Scudo Sports

Mesleğiniz nedir?

Mesleğiniz Nedir?

• Psikolog

• Doktor

• Avukat

• Mühendis

• Mimar

• Eczacı

• Polis

• Bankacı

• Öğretmen

• Fizyoterapist

• Diş Hekimi

• Gazeteci

• Sanatçı

• Öğrenci

• Memur

• Grafiker

• Satış Temsilcisi

• Esnaf

• Çalışmıyor

• Diğer

• Muhasebeci

• Toplam katılım
    739
Daha önce yazdıysam kusura bakmayın unuttum bi daha yazasım geldi 😄
Peyzaj mimarıyım. Kendi mesleğini yapmayanlar silahsız kuvvetsizleri ordusunun bir mensubuyum. Kurumsal görünümlü esnaf bir mobilya firmasının iç mimarı oldum, satışla da ilgileniyorum. Prim tatlı geliyor diye çalışıyorum döviz daha da artarsa mobilya yeriz sanıyorum 😄
Kimseye mimarlık bölümlerini önermiyorum. Yüksek amelelik düşük maaş. Çok para kazanmak için çok cambaz ya da çok çok çok amele olmanız gerek. Öğrenciyken bile ben maketlerle projelerle boğuşuyordum, ziraat ve gıda mühendisi ev arkadaşlarım sabahlara kadar eller havaya yapıyordu, vizeden finalden 1 hafta önce ders çalışıyordu sadece. 4 yıldır ödediğim kyk kredim hep ozalitçilere kırtasiyelere gitti. Kesinlikle değmez.
Şehir plancısı olarak +1

• Beğen
Tepkiler: Sinanthewhite
Scudo
Gemi Makineleri Teknisyeniyim.
Ama uzun zamandır gemide çalışmıyorum

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Biyomedikal mühendisiyim, tıbbi görüntüleme cihazları üzerine çalışıyorum.

Normal mesleğim değil ama 135 lik massey fergison traktörle bugün sağlam çüt sürdüm. Yarın da süreceğim. :koptum: Sonrasında 80 dönüm tohum ekeceğim . Arpa ve buğday tabi. Sonra kalan tezekleri kırmak için tarlalara merdane çekeceğim.
Siz sıcak sıcak fırından aldığınız ekmeklerin keyfini sürün bakalım. Biz soğukta tarla işlemeye devam.:)

@Noldor binalarda kaynaklı yapı taşıyıcı sistemde kullanılmıyor, ince işçilik firma kalitesine bağlı.

İnşaat mühendisi olarak +1
Bina dendiğinde neden aklınıza betonarme yapılar geliyor???
binlerce Çelik konstrüksiyon bina var ve taşıyıcı sistemleri de kaynaklı... Kolon - kiriş birbirine bağlantıları civatalı bağlantıdır ama imalat kısmı, kaynaklı imalattır...

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@Noldor çelik yapılarda taşıyıcı sistem bulonlar ve benzeri sistemler ile bağlanıyor, kaynak malzemeyi gevrekleştirdiği ve dayanımı düşürdüğü için kullanılmıyor.

@Noldor çelik yapılarda taşıyıcı sistem bulonlar ve benzeri sistemler ile bağlanıyor, kaynak malzemeyi gevrekleştirdiği ve dayanımı düşürdüğü için kullanılmıyor.
Aynı şeyi tekrar ediyorum. Yapı elemanları birbirlerine civata, daha doğrusu mekanik birleştirme elemanları ile bağlanır. Ama kolonlar, kirişler, makaslar vs. kendi içlerinde kaynaklı imalattır...

çevre mühenisiyim +1 var mı göremedim ama başka

Öğrenciyim ben ya! Geleceğin doktoru da denebilir aslında :)
@necmeddin abi bizimkiler baş gösterdi bile siz hasatı sonbaharda yaparsınız söyleyeyim :komik:

Öğrenciyim ben ya! Geleceğin doktoru da denebilir aslında :)
@necmeddin abi bizimkiler baş gösterdi bile siz hasatı sonbaharda yaparsınız söyleyeyim :komik:
Maşallah, okulunu hayırlısıyla bitirirsin ve Türk halkına şifa kaynağı olursun İnşallah.

5 aydır yağmur yağmıyordu. Tarlaları anca sürebildik. Henüz vakit geçmiş değil. Henüz kasım 10 , eski hesapta Ekimin bitmesine 3 gün var. Hallederiz ozamana kadar İnşallah. :harika:

Merhaba, Forumda fazlasıyla mevcut olan makine mühendisiyim. 3 yıl kaynak, 1,5 yıldır otomasyon firmasında kalite biriminde çalışıyorum.

Geri