Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Metal Keşif Sayfası (proje)

@furkantrojka

hocam ben bunda biraz mekan sahiplerinin etkisini goruyorum, dubstep seven gencligi cekmek daha hoslarina gitmistir diye dusunuyorum. Cunku simdi egri oturup dogru konusalim metalciler ortamda para harcamiyor, bunu hemen hemen her bar sahibi soyler, o nedenle metal barlarinin fiyatlari ucuzdur. Konserlerde disaridaki tekelden bira alan tayfadir metalciler cunku mekana bosuna para vermek istemez. Bunun yaninda yaninda tas hatunlarla loca'sina gecen zengin ogullari var bu tipler genelde kaliteli muzik dinlemiyor, ya dubstep ya da o gun virgin radio'da ne caliyorsa o. Mekan sahipleri de paraya bakar, o genclere yoneldiler cunku metalciye 10tl'ye bira veremezken bu ortamcialr 15tl'ye bira iciyordu. Bunu mekanin konseptini degistirmek zorunda birakilan esnaf ile konustum ve cidden boyle isliyor bu konu, shaft gibi (bakin o bile kapatiliyor) bir kac koklu ve kemik dinleyicisi olan bar olmadiginiz surece kazanamazsiniz kaliteli muzik calan bar isinden, en azindan turkiye'de boyle. zamaninda adamlar metalin yukselisini gorduler, ozellikle ankarada konsept olarak denediler ancak uzun surmedi para'nin kokusu daha hos geldi degistirdiler mekanlari.

Bu arada o zaman var miydi bilmiyorum ancak garaj.org var belki duymussunuzdur. Benim arkadaslarim her yaz farkli vocal ile caliyorlar, fusion ve populer sarkilari komplexlestirip caliyorlar. Her sene oradan vocal buluyorlardi, ve oyle elde akustik akdeniz vocal'i degil konservatuar okuyan falan insanlar, bir kere berklee'de okuyan yazin cesmeye tatile gelen birine denk gelmislerdi ama uyusamadilar...

Ben o ankara gunlerini yasayabilmek icin fazla gencim, 8 gun sonra lys var bilkent veya odtu girecegim umarim sonrasinda o tutunayaman metal gruplarindan birinin bir ferti olurum buyuk ihtimal, bi de thrash falan degil direk black metal vocals/guitar modundayim. Bir bar bulursam guzel :)

Scudo
Radical Noise çok fazla insanın bilmediği sağlam dinleyicisi olan Türk bir grup bu albümün ötesi yok. Her parça yabancıların müzikleri kadar iyi.... Dinleyin derim. :harika:

• Beğen
Tepkiler: prokamikazae
@sargonnas

athena ile bir baglantilari yok muydu bu grubun

Bilmiyorum ne desem yalan :) Ama 98 de ingilizce ve bu sound da müzik yapan az grup vardı. Gerçekten üstünden neredeyse 20 sene geçmesine rağmen hala dinlerim. Ska punk seviliyorsa babası Rashit'tir. Türk Nofx diyelim :) Bana göre tabi.

@sargonnas

yok hocam ben daha cok black metal :)

ancak bildigim kadariyla gokhan'la bir baglantisi vardi bu beylerin, hatta athena'nin ilk albumune bakarsaniz adamlar thrash metal yapiyorlar :) ancak dedigim gibi ben de cok emin degilim, fazla bilgi yuklemesi var beynimde karisabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: sargonnas
@uguryilmaz144

abi askerde seni baglamaya baslatmadilar mi? ne metal :)

• Beğen
Tepkiler: uguryilmaz144
@Ramadan Ş.

Thrash'e thrash ile karsilik verilir diyerek yunandan bir eser sunuyorum hocam, iki kere kendilerini canli dinleme firsati buldum.

• Beğen
Tepkiler: Carel
Radical Noise nasıl bilinmez arkadaşlar. Zamanında kendi piyasasında en üstte tutulan gruplardandı. Geçtiğimiz aylarda salon iksv de eski grupların toplandığı çok güzel bir organizasyon oldu. Laneth dergisine ithafen yapılan bir konserdi belki duymuşsunuzdur. O konserde Radical Noise de vardı ve sonrasında bir kaç konser daha verildi.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@ersinnsahin

biliniyor hocam yukarida paylasildi :) yas 18 ben de biliyorum :)

• Beğen
Tepkiler: ersinnsahin
Ankara'lı Diedema diye bir grup vardı ama youtube'da bulamadım. Bulabilirseniz Lose With Your Battlefield adlı parçalarını özellikle tavsiye ederim. Thrash metal.

Black olsun derseniz de eskilerden infected var istanbul'lu melodik black e yakın bir tarzı var. Ankara'dan da ehrimen vardı baya ses getirmişti.

Daha güncel bir grup ise episode 13. Bu grup Rusya'da bile konser vermişti diye hatırlıyorum.

Şimdi aklıma gelmişken Witchtrap'ı da yazayım asıl en eskileri ve efsaneleri bence bu gruptu. Yine Black.

• Beğen
@ersinnsahin

Moribund Oblivion, Istanbul. Adamlar her yerde cikiyorlar hocam yakinlarda ukrayna yazin slovakia konserleri var, izmir'de izleme firsatini kacirdim kendilerini sinav programi yuzunden. Manevi albumu full turkce, muazzam bir album.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Aslında Black pek dinlemem genelde thrash dinliyorum ama bu grubu biliyorum fakat pek ısınamadım açıkcası. Grup kurucusu Bahadır. Şebek fanzinde yazdığı zamanlardan biliyorum. Metal camiasında baya emeği var.

Black metal dinlediğim dönemdeki sıralamam dark throne, burzum,satrycon ve mayhem. En çok bunları dinlerdim.

@ersinnsahin

Hocam konununn gerilerinde Anthem albumunu paylasmistim Emperor'un :) Mayhem'in de kemik tayfasi olunce biraz al benisi gitti gibi, ama izmir'deki ilk blackmetal konseri olmasinin ayri bir yeri var kalbimde, 3 ay once Arcan abi ile de tanistim benim icin muazzam bir deneyimdi.

DarkThrone bu sene yeni album cikardi yine sahane, ancak bir Transylvanian Hunger degil...

Burzum desek zaten Filosofem gibi bir saheser var ortada...

Ben de thrash'ten blackmetal'e gecen tayfadanim. "Once you go black you never come back" mantigi gecerli bende biraz :)

Bio-Cancer diye bir grup var belki duymussunuzdur, Yunan'dan. Onlar da saglam blackened-thrash modunda bir grup. Belki ilginizi ceker.

İlk defa duydum. Videoya kısaca baktım riffler baya sağlam görünüyor. Uygun bir zamanda kulaklık ile tekrar dinlerim.

Yunanistan diyince rotting christ - a dead poem aklıma geldi. Çok şahane bir albüm. Kesin dinlemişsinizdir.

@ersinnsahin

Hocam Rotting Christ kesinlikle Yunanlarin metal dunyasina kazandirabilecegi nadir degerlerden. Rotting Christ ile yarisamaz olsa da SepticFlesh cok sevdigim bir grup tabi symphonic black metal yapiyorlar ondan biraz da :)

@mehmetsunu

Valla oldum olasi testement'a alisamadim, metale basliyali 9 yil olucak ancak bastan sona hic icim isinmadi...

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Buralar cok bos kaldi, sinava 3 gun kaldi napalim..

Belarus'tan daha cikmamis bir album...

böyle bir sayfayı gözden kaçırdığıma inanmıyorum. Müsait olduğum bir zamanda en baştan başlayacağım sürekli aynı şeyleri dinlemekten bir süre sonra sıkıntı geliyor, bu demek değil ki sevmiyorum yerine göre o da gidiyor. Ben genelde (link) ve (link) da gezerken oradan oraya zıplarken buluyorum müzikleri bu aralar iyice İskandinav folk metal gruplarında takılıyorum korpiklaani gibi yeni gruplar iyidir

Düzenleme: Bu Toprağın Metallica'cıları Belgesine ne oldu ?
Birde böyle adamları desteklemek yerine hor gördükleri için çok fazla dinleyen yok

• Beğen
Geri