Bugün çoooook uzun bir aradan sonra kendilerine gittim
Hala gülüyorum ya. Artık sinirlerim mi bozuldu nedir
Arkadaşlar aranızda Metin bisiklete gidip, tam olarak talep ettiği hizmeti alabilen var mı? Yoksa size de aslında istediğiniz ürün değil de muadil ürün verilip "uyar bu yea, ben hep bunu tahıyom" mu deniyor?
Jant bandı almaya gittim. Ayhan reyiz orada yine
Bana verdiği jant bandının üzerinde 27.5" yazıyor. Dedim ki "abi benim yol bisikleti var, bunun 700C olanı var mı?" Elimdekinin tam aradığım ebat olduğunu söyledi. Dedim ki abi bu 27.5 yazıyor, benim 28" olması lazım. "Ben bizdeki tüm yol bisihletlerine bunu tahıyom, tahamassan gel bana getir ben taharım" dedi. Şimdi paketi de açamıyorum, kapalı bir ambalaj. Dedim ki herhalde esneyebilen bir malzeme ki, Ayhan bile takıyor, ben neden takamayayım
ahahahha
(Nereden bileyim adamın son bant bükücü olduğunu. Birazdan anlarsınız)
Aldım eve geldim.
Tam 45 dakika boyunca tek bir janta bu bandı takmak için esnetmeye uğraştım. En son bandı ayağıma geçirdim, kolumla bir yana çekeleştiriyorum, kapıya mı bağlamadım, dumbel'a bağlayıp mı çekeleştirmedim. Kısacası bandı 45 dakika boyunca bulabildiğim sağlam olan her yere bağlayıp esnettim ve başardım! Aslında 27.5" olan bu bant, 28" olmuştu artık! Hemen hemen 10-15 cm esnettim bandı
Üstelik bunu, bandı ek yerinden koparmadan yapmıştım!!
Firmanın kutuya 5 farklı ebat seçeneği koyması bence de çok saçma! Yap hepsini 650C, 29"a kadar esnetsinler. Beyin bedava, niye hammallığını yapalım ki?
Yani yine çok eğlenceli, çok komik, bir o kadar trajik bir alışverişim oldu. Artık buraya gerçekten de farklı bir şeyler yaşamak için gidiyorum
Gerçekten heyecan olsun diye gidiyorum çünkü asla normal, sıradan bir alışverişim olmadı
Halbuki diğer bisikletçiler çok sıradan, bana bu parça lazım diyorsun veriyor gidiyorsun. Ama burası!? "Al al bu sana olur"
ahha
Neyse parmaklarım ağrıyor hala bandı esnetmekten
Esnettiğim malzeme gerçekten esnemesi pek mümkün olmayan bir malzeme bu arada arkadaşlar. Kolilere takılan pvc kementler gibi sert bir malzeme! Onun biraz daha incesi. Silikon jant bandı değil yani