Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Metin Bisiklet'in İlgisizliği

@yaboga
Atak bisiklet gittigidiyor dükkanından birkaç alışverişim oldu.ilgileniyorlar gerçekten.böyle adamlar kazansın
 
Scudo
yıllar önce bakırköyde yaptığım işlerin tahsilatını yapıp cebimde bir tomar nakitle gitmiştim bisiklet almaya, sadece biraz daha para verip daha iyisini mi alsam kararsızlığım vardı ama o gün alacaktım en nihayetinde. adını bilmediğim orta yaşlı tip, şık giyimli bir çift içeri girdiğinde hemen yanlarına gitti. ben bu hareketi sadece karşılama amaçlı olduğunu ve tekrar geleceğini düşünürken bir baktım onlara eşlik etmeye devam ediyor. teşekkür edip çıktım, ilgilendiği çifte ayıp olmasın diye de yalandan uğurlar gibi yapmıştı. paramı kaptırmadığım için çok mutluyum.
 
Bende atak bisikletten bir kaç parça eşya aldım internet üzerinden çok memnun kaldım hem fiyat hem hız hem paketleme gayet iyi... önerimdir...
 
3-4 sene öncesine kadar uğruyordum. Sonrasında Tilmen bisikleti bulunca bidaha önünden geçmedim. Metin de bisiklet kiralayınca 50 lira etmeyen bisikletleri yüksek fiyatlara veriyordu. Arıza çıkarınca bir keresinde üzerine parça parasıda aldı. Metin bisiklet ten başka alternatif bilmeyen eli mahkum gidiyor bisikletle pek işi olmayan. Biraz bisiklete merakı olan ordan sürekli alışveriş yapmaz bence. :)
 
Hayaller atak bisiklet gerçekler metin bisiklet
 
Forumda dikkat ettiyseniz METİN BİSİKLET ile ilgili neredeyse bir tane olumlu yorum yok. Kimsenin ekmeğiyle oynamamak gerek elbette ancak para kolay kazanılmıyor ve bu adamlar bizlerin parasını emeğini türlü işlerle cebe indiriyor. Kara Liste mantığıyla bu tip firmalar için de bir liste oluştursak ve aksi olana kadar bu tip firma isimleri orada sabit kalsa. Alışveriş yapacak olan bizler için de referans olsa? Hani demiyorum ki her şikayet edilen firma ismi oraya yazılsın ama ben bu forumu düzenli takip etmeye başladığımdan beri bu adamlarla ilgili çok sık olumsuz yorum okuyorum.
 
Ben de geçen yaz Haziranda Mosso Legarda 1521 MSM almıştım bu Metin Bisikletten (Doğru kadro boyunu fabrika dahil sadece burada bulabildik). Ama bana 1521 MDM modelini, yani olması gereken kilitlenebilir maşalı bisiklet yerine düz maşalı olan modelini göndermişlerdi. Aradığımda fabrikadan gönderildiğini bir yanlışlık olduğunu, bana kilitlenebilir amortisörlü maşayı bilahare yollayacaklarını söylemişlerdi. Bu hafta geliyor, haftaya geliyor, çarşamba günü geliyor, yok olmadı Cumartesi günü gidip taktırabilirsiniz vs... bu böyle baya bi uzadı. Şu an 9 ay geçti, bisiklet bile eskimeye başladı, hala daha bize maşa gelecek :D Eminim arasam şimdi, aaa nasıl olur, gelmiş olması lazımdı hay Allahh falan deyip, 10 dakika sonra beni arayıp çarşamba günü gidip maşayı taktıracağımı söyleyeceklerdir :D
 
Salı günü gittim bir gidona telefonu sabitleyen bir alet beğendim. Çalışana ne kadar olur dedim 50 TL dedi. Üzerimde nakit yoktu, ertesi gün almaya gittim Ayhan denen şahıs oradaydı. Aldım çantayı bunu satın alıyorum dedim, 60 TL dedi. Bende dün burda çalışan arkadaş 50 TL dedi dedim. Hayır olmaz dedi. Bende geri bıraktım. Bana imalı bir şekilde " almıyor musun ? " diye sordu. Hayır dedim çıktım.
10 liralık bir adam. Kaldı ki kaç arkadaşıma ordan bisiklet ve aksesuar aldırdım.
Bir daha asla gitmem.
 
Böyle saçmalık olmaz, hangi firmaların satışı ve servisi varsa o firmaların hepsini eposta ile bildirin ve şikayet etin, buranın bağlantısını da ekleyin görsünler. Ayrıca esnaf ve sanatkarlar odasına da aynı şikayeti bildirin. Bu nedir arkadaş ucuz yeşilçam kötü karakterleri gibi bir tip, toplum içinde barındırılmasın bunlar.

Diğer tip için de süper insan güzel insan demeyin, böyle bir adamla ortak iş yapanın ahlakından şüphe ederim. Müşteriye söven esnaf haram yer, çocuklarına da haram yedirir.
 
Arkadaşlar bırakın biz bisikletçilerin bıkıp usanmasını adamların kardeşleri bile beraber iş yapmıyorlar. Bildiğim kadarı ile Haznedar Nihat Bisiklette çalışan usta ile Ayhan denen şahıs kardeşler. Metin Bisikletin sahibi Metin bey ise Sirkeci'de olan Pedal Bisikletin sahibi ile kardeşmiş. Etrafımdan duyduklarım bunlar tabii ben kendim sorup öğrenmedim o ayrı konu ama eğer durum böyle ise gerisini siz düşünün. Nihat Bisiklette ki usta bana Ayhan denen şahıstan daha sıcak kanlı ve bilgili geldi. En azından bir şey sorulduğu zaman açıklamalı bir şekilde anlatım ile cevap veriyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: bilalfidanboy
@Burakb993 Kardeş dedinizde aklıma geldi bende kazara salı pazarı sokağında 2 yanyana bisikletciye denk geldim sonradan öğrendim bunlarda birbirine düşman bir dahada uğramadım dükkanlarına.
 
@Burakb993
Doğrudur nihat bisiklette çalışan sanırım Cemal Usta olacak(kendisi dediginiz gibi sanatkar ,fazla diyalogum olmasada dinleyen ve yardım konusunda istekli)ve Metin bisikletteki Zat Ayhan ile kardeşler.Ayrıca Metin bisiklet sahipleri ile Büyükçekmece Mehmet bisiklet onlarda akrabalar ama karakterler birbirlerine o kadar zıt ki. Bence Metin bisiklet çalışanları biraz esnaflık ve karakter öğrenmeleri için (Atak bisiklet(Ahmet Bey) ve Mehmet bisiklet(Mehmet Beyin)yanında uzun vadeli staj yapmaları gerek..
 
@cihan cambaz
Forumda şikayet konusunda açık ara önde olan Metin bisiklet(istanbul Bakırköy).ve tam tersi yine Forumda olsun veya çevremde kullanıcılar olsun gerek sanal ortamda gerekse yüz yüze esnaflık konusunda arkadaşların memnun olduğu Atak Bisiklet(İstanbul Sultançiftliği)yanlışım varsa düzeltilebilir .saygılar
 
Telefonla arayıp 30 lira fiyat aldığım ürüne, aynı gün içinde dükkana gittiğimde 40 lira diyen Metin abinin adını taşıyan muazzam esnaf tükkanı :D
İbretliktir, insana çok şey öğretir :D "Böylesi de varmış" demek için mutlaka ölmeden önce ziyaret edilmesi gereken tarihi mekanlardan. :eek:

@chnkrmz ne baktın birader? der
elle tutulur bir cevap veremezsen "dışarda dur, müşteriler gelip geçemiyo" der :D Çok net adamlar yahu
 
Bence Ayhan ve Metin burada yazılanları okuyor, okudukları için de Metin Bisikletin namının yürümesi için davranış şekillerini değiştirmeden devam ediyorlar. Sonuçta reklamın iyisi kötüsü olamaz :).
Müşteri çıktıktan sonra diyalog şu şekilde devam ediyor diye düşünüyorum;
Ayhan: Nasıldım Metin abi ?
Metin: Süperdin koçum aynen devam.
Ayhan: Maaşa zam var mı abi ?
Metin: Takma böyle şeyleri kafana işine odaklan ben hallediyorum. :)

Bir gün bende Metin Bisikleti tecrübe etmek istiyorum açıkçası. :)
 
Avrupa yakasindakileri bilmiyorum ama simdiye kadar iki yerden alisveris yaptim. Ilki feneryolu bike outdoor dur, sagolsun ozan biraz soguk da dursa cok kibar ve anlayisli bir insan. Tekrar musterisi olmak isterim. Ikinci dahon umu aldigim maltepe tandem bisiklet ise sahane bence. Gurkan abi gibi saygili ve isini seven adam azdir. Bana yaptigi iyiligi unutmam. Her gelenle icten ilgilenen ve de saygidan kusur etmeyen bir esnaftir ve de herkese tavsiye ederim.
 
avrupa yakasında tilmen ve atak dan şaşmayın derim. metin e 1 defa uğradım hakkımı sizlere savdım:) anadolu yakasında da gürsel akay bisikletle alışverişim oldu. gürsel abi de bayağı ilgili...
 
Düşününki bu konuda herhangi bir bisiklet kullanıcısı bile bir tek olumlu yorum yapmasın.ama birde geçen yaptığım istanbul Tekirdağ turunda tesadüfen daha evvel hiç bir şekilde tanışıklığım olmayan sadece Google üzerinden arama yapıp,mekanik bir sıkıntı ve yedek iç lastik almak için en yakın bulunduğum civardaki gitmek durumunda kaldığım,Hukumet konağı yakınlarında (Bisikletcim Firması)Yetkilisinin Yavuz Abi olduğu kişi ile tanıştığımda gerek güleryüzü gerek esnaflık anlayışı ile içtiğim 2 bardak çayın üzerine işimi halledip beni yolcu eden üstelik taaa İstanbul dan gelmiş bir yolmadan birşey olmaz düşüncesinden uzak duran güzel abiye burdan saygılar teşekkürler. Aslında tesekkur için ayrı konu açacaktım ama konu kirliliği olmamasından burada yazdım
 
@Anonim Ben bunu Dükkanlarının lokasyonuna bağlıyorum. Çok merkezi bir yer ve genelde sahil yolu turlarının başlangıç noktası. O yüzden ufak tefek davranış problemleri olsa da insanlar görmezden geliyor olabilir ama bir yerden sonra rahatsızlık dayanılmaz oluyor ve alternatif yaratmak gerekiyor.
 
Geri