Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Metro Turizm'le bisiklet taşımak

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Metro turizme ömrümde binmedim. Kimseyi bindirmem de. İsterse alayımızın bisikletini taşısınlar. Bana can güvenliği vermediği sürece komşumu dahi bindirmem. Hava atmasınlar boşuna...
 
  • Beğen
Tepkiler: Selçuk Karaca
Scudo
Bisikleti olan yolcuyu da bedava götürsünler, yine binmem Metro'ya...
12-13 yıl önce yemin etmiştim halen tutarım o sözümü.
 
metro dan uzak durmak gerek. Arabayla giderken bile metro gördüğümde tedirgin oluyorum. Şoförlerinin ne yapacağı belli olmuyor
 
  • Beğen
Tepkiler: Selçuk Karaca
Söz konusu firma Metro ise uzun zaman daha bu sistemin oturmayacağı problemler yaşanacağı net. Ki Kamil Koç gibi bir firmada bile yıllardır sorun yaşanıyorken Şahıs otobüslerinin gırla kaynadığı saygı noksanı tavan olan muavin ve şoförlerin dolu olduğu Karadeniz firmalarının hiç birinden pek ümidim yok. Metro Turizm ile bir seyahatimde Otobüs bagajında çamaşır makinası ve motosiklet dahi taşındığını gördüm. Aynı araçta muavinin benimle olmayan valizimin için tartışmaya çalıştığını hatırlarım.
 
şirketin sahibi galip öztürk. hakkında biraz arama yaparsanız kendisi ve şirketi hakkında çok sayıda habere ulaşabilirsiniz. çok muteber ve vatansever bir işadamıdır. :bsmagryr:
 
@Snorlax O sürekli yaptıkları bir pislik...
 
  • Beğen
Tepkiler: Snorlax
Genç neslin bu kadar ön yargılı olması çok garip. 5 yıldır her haftasonu Karabük Ankara arası yolculuk yapıyorum. İlk zamanlarda Kamil Koç ile yolculuk yapıyordum. Bahsettiğiniz aynı bileti farklı kişilere satma olayını Kamil Koç'ta yaşadım. Bisiklete para istenmesi olayını da yaşadım.
Metro'nun yönetim kadrosu değişti. Başka illeri bilmem ama Ankara Karabük arasındaki neredeyse tüm seferlerini suit yaptılar.
Metro kesinlikle kalitesini artırdı. 2 yıldır Metro ile seyehat ediyorum ve memnunum.
 
Aman metro sakın zinhar. Araba alan otobüs şoförleri kooperatifi orası
 
Hepsi bi yana firmalarda bi sekilde farkindalik uyanmasi guzel.. benim asil merak ettigim tekerleri cikarinca bisikleti meden almasinlar ki..? Zaten benim valizim say sen. 12 kg falan. Tekerleri topla, ustune de bi poset.O kadar..:)
 
@kafnun size iyi tarafi denk gelmis demekki. Ben gecen sene haftada en az 3 gun seyahat etmek zorundaydim ve metro ile gercekten cok problem yaşadım. Diger firmalarda da hatta ulusoyda pamuklalede bile sorun yasadim ama bunlar mazur gorulebilecek sorunlardi. Metrodaki sorunlar da birer sefere mahsus olsa belki kötü dusunmezdim ama kesinlikle cok kötüler ve bunu sürekli yapiyorlar.
 
@kafnun "Önyargı" biraz "iddialı" bir yakıştırma olmuş, "genç nesil" yakıştırmanız ise teveccühünüz, teşekkürler :harika:
 
Ben bu konuyu merak ettiğim için Metro Turizm sitesine baktım. Orada böyle bir bilgi yoktu. Bende iletişim merkezine mail attım, konuyu sordum 3 gündür cevap yok.
 
Bir örnek daha vereyim. Metroda yasadigim bir sorun da ekspres arac diye bilet sattiklari aracin tum duraklara ugramasidir. Bunu iki defa yasadiktan sonra bir defasinda Müşteri hizmetlerini aradim samsundan ankaraya ekspres araciniz saat kacta diye sordum. 15:00 dediler. Acenteye gidip sordum ayni cevabi aldim ve bileti aldim. Otogara gittim sordum evet ekspres dediler. Arac geldi muavine sordum bilmiyorum kaptana sor dedi. Kaptana sordum ne alakasi var dedi kaldim öyle :) sonra musteri hizmetlerini tekrar aradim cevap veremediler. Hemen biletimi iptal ettirip kamil koçtan bir saat sonrasi icin bilet aldim. Otogara gittigimde ekspres mi diye sormasam bileti iade almayacaklarina emindim. Tavsiye etmiyorum binmeyin:)
 
Bir çok farklı firma ile bisiklet taşıdım. Sadece bir defa hangi firmaydı hatırlamıyorum ama bagaj parası almıştı. Onun dışında Metro da dahil hiçbiriyle sorun yaşamadım. Ama forumda bu konuda sürekli Kamil Koç daha bi öne çıktığından olsa gerek önce ayaklarım Kamil Koç'a götürüyor beni, yoksa diğer firmalara. Taşıyor musunuz diye sorunca muavin hemen para koparmaya kalkıyor galiba. Ben sorma gereği bile duymadan ön tekerleği söküp hazır ediyorum. Kendinden emin durunca bulaşmıyor da olabilirler :)
 
  • Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Arkadaşlar 2 senedir birer aylık periyotlarla Bodrum-İzmir arası seyahat ediyorum.Geçen yaz bisikletimle İzmir otogarda 2 saat beklemek zorunda kaldım. Metro turizm para karşılığında bile bisikletimi bagaja kabul etmedi. Rica minnet Pamukkale'den bilet alabilmiştim
 
  • Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Matiz
Ahahahahah yarildim aksam aksam laaaa :D
 
  • Beğen
Tepkiler: Yuppata
Az önceki mesajım için özür diliyorum Bugün siteye koymuşlar.

Ama üzerine tıklayınca link yok.
 
@ÖmerMurat herkes gibi bende kendi yaşadığımı anlattım. Özellikle kullandığım güzergahta hemen her seferin suit arabayla yapılıyor olması da cabası benim için. Elbette babamın firması değil, kötü yönlerini belitmeniz faydalı olacaktır. :)
 
@kafnun

Benim mesajımda bahsi geçen alıntılar sizin yaşadıklarınızla ilgili değil dikkat ederseniz. Sadece kendi deneyiminizi paylaşsanız söylenecek söz yok, ancak konuya kendi deneyiminizle değil, başkalarının paylaştığı görüşlerden genel bir yargı çıkararak iddialı/itici bir yaklaşımla bir genelleme yaparak giriş yapıyorsunuz. Google'a Metro Turizm kazaları yazmanız yeterli, son 10-12 yılda sadece bu firmanın kazalarında hayatını kaybeden insan sayısına ulaşabilirsiniz. Bizzat yaşadığım kazadan ve 3,5 saatlik yolu 6,5 saatte gitmekten bahsetmiyorum bile, teşekkürler.
 
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri