Scudo Sports

Metro enerji testi :(

@Faruk ÇUBUKCU

Benım ilk gün vites sorunu vardı 7,5 yaptım ismailin zincir attı :D 2. gün 8.7 ye geldim.

Scudo
Denizliye gelirse bende yapmayı düşünüyorum da yalnızca üni. öğrencilerine mi özel ?

@ali karagönlü

Malesef denızlıye gelmıyecek ısteyen herkes katılabılıyor

Arkadaşlar benden size tavsiye tırın içerisinde arkadaki masaya en yakın olan bisiklete binin bence daha yumuşak ;) Arka kapının yanındaki değil tam masanın önündeki :)

spd yok. ben arka kapıya yakın olanı sevmiştim. iki denememi de onda yaptım. tabi bu bisikletler henüz haşat hale gelmeden ilk durak yeri olan Trabzon da iken olmuştu. şimdi ne haldeler bilemiyorum...

• Beğen
Tepkiler: İsmail ŞEN
@Eren Yoloğlu

2 kere yazmış gibi olduk ya. Tıklayınca cevap yazmadı sandım. Spd olsa iyi olur. Peki neye göre yapıyoruz bu uygulamayı. Yani demek istediğim hızlandıkça mı watt veriyoruz ?

Mark Cavendsih olsa 50 telefon alır sanırım :D

• Beğen
arka teker 5 dk içinde ne kadar çok dönerse o kadar çok enerji üretiyorsun. sanırım en basit hali bu. yani 5 dk da elinden geleni en iyisini yapmalısın.

• Beğen
Evet aynen bende katılıyorum bisikletlerin durumu çok vahim... Teknik elemanları da yokmuş anladığınız gibi tamir edecek biride yok. :( En son durağında insanlar bisiklet yerine neye biner bilemiyorum. :p Enerji olayına gelince 5 dakika içerisinde arka teker ne kadar fazla dönerse o kadar çok watt üretiyorsunuz. Ama vitesler ve lastiklerin durumu çok kötü olduğundan tahmin ettiğiniz watt'ı üretemiyorsunuz. :( Bakalım şimdi Konya'da bulunuyorlar. Değerler yine değişecek mi sabırsızlıkla bekliyorum... :in:

son durak istanbul itü imiş t20 yi almak için orda olacağım. ama dediğiniz gibi bisikletlere hiç mi bakım yapmıyorlar. yani arka teker patlaksa , lastik basınçları düşükse ne biliyim sele ayarı bana göre değilse o an müdahele ettiremiyomuyuz. benim seleyi ayarlamam lasitiklere hava basmam gerekirse lastiğe yama yapmama izin vermezler mi:D :D (t20 için elimden gelen herşeyi yapacağımda:D :D :D :D :in:

@İsmail ŞEN

teknik elemena gerek yok. bir alyan herşeye yeter.:D ben yanım da pense 13-14 anahtari alyan yama takımı pompa falan almayı düşünmeye başladım:D :D

bisikletleri kullanmayı başaranlar buraya fotoğraflarını yükleyebilirler mi acaba? bisikletlerin hallerini görelim bari, :p

Valla biz Ktü de kulüp olarak gittik. Binmeden önce bütün bisikletlerin vites kollarını, vites ayarlarını sele ayarlarını lastik basınçlarını filan ayarlamıştık. Yani izin veriyorlar hatta rica ediyorlar ne olur yapın diye. Malum teknik elemanları yok. bir tek ayaklı pompaları var. başkada birşey yok ellerinde.

• Beğen
Tepkiler: galipulusoy
@galipulusoy

Isparta'da lastikleri şişirmeye çok sıcak bakmadılar öyle olunca da ısrarcı olmadım. Şişik lastikli bir bisiklete bindim. :) Sele boyunu ve vitesleri istediğiniz ayarda kullanabilirsiniz. Yalnız bisikletlerin hemen hemem hepsinin vites ayarı bozuktu... Şimdi durum nedir bilemem. :rolleyes: Facebook'tan Metro yada gnctrkcll sayfalarında resimler mevcut oradan bilgi sahibi olabilirsiniz. ;)

@galipulusoy

İnşallah bakalım. :) Bizde peşini bırakmayacağız... :in:

• Beğen
Tepkiler: galipulusoy
Bugun akdeniz üniversitesindeki ilk gününde gittim şansımı denedim 9.3 Wh oldu sonuç turkcell kontor kartı olan ödül bir anda internetten hesabınıza yüklenmesi gerekti ve hat sahibi olduğunuz bir faturasız turkcell hat sahibi olmalısınıza döndü kimseye önermiyorum zaten ödülleri vermemek için bahane üstüne bahane uyduruyor Turkcell üstelik herkese farklı bişeyden bahsetmişler. Üstelik treylerin içi havasız sürem bittiğinde oksijensizlikten başım dönüyor ve göğsüm ağrıyodu. Sürekli öksürmem hala geçmedi. Bence uzak durun hiç bir anlamı yok sağlığınızla oynamayın benim gibi olan çok kişi tanıyorum.

• Beğen
@ALP ERKAN ŞAVLI
Üzerimde kazak-kot vs ile pedalladım, 8.9 yaptım, dediğin öksürüğü çektim o gün boyunca:)
..
Ve İsmaiil, artık gerekli bilgiyi verirsin forumaa :D

• Beğen
Geri