Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Metin Bisiklet'in İlgisizliği

@mustafa akman

Çalışan eleman satmış sanırım evet...
Peki çalışan eleman nerenin elemanı?
Kimin adına çalışıyor?
Kimin adına hizmet veriyor?
Hangi firmanın elemanı bu arkadaş?
Kendi adına değil herhalde, Firma adı ne METİN BİSİKLET sanırım.
Ama METİN BİSİKLET satmamış. Dİkkatinizi çekerim orada çalışan arkadaş satmış :D O yüzden arkadaş mağdur olabilir sorun yok yani ? nasıl bir düşüncedir bu ya!!!!

Evet iki tarafı dinlemeden ön yargılı konuşmak olmaz ama siz konuştunuz diye bende konuşuyum dedim işte :)
geriye ne kaldı hiç birşey, sonuçta bir bisiklet sever arkadaşımız mağdur... AMAN ÇOK YAŞA SEN, METİN BİSİKLETTE ÇALIŞAN, ARKADAŞ :)

Not: metin bisikletten, bisiklet alan arkadaşla hiç bir alakam yoktur :in: (metin bisikletle alakası olmayan abilerimiz kardeşlerimiz, çatır çatır savunuyorya, bende bu mağdur arkadaşı tanımıyorum, forumda ilk defa gördüm, bende onu savunuyum maksat takımı eşitleyim)

Mustafa abi hiç güleceğim yoktu Vallahi, ALLAH ta seni güldürsün!!!

Scudo
@AydınGünaydın
Tefalarca telefon görüşmesi yaptım en son ki konuşmamda bu tutumunuzdan dolayı forumda ve diğer yerlerde metin bisiklet adına gerekli açıklamalar yapılacaktır tarafımca dedim. 'istediğinizi yapabilirsiniz' demesi ..... değil ne yaparsan yap anlamı taşıdıgı için böyle bir şey yaaptım. belirtmek isterim..

@mahmut güldeş

şayet durum anlattığınız gibi ise METİN BİSİKLET 'i kınıyorum.ve diğer arkadaşlarımızıda bu firma hakkıda ve alışverişlerde daha dikkatli olmaları gerektiğini düşünüyorum. ufak bi uyarı "KİMSE SÜT VEREN İNEĞİNİ SATMAZ"

@mustafa akman

bu mesajda
"mağdur olan yoktur" ibaresi nerede arkadaşlar

hayatta pişmanlığım çok olmuştur
ancak pişman olmadığım şeylerden bir tanesi de şudur
ortada bir olay varsa
karar vermeden önce
"iki tarafı da dinleyeceğim" demedir

bir örnek
kliniğe gittiğimde yardımcı sağlık personeli bir hasta yakınını yerden yere vuruyordu.
eğer onlara inansaydım hasta refakatçisini paralamam gerekirdi.
dedim ki
bir de onlardan dinleyeceğim
dinledim
gerçekten hasta refakatçisi haklıydı
utanmaktan kurtuldum

eğer metin bisiklet
bu maşa sağlam ben yaptım diyor da maşa gerçekten arızalı çıktıysa, alıcı kardeşimiz haklıdır
bu onun ifadesi
doğruluk payı da vardır

ama
arkadaşın ikinci el satış ilanında metin bisiklet hiç olaya müdahil değil
benim dikkatimi bu çekti
hatta şikayet anlamındaki mesajda da metin isikleti aradığı açıkça belli değil
sanki o satışı yapan şahısı aramış

şimdi
bisiklet ortamında birine kötü müdahale edip ilk yardım yapamasam
hastanem mi kötü olacak

her ne ise
olaydan çıkacak sonuçlara bakmamız lazım; mağdur olmamak için
madde bir: mümkünse 1. el garantili mal almalıyız
madde 2: 2. el alacaksak görmeden almamalıyız

Şayet ben bir müşteriyim, Arkadaşın yerine koyuyorum kendimi...
Ben aynı durumda kalsam, Metin bisikletten bir daha alışveriş yapmam, bütün yakın çevremede durumu(maduriyetimi) izah ederim onlarında, mağdur olacağını kesinlikle böyle bir hata yapmamalarını, ben yandım sizde yanmayın diyerekten rica ederim...

Orada çalışan elemanmış!!! MUSTAFA abi kendimi tutamıyorum, bağırmak istiyorum.... sadece şu soruma cvp verirsen sevinirim...

O ÇALIŞAN ELEMAN, KİMİN ADINA HİZMET VERİYOR ABİ? HANGİ FİRMANIN ÇALIŞANI?

a) Kendi adına
b) METİN bisiklet adına, AL sana Metin bisiklet li soru geldi hadi cvpla!!!

bu kadarda açık seçik olan olayı hala Metin bisikletin suçu değil, orada çalışanın elemanın suçu diyebilmeniz.

METİN bisiklet kendine laf gelmesini istemiyorsa böyle bir eleman çalıştırmayacak yaa, nasıl suç firmanın değilde adamın oluyor anlamıyorum. Bu adama güvenip bisiklet severlere hizmet etmesi için İşe alan METİN bisiklet dahası ne yani!!!

@serkan hilal

ben de tam bunu demek istiyorum
ilk mesajda metin bisikletten bir ikinci el maşa aldım cümlesi ben bulamadım
gördüğüm adamın tekinden aldığı
ama
o zaman açıkça söylesin
"metin bisikletten ikinci el maşa aldım"

hepinizin haklı olduğu nokta şu
bana ne yaa
metin bisiklet kendini savunsun

• Beğen
Tepkiler: felis911
Durum şöyle;esnaflığa yanlış yapmak yakışmaz ve hele ki böyle bir ortamda.Normalde de düşündüğünüzde,parçayı satan arkadaş yanlış yapmıştır.Hem müşteriyi üzmüş,hemde bilmeden e-ticaret denen platformu kirletmiştir.Arkadaşların tartışmalarını haklı buluyorum.
Tavsiyem;internetten alışveriş yaparken;ürünü inceleme olanağınız yok ise ve ürün elinize ulaştığı anda denildiği gibi değilse,karşı tarafı zorlamakta fayda var.
Bugün site ismi vermiyorum,Bir internet sitesi;başkalarının sattığı ürünü get(güvenli e-ticaret)sistemiyle alıcıya ulaştırdığında,alıcı ürünü beğenmiyorsa,ne ürünü alır,nede ücretini öder.
Bu sistemlerin yaygınlaşması gerekir.

Metin bisiklet 4 ortak tarafından işletiliyor sanırım. öyle birşey duydum. bu 4 kişiden biriyle muhatttap oldum. Yani Direkt metin bisiklet iler. (teşekkür ediyorum )

@mustafa akman Bugun 4. havasını vurdum 1 hafta içinde ve bisikletimi doğru düzgün kullanamıyorum param yokki bakımını yaptırayım. Dediğim gibi ne rebaundu çalışıyor ne lockoutu

fosur fosur hava kaçırıyor..... kim haklı kim haksız orası size kalmış.
Madde 1. Ögrenci adamın parası 1.el garanlili mal almaya güçü yetmez. öğrenciyim 6 aydır sosyal hiçbir faaliyette bulunmadım. elime geçen parayı. bisiklete yatırdım. ama yaşadıgım bu olay üzdü beni....

Madde 2. Forum ortamında güvenmekten başka çaremiz yok
ve ben forumdaki herkese güveniyorum. 10larca alışveriş yaptım kimseyle bi sorun yaşamadım..
Madde 3. Malesef bulundugumuz şehirde bisikletçi yok. olanlarda beyazeşyacılardakiler...

olayda herkes varda metin bisiklet yok..oradaki çalışanlardan biri herhalde illaki bu forumda bir kaydı üyeliği vardır..Çağırında birde o konuşsun..

Mahmut Abi bundan sonra artık dikkat edersin.

Bende 1.25 lastık aldım tanesı 50 tlye sirkecide lastiğin tanesi 22 tl ne dersin buna ? bisikletçinin ismini vermiycem bi görüşeyim öle vericem. hatta konuda açabilirim.

• Beğen
Tepkiler: serkan hilal
@Mehmet Ser

aç bi konu merak ettim hangi firmaymış :) açılmışken döküyüm içimi onlarada :D

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Ser
bu tok satıcılar genelde hastane üniversite kantinlerinde falan olurdu.
kardeşim sen bisikletçisin bu işin müşterisi zaten az, kimse ayrıcalık ve kayırılmakta istememiş sadece olması gerekeni yani müşteri olarak saygı görmeyi istemiş,
gülmesini bilmiyorsan dükkan açmayacaksın .

@Mehmet Ser

Firmanın ne suçu var ki ? İstediği fiyatı belirleyemez mi? Sizin tercihiniz olmuş bu biraz:) Belki farklı bi modeldir:in:

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Ser
@semir karabulut

okunursa yanlış yönlenme olmaz.burdan sizin okumadığınız belli oluyor... Bilmem bunu da okumadan geçer misiniz?

Metin bisikletten bende şikayetçiyim,peki istanbulda güvenilebilir bir bisikletçi nerede vardır? Sirkecide varmıdır?

zamanında bir sele borusu almıştım kendilerinden bir daha da adımımı atmadım böyle küstah pervasız insanlar para kazanmasın ben yaptım siz yapmayın aman arkadaşım aman

Bence yapılacak şey çok basit. Yaşanılan sıkıntıların anlatıldığı bu sayfaları Bianchi'ye mail atarsanız emin olun firma konuyla ilgilenir, en azından hakkında şikayetler olan bu satıcıyla mutlaka iletişime geçer. Övgü gibi anlaşılmasın, Bianchi'nin satış sonrası müşteri hizmetleri iyi; yaşadığm için biliyorum. Bana yaşadığım başka bir sıkıntıda Muhlis Dilmaç yardımcı olmuştu. Eğer firma ile iletişme geçmezseniz sorundan haberdar olmazlar

velespit kızıltoprak mütiş ilgililer bilgililer çay kahve içmeye bile gidiyorum.. dürüst bianchi bayisi öğrenmek isteyen varsada suadiye star bisiklet

Adamın yanına gittim güvenerek dedimki abi bana iyi kaliteli yol lastiği slick lazım dedim. oda dedi ırc var dedi 4 tane getitdirdim 1 tane kaldı herkez memnun dedı tamam dedım sana guveniyorum abi dedim. adam kazıklamış beni. Yarın öğlen gidicem. bakalım neyle karşılaşcam 70 tl kar aldı benden şuan 70 tl çok muhtacım. bütün maaşımı bisiklete verdim bu ay. Ay başına 4 gözle bekliyorum.

Geri