Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mesleğiniz nedir?

Mesleğiniz Nedir?

• Psikolog

• Doktor

• Avukat

• Mühendis

• Mimar

• Eczacı

• Polis

• Bankacı

• Öğretmen

• Fizyoterapist

• Diş Hekimi

• Gazeteci

• Sanatçı

• Öğrenci

• Memur

• Grafiker

• Satış Temsilcisi

• Esnaf

• Çalışmıyor

• Diğer

• Muhasebeci

• Toplam katılım
    739
Scudo
Para kazandıgım iş Resim Öğretmenliği ama benim asıl meslegım hayalperestlık :Ahhh-1660 ve bıtmeyen ogrencılık :smily143:

Biyolojinin kolu olan hidrobiyoloji anabilimdalında ihtiyoloji alanında Master yapıyorum(Çok karışık oldu sanırım,kısaca balıklar üzerine çalışıyorum)...

Liseden sonra mobilya imalatıyla iştigal eyledim. Endüstri meslek lisesi mobilya dekorasyon mezunu olduğum için.
Sonra üniversitede edebiyat okudum. 10 senedir edebiyat öğretmeniyim.
Yazdıklarını bir türlü bitirmeyip bastır(a)mayan bir yazarım bir tarafımla. Sadece yazar olmak isterdim.
Fakat öğretmek de yazmak kadar keyif verici.

Merak ettiğim şey işi bisiklet yarışçılığı olan (bu mesleğin ismi nedir bilmiyorum) kaç kişi var forumda?

Selçuk Üniversitesi makina bölümü öğrencisiyim.Büyüyünce makine mühendisi olucam:).Amatör olarak tasarım ve aerodinamikçiyim tabiricaizse.

Öğrenciliğe kölemi diyosun sen, ben keşke öğrenci olsam diyorum şimdi :(

Ben şuanda boşum, tabiri caizse işsizim. Daha doğrusu 1 hafta önce işsiz kaldım. 6 ay Toyota fabrikasında kölelik yaptım :) Günde (vardiyada) 350 araç ne demek? Kölelik.. Neyse sözleşmem bitti çıkarıldım. Bi bakıma referans için katlandığım bir 6 aydı. Şimdi askerlik bekliyor beni.

Onun dışında webmaster'lık yapıyorum hobi olarak. Birkaç sitem var, google sağolsun her ay 3-5 kuruş yolluyor yolumuzu buluyoruz :)

beden eğitimi ve spor öğretmenliği mezunuyum 5 yıldır atama bekliyorum.burdan bizi bu duruma düşüren herfısatta eğitimi okumayı reklam edinen okumuşları atamayan köşklerinde lüks içinde yaşayan adı müslümanlara selam söylüyorum...

Bende orman mühendisiyim.Özel bir şirkette satış-pazarlama departmanında çalışıyorum...

1 ay sonra Antrenörlük Eğitimi mezunuyum. uzmanlık dalı tenis antrenörlüğü. Kısmetse 3 yıl sonra İngiltere'deki yüksek lisanstan sonrada (sports management) bir spor kulübünde yönetici ve ya akademisyen

Deneyimli Öğrenciyim Lise2

Merhabalar :)
Makina-Resim-Konstrüksiyon Teknikeriyim.Banka için mekanik tesisat projeleri çiziyorum.Var mı benzeri işi yapanlar ??

@muratk

MERHABA KARDEŞ 2003 TE AYNI KÖLELİĞE BENDE MARUZ KALDIM AYNI DÜŞÜNCE İLE AMA BİR REFERANS OLDUĞUNU SÖYLİYEMİCEM KAHRETSİN ASKERLİK ÖNCESİ GENÇLERİN KANINI EMİYOLAR 2 HAFTA DA 10 KİLO DİLEK OLAY BİR ARKADAŞIM DA 80 KİLO İLE GİRDİ İŞE 55 E DÜŞTÜ JAPON KAN EMİCİLERE BENDE TESLİM OLDUM YANİ

BENDE SAĞLIK DANIŞMANIYIM İYİ FORUMLAR

Elektronik Mühendisliği son sınıf öğrencisiyim ancak şu anda bir otomotiv firmasında Bilgi Teknolojileri Altyapısı sektöründe çalışıyorum.

Geri