CanGökçen
Üye
- Tepki
- 1
- İsim
- Can Gökçen
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- Bisan
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Evet yaa, çağın mesleği halbuki.Şıklarda grafiker seçeneği varken, yazılım seçeneği yok. 😡
Öyle deme ya LC waikiki defacto da falan tasarım bölümlerinde çizim yapamıyormusun. Yaparsın.Biraz çalışıp kendi startup'ını da kurarsın.
Edit: Yaşınızı fark etmemiştim .Ben ,sizi yeni mezun olarak düşünmüştüm kusura bakmayın.
Ayrımdaysan yine iyi ben bir ara komple kargo indirme ve yüklemedeydim koca kamyonu yarım saat içinde boşaltmamız gerekiyordu.PTT Kargo ayrım ve sevk personeliyim içeride 😎 Bu arada şu istanbulda kargo bekleyen çoğu arkadaşın ekranda gördüğü AND YAKASI KIM Deyim Tuzla
En iyi meslek siz demiş sakin bırakmayınÖğrenci![]()
İlk başladığınızda genelde gece kaynak düşünmek istemezsiniz... Farkında olmadan gözü kaynak aldığı için ağlamakla meşgul olursunuzBu kaynakcılık işi bisiklet toplamaya benziyor bir başladınız mı bir bakmışsınız gece gündüz kaynak düşünür olmuşsunuz haksız mıyım @Noldor
@Noldor
Yaklaşık 20 yıldır imalat sektörünün içindeyim ve kaynak işinin sanat olduğu konusunda size kesinlikle katılıyorum.
246743 dosyayı görüntüle
Sizin koyduğunuz fotodaki kaynağı yapmak sanat...
Bir de şu aşağıdaki var. En kolay pozisyonda yapılacak kaynak. Bunu yapan kişi ben kaynakçıyım diyerek işe girmek istiyor, bu foto kaynakçı testi sınavında çekildi... Kimse kusura bakmasın da, bu adama iş verirsen o binalar depreme dayanmaz tabii ki de...
246744 dosyayı görüntüle