kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim

@myurtgezer

Kartınızın tipi nedir?
MasterCard değil ,değil mi?

@Doğan_Öztürk

benim de yine bu forumdan edindiğim bir bilgiydi. ilk kaynağına teşekkür ederim :)

bizim türkiye gümrügü neden bukadar yavas calısıyor ayın 26 sınde türkiye gümrügüne girmiş ürün bügün ayın 1 daha işlem görmemiş siparisim bekliyoruz bakalım

@Hüseyin_arslan aynenn benimkide öyle 26 sından beri cıkmadı ürün dün torba kapatıldı dedi ama hala ukimde bekliyo :S

türkiyenin gümrüğü gerçekten büyük sıkıntı bir ürün 1 haftada geleceğine 1 ayda geliyor. gümrükte çok bekletiliyor.

@Enes Dökmen @Doğan_Öztürk benim öyle şeyler başıma gelmezdi bisiklet haricinde alışverişlerim vardı bisiklet için gerçi daha yurt dışından alışveriş etmedim beklediği gün sayısı benim en fazla 3 gün mü ne oluyordu yoksa ertesi gün çıkmış olurdu ukimden

Geri