Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Metin Bisiklet'in İlgisizliği

Ya şimdi Metin Abi kimdir nasıl biridir, ailesi nasıldır ne kadar ilgilenir ben bilemem. O kişilerin günahını da alamam.
Ancak her mağaza sahibi, her iş veren, personelinin davranışından sorumludur. Sonuçta o para benim cebime değil, iş verenin cebine gidiyor.
Parayı cebe atarken oh - müşteri şikayet edince de "Personel yapmış" demek olmaz. Bu yüzden bu ayıp tüm işletmeye aittir.

Benim kız arkadaşıma veya ileride eşime böyle bir davranışta bulunsalar o mağazayı başlarına yıkarım. Bir hanım kızla nasıl konuşulması gerektiğini öğrenmek zorunda bu denyolar.
5 liralık masrafı olan adamın cebinden 50TL para almaya çalışmak da nereden çıkmış? Şerefsizliktir bunun adı. Google yorumlarda da fikrimi belirttim.

Scudo
@DutPekmezi

benim bir defa alışverişim oldu ve bir problem yaşamadım. bakırköydeysem TİLMEN e, işyerindeysem ATAK BİSİKLET e giderim.

sadece bir şey sormak istiyorum.

yukarıdaki konu başlıkları ve yorumlar hep masumiyet karinesi mi?

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Akkaya
Değerli forum kullanıcıları, cevaben yazılan yazımda 30.09.2017 yazılacağına 30.07.2017 tarihi yazılmıştır. Bahsi geçen 30.09.2017 tarihindeki kamera kayıtları incelenmiştır.Asılsız yazılan, Yalan yanlış bu tarz yazılar ve yorumlar için gerekli yasal işlemlere basvurulacaktır.
Bilginize.

oh oh oh ne güzel... sonunda firma olaya müdahil oldu ve kısaca haklarında yapılan suçlamaları kabul etmedi, üstüne üstlük bundan sonra da yasal yollara baş vuracağını beyan ederek birnevi tehdit savurdu. Peki sormazlar mı adama bire arkadaş google metin bisiklet yazıyorum yorumlar berbat, forumda araştırıyorum çoğunluk şikayetçi, üstelik şikayetler genellikle aynı şahıs üzerine ve konular ve davranış şekilleri de birbirinin aynı, siz bugüne kadar neredeydiniz? hakkınızda bugüne kadar yapılan yorumları nasıl değerlendirdiniz? İlginç değil mi? nedense herkes firmada görevli tek şahıs ile ilgili sorunlar yaşamış ama siz bunu pek dikkate almamışsınız!!!??? şimdi de bir bayan arkadaşımız yine aynı şahıs ve davranış şekline maruz kaldığını iddia ediyor ve siz direk konuyu mahkemeye taşımakla tehdit ediyorsunuz... Şikayetçi mağdur arkadaşa ulaşıp dinlemeyi dahi aklınıza getirmeden hemde...

Yani bu kadar sorun bu kadar dert için bir özür dileyip dükkanınıza davet etseydiniz insanları bence uzamazdı. Ama madem hakkınızı arayacaksınız;

1 - Bahsi geçen şashın kayıtlarla orada olmadığını ispatlayamazsınız,
2 - Bayanın geliş saati ve çıkış saatini kanıt olarak göstermek zorundasınız,
3 - Elektronik ortamda kayıtlar tarih saat değişikliği basit ve güvenilir olmadığından dolayı KANIT KABUL EDİLMEZ.
4 - Kanıt kabul edilecek kayıtlar elektronik imza ile imzalanmalıdır.

Daha da saymıcam.

Mahkemeye verin bakalım sonuç ne olacak. İlk önce bir avukata danışın ondan sonra hakkınızı arayın.

Geçmiş olsun her iki tarafa da.

Sayın arkadaşım, Metin Bisiklet;
Bir kadın arkadaşımız oraya hiç gelmediği halde uyduruyor mu? Bunu mu söylüyorsunuz?
Soru; niye böyle yapsın?
Hayatın doğal akışına aykırı.
Size tavsiyem bu mağdur arkadaşımızı arayın, özür dileyin. Kabalık eden arkadaşla ilgili tedir alın.

@metinbisiklet69

peki kamera kayıtlarını ve varsa ses kayıtlarını da paylaşır mısınız?
(silinmediyse!)
ortaya çıksın kim ne kadar doğru söylüyor?

Ayrıca konuyu açan @Gizem İntepeli hanımefendi sizde şikayetçi oldunuz mu herhangi bir resmi makama?

Arkadaşlar BisikletForum ailesi olarak bundan böyle bir dükkana girmeden önce ismini forumda aratalım. Sabıkalı mağazalara - dükkanlara işletmelere girmeyelim.
Vallahi ben 5 liralık lastik patlağı için bile arabayla 15TL benzin yaktığım halde 10KM ötedeki memnun olduğum, sürekli gittiğim bisikletçiye gidiyorum.

Hak ettiği kadar ücret talep eden, insanlarla efendi efendi konuşan, mazlum kişilikli insanları tercih edelim.

@Gizem İntepeli bir mesaj attı gitti. Profili görüntülenemiyor. Hiç cevap vermeden gitmiş. :) . Eski forum üyesini %100 savunanlar ne yapacak bakalım. Ben metin bisikletin varlığını bile ilk defa bu konuda öğrendim.

Forumda biri bir şey söylerken genelde ÜYELİK TARİHİNE, ATTIĞI MESAJLARA, KONULARINA, BEĞENİLMESİNE BAKIYORUM ona göre güven sağlıyorum konu sahibine. Bu herkes için değişebilir.

Başka firmalarla sorun yaşayanlar burada yazıyor. Ardından bir kaç cevap daha yazıyorlar; firma cevap veriyor iddialara. Bu tür konularda yaptığımız tespitler daha yerinde oluyor bence. Burada bayan yazmış gitmiş. Güven kazanılan bir şeydir. Bu bayanı savunanlar nasıl bu kadar güvendiler anlamadım. Ben olaya tarafsız bakmaya çalışıyorum. Firmaya gelen vuruyor giden vuruyor resmen. :) . Şüphe duymamız lazım.Belkide firma kötüleniyor. Belki bayan haklı.

Hayırlı günler.

Şimdi akıllarda bir soru tamam bu Gizem hanım konuyu Metin bisikleti kötülemek için kasten açtı diyelim. Peki diğer Metin bisiklet konuları ne olacak @metinbisiklet69 onlarında kayıtları mevcutmu elinizde ?

Gizemli Gizem Hanım kayıplara karışmış. Eğer böyle ise bu yazdıklarını -yalnızca bu konuyu kastediyorum- dikkate almamamız gerekir. Çünkü işyeri de böyle bir şey vaki değil diyor. Hukukta kuraldır; iddia sahibi iddiasını ispatlamakla yükümlüdür. Ve şu anda Metin Bisiklet'in dava açmaya hakkı vardır. Mahkemelerin elinde çamur atıp kaçanları yakalamak için yeterli enstrumanı vardır. Çamur atıldıysa sebebinin ne olduğunu çok merak edyorum. Bakalım ne olacak.

Öncelikle ben Giresun da ikametgah ediyorum. Konuyu az çok takip ettim. Bende bir esnafım. Tamam daha önce ilgili firma ile ilgili sorunlar oluşmuş olabilir. Ama yukarıda bir arkadaşın dediği gibi mesaj sayısı ve üyelik tarihi benim açımdan düşündürücü. Bu forumu ve diğer meslek gurupları için olan forumlarda dahil olmak üzere bir anda ülke geneline ve hatda dünyaya bazı bilgileri iyisiyle kötüsüyle ulaştırmak adına bir köprüdür. Ne yazıkki bulunduğumuz toplum gayri ahlaki değerlere önem veren ve vermeyen olarak insanlardan ibaret. Diyeceğim o ki belkide bu gizem hanım denilen şahıs başka bir firma adına bu karalama içerikli konuyu açmış olabilir düşüncesindeyim. Ön yargılı olmamak gerekli. Bahsi geçen firmadan memnun olmayan olduğu kadar bir o kadar da memnun olan kişi sayısı olduğunu gördüm. Kısaca ön yargılı yaklaşmamak lazım. Bu arada int. kafeciyim. Forumlarla içli dışlı olduğum için bilirim kötü ve art niyetli insanlar karalama yapacağı zaman üye isimleri hep düşündürücü olur. Burdaki "Gizem" örneği gibi. :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
Form yöneticileri Gizem hanıma özel mesaj atıp ulasabilir zannedersem. Eğer bir geri dönüş olmazsa konu kapatılsın bence.

@Birhan K. continental touring plus kullanıyorum 4 yıl yaklaşık 3000 km sürdüm, tek bir patlak yok, aynı yollarda beraber sürdüğümüz arkadaşlarınki patır patır oldu, sorunun muhattabı değilim ama bu lastikleri gözüm kapalı öneririm.

• Beğen
Tepkiler: Birhan K.
Metin bisiklet için şikayet o kadar fazla oldu ki eminim sonda olmayacak. Bir arkadaş aile dükkanı metin beye iletilmesi gerek eşiyle dükkanda duruyor falan demiş ama bizlerin görevi iletmek değil kendi takip etmeli personelini kontrol etmeli düzgün seçmeli. Kaldı ki kendi ile ilgilide burada çok şikayetler var. Girip bakması ve bşr an önce silkelenmesi gerekiyor aksine müşteri şikayeti çabuk yayılıyor

• Beğen
Kadın - kız olduğu için çekinmiş olabilir tartışmaya girmekten diyeceğim ama yok, açtığı konunun arkasında durması gerekirdi.
Yinede eskiden açılan konular, burada yüksek mesaj sayısına sahip kişilerin açtığı konular da aynı yönde fikir beyan ediyor.
Aynı şikayet tekrar tekrar konu edilmişse bu tesadüf değildir herhalde.

• Beğen
Tepkiler: ysnakblt
Gizem fake olabilir ama genel anlamda şikayet hat safada.

• Beğen
Geri