Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Metin Bisiklet'in İlgisizliği

Forumda o kadar bisikletçi şikayet konusu gördüm ama bir tane dükkan sahibinin de "Tüm insanlar hata yapabilir, bizde bir işletme sahibi olarak basit bir hata yapmışız özür dileriz. Hatamızı en yakın zamanda telafi edip sizlere daha iyi hizmet verebilmek adına daha çok çalışacağız." diyenini daha görmedim.

En azından benim gördüklerime dayanarak şikayet konularına gelen işletme sahipleri "ya tehditvari açıklamalarda bulunuyor, ya da hiçbir suçlamayı kabul etmiyor.

Bir işletme sahibi de "HATA BİZDE, ÖZÜR DİLERİZ" desin artık. Hepsi mi suçsuz olur?

Scudo
Konuyu açan ortalarda yok. Adeta kuyuya taşı attı kaçtı. Bizde çıkartmaya çalışalım hala.. İşletme sahibi keza ortalarda yok. Bence konu direkt silinsin mesele kalmasın. Bu konu yerine bu alaka mekanik yahut fiziksel kazanım sağlanacak bi konu açılsa insanlar yeni bilgiler öğrenmek için yorumlaşsa daha bi iyi olur sanki;)

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Bisikletinizin, basit arızalarını yapamıyorsanız kötü bisikletçilere tostlamanız kaçınılmaz. Eğer size kötü davranılmışsa , bir daha oranın kapısından dahi geçmeyin. Tartışma ve kavga sadece bizleri bisikletten soğutuyor. Kaplumbağa ile akrebin hikayesindeki gibi huylu huyundan vazgeçmiyor.

• Beğen
Tepkiler: cemal akgül
Her zaman tur çantanızda 2 adet yedek iç lastik ya da patlak seti bulundurmanız tavsiyemdir. Mersinde işini düzgün yapan saygılı bildiğim tek yer Antmen Bisiklet'dir. İşlemden önce fiyatı söylerler , bir yedek parça ya da aksesuar alacağınızda uyumlu olup olmadını da söylüyorlar. Mersinli bisikletforum sakinlerine şiddetle tavsiyemdir. sahil yolundaki mersin bisikleti tavsiye etmiyorum kesinlikle.

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Akkaya
adamlar sülale olarak bisikletcidir.B.çekmece'de mehmet bisiklet onunda pek farkı yoktur paran varsa ilgilenir.bahçelievlerde cemal usta var ayhan ustanın kardeşi tam tersi olarak çok daha düzgün bir insandır.jant tamirinde Türkiye'de üstüne yoktur.

istanbul'daki birçok yol bisikleti tamir eden ustalarla muhabbet ve alışverişim oldu yüzde doksanı pahalıdır ve dandik mala kaliteli deyip acımadan satabilirler.bu bisikletciler birbirlerinin arkasındanda sürekli karalama kampanyası yaparlar gizliden gizliye.

fakirlere düşen iş kendi tamir yapamıyorsa bile parçayı internetten alıp bisiklet tamiri yapan arkadaş bulmak.

Anlaşılan bu konu bisikletçilik mesleği yada tecrübe ve beceri ile ilgili değil insaniyet, medeniyet ve saygı ile ilgili.
Bizim esnaflarda hangisini ne kadar bulabilirsek artık şansımıza...

Bizim burdada var aynisindan paran varsa iyisin yoksa git başimdan tavirlari.

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Akkaya
Metin bey mi yoksa ayhan bey mi yaptı bu hareketi . Beyliğide kalmamış ama neyse..

• Beğen
Tepkiler: Ümit Yaşar
Metin Bisikletin ne kadar seveni varmış :)

katalay 8 Haziranda üye olmuş Metin Bisiklet aleyhinde bir mesaj yazmış foruma bir daha da uğramamış.

Gizem İntepeli 2 Ekimde üye olmuş Metin Bisiklet aleyhinde yazmış başka da bir mesajı yok.

• Bisiklet satılana kadar genel satıcı tavrı
    5GYZZj.jpg

• Bisiklet satışı sonrası , garanti kapsamında tamirat veya değişiklik yapılması talep edilen satıcı tavrı
    a1XVOO.jpg

Bu mesajın sahibi olan "katalay" rumuzlu kişi ile Gizem İntepeli ismini kullanan şahıs muhtemelen aynı kişi. Kullandıkları cümle kalıpları çok benzeşiyor:

katalay:

--- Bu kısımdan sonrasına LÜTFEN DİKKAT !!! ---

Gizem İntepeli:

Şimdi buraya dikkat lütfen ;

katalay:

Gitmeyin buraya. Haksız yere fazladan para kazandırmayın.

Gizem İntepeli:

Demek istediğim,gitmeyin ,Metin Bisiklet'e. .... Para kazandırmayın bu insanlara.

Ve her iki kişi de mesajlarını "Saygılarımla" diyerek bitirmiş :)

@Mehmet Altuğ katalayda foruma tek o mesaji atmış ve bir daha gözükmemiş. İyi bir noktadan yakalamışsınız :harika:

@mertznc Mehmet Altuğ'un tespitine katılıyorum. Fakat bu konuda başından beri karşı olduğum eleştri noktası 'tek mesaj atıp gitmiş'. Çünkü kendimden biliyorum, ben de başıma birşey geldiğinde o kitleye hitap etmek için en uygun platformu bulur, mesajımı yazar ve çıkarım. Bisikletforum da, bisikletle ilgili içeriklerin toparlanacağı en geniş platform. Bu nedenle bu isimler tek seferlik paylaşım yapıp çıkmış olabilirler

Ya bi ben mi farklı düşünüyorum. Bu konu cidden irdelenmeli. Varsa böyle bi olay yapan adam hukuki veya başka bi şekilde cezasını çekmeli. Eğer yoksa böyle bi olay bu yazıyı yazan cezasını çekmeli.

Kimseyi savunmak bana düşmez. Kimsenin de linç edilmesini istemem. Ama burda pahalıya satılan bir ürün yok. Veya Düzgün tamir edilmeyen bisiklet yok. Ciddi ciddi "TACİZ" iddiası var.

Herkes birşeyler yazıp çiziyor, iki tarafıda tanımam etmem.
Ancak ilk ve tek mesajı olması bu kadar kafa karıştırmamalı. Böyle bir durumda belli bir kitleye ulaşabilmek için gelip yaşadığı durumu yazmış ve çıkmış olabilir, bu da gayet normal.

@hafız hukuki yaptırımının olacağını sanmıyorum her iki taraf içinde. İsmi zikredilen yere gidecekler için ikinci kez düşünmek ve temkinli davranmak düşer.

Değişen çevreye uyum sağlayamayan canlılar yok olur, uyum sağlayabilenler ise gelişir bu evrimsel biyolojinin temel ilkesidir doğal seleksiyon denir aynısı esnaf içinde geçerli müşteri nezaket bekler, saygı bekler bunları sunan esnaf hayatta kalır sağlayamayanlar ise yok olur umuyorum ki metin bisiklette nesli tükenen bisikletçiler arasında yerini alacak.

yaklasik 3 4 hafta once almayi dusundugum bisiklet(merida crossway 20) bulundugum sehrin bayisinde olmayinca teker teker istanbuldan baslamak uzere bulunabilecek bayileri aramaya koyulmustum. en sonunda istanbulda aralarinda metin bisikletin de bulunduğu 2 3 bayi, izmir ve marmariste buldugum bisiklet icin en ucuz fiyati metin bisiklet vermisti. telefonda da kari koca ikilisinden hanim tarafiyla muhattap olmustum. acikcasi telefonda samimiyeti ve de hos tavrı hosuma gitmisti ve 2 gun sonra parayi yatirmak uzere de sozlesmistik. ancak son bir defa internetten metin bisiklet ile ilgili yorumlar neymis bakalim diye arastirip okudugumda gerek bu forumda olsun gerek ekside olsun hanimefendinin de basina gelmis terbiyesizlikler gibi daha bircok olayın ve de ilgisizligin oldugunu gorunce bunlara para kazandirmamaya karar verip izmirde bulunan doruk pedal/seda bisikletten bisikleti almaya karar verdim.
su an ne kadar da dogru bir karar verdigimi bir kez daha anladim. sunlar tavirlarini degistirmedikce de bir seyler almayin alanlara da diger alternatifleri de dusunmelerini soyleyin. hanimefendiye de tekrardan gecmis olsun.

Geri