Scudo Sports

Metro enerji testi :(

@ALP ERKAN ŞAVLI

Bizde üç kişi bugün Antalya'ya geldik. :) Dediğiniz gibi oksijensiz kalıp doğrudan nefesi ciğerlerimize çektiğimizden ciğerlerimiz üşüyor ve sürekli bir öksürme hissi oluşuyor insanda. :( Yine size hak veriyorum dediğiniz gibi hediyelerle ilgili sürekli bir değişim söz konusu sözde veriyorlar ama iş gerçeğe dönüştüğünde türlü türlü bahane... ;) Ben bugün 13.1 yaptım son saniyede ve bir çok bahane buldular telefonu vermemek için ama oradaki bisikletçi dostum Hasan'ın ve diğer birkaç personel sayesinde telefonu verdiler. :) Çok mutluyum. :) İnşallah herkes muradına erer... :in:

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
Scudo
Geçtiğin halde ne gibi bahaneler sunuyorlar önüne??

• Beğen
Tepkiler: İsmail ŞEN
@Oksal Özdöl

Öncelikle. Dedikleri sözün arkasında durmadılar bizim üniversitemizde... Dedikleri söz şu '' Bir üniversitede hiç kimse 13+ Wh yapamazsa en iyi Wh'a sahip olana telefon vereceğiz.'' Sonra dün gittiğimizde ''günün sonunda en yüksek 13+ yapana vereceğiz'' e döndü olay sonra gençturkcell olma zorunluluğu vs vs... Ama çok şükür bütün engelleri arkadaşlarım ve dostlarımın itirazı sayesinde aştık ve o güzel anı yaşadık... :rolleyes:

Anladım. Şirket telefonu vermemek için elinden gelen her türlü bahaneyi katılanların önüne koyuyor... Yanlış tabi fakat çokta yapabileceğimiz birşey yok sanıyorum...

• Beğen
Tepkiler: İsmail ŞEN
Merhaba arkadaşlar..

Ben de iki gündür Ege Üniversitesinde katılıyorum etkinliğe.. Burda telefon için sınırı 14+ kw ye çıkarmışlar.. İlk gün 12.1 yaptım kontör verdiler.. Bugün 12.6 yaptım..
Antrenmanlara devam ediyorum inşallah alacam cuma gününe kadar telefonu :)

Yarın egedeyim ozaman :D

Buraya gelsinler de o sınırı 15 yapayım :D ahahaha , çok mu iddialı oldu :D

arkadaşlar selam, bu üniversiteler nasıl girebiliryorsunuz. dışardan öğrenci sivil alabiliyorlar mı? ben üniversiteyi bitirdim, kardeşim de daha 18 yaşında itü istanbula gelindiğinde itü kampüsüne girebilir miyiz. ayrıca aynı gün abi kardeş kaç kere deneme şansımız var. 15 kwh bir kerede mi yapmamız gerekiyor.bir kaç şans veriyorlar mı? diyelim olur ya ben de kazandım kardeşim de ikimizde t20 yi alabilir miyiz:rolleyes::eek:;););)

Merhaba. :) Üniversiteye girdikten sonra enerji testine katılabiliyorsunuz ama yinede çaktırmamak ta fayda var... :) T20 için olan şartlar sürekli değişiyor... :( En güzeli gidip öğrenmek. Yoksa ben söylesem yanlış olur... :rolleyes: İnşallah abi, kardeş alırsınız telefonları. ;) Harika bir telefon... :in:

@Emre YILMAZ78

Merhabalar...

Son durum nedir telefonu alabildiniz mi? Sonuçları paylaşırsanız çok seviniriz. :) İnşallah almışsınızdır. :rolleyes:

arkadaşlar merhaba,

bu metro enerji testi kaldırıldı mı bir gelişme var mı? istanbul daki ünizversiteler de yapılmıyormuş galiba, normalde şu an marmara üniv. olması gerekiyordu? ama ne üniversitenin ne de turkcellden birlerinin haberi var, müşteri hizmetleri falan cevap veremiyor.
konuyu hala takip edenler varmıydı acaba?

teşekkürler.

göztepe kampüsünde yoklar bizde bekliyorduk :(

istanbul da katılacak arkadaşlar var mı? şu an marmara üniv. hangi kampüsün de? göztepe de olmayacaksa hangi kampüste olabilir ki? en büyük kampüs göztepe orda olmuyorsa başka kampüs kalmıyor ki?

haftaya da itü demişlerdi? orda da olamyacak heralde???

Merhaba arkadaşlar. Facebook ta ki gnctrkcll sayfasından gördüğüm kadarıyla en son 12 Ocak ta Dokuz Eylül Üniversitesin de ki resimleri paylaşılmış... Başka eklenen resim veya enerji testi ile ilgili açıklama ya da her hangi birşey görmedim. Galiba kampanya bitmiş... Yinede üniversitelerde tanıdıklarınız vs varsa bilgi alın derim. Ama şu anda ses çıkmadığına göre benim tahminim bitmiş olabilir. :(

arkadaşlar olay çok komik olmuş ama, ortada sanki bir olay var ve failin en son görüldüğü yer dokuz eylül üniversitesi. sonrasın da fail izini kaybettiriyor. tüm araştırmalara rağmen bir iz bulunamadı. son çare olay yerin de bulunması ihtimal kişilere sorulması olayın açığa kavuşması için bir ihtimal vaad ediyor.

turkcelle yakışmadı, son şakasını da yaptı.

Çok haklısınız dediğiniz gibi olmuş. Ya takip etmeye yetişemiyoruz ya da bıraktılar... Bence bırakma ihtimalleri yüksek. Çünkü sınırları sürekli yükseltip durdular en sonunda bu iş olmadı herhalde bırakmak zorunda kaldılar herhalde. İnşallah yanılıyorumdur. Sizlerde yerini bulursunuz ve telefonu alırsınız. Telefon için en son sınır erkeklerde 14+ idi. Şimdi bulduğunuzda 15+ olursa şaşırmayın derim. :(

Geri