Scudo Sports

Metro Turizm'le bisiklet taşımak

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Aslında bu konu hiç şaka kaldırmayacak bir konu ama insan şakaya vurup çıldırmamaya çalışıyor. Deliliğe veriyoruz. Baskı, baskı böyle cinselliğe aç beyinler doğuruyor işte bu da normal olarak sapıklığı tetikliyor kimse kusura bakmasın bu benim şahsi görüşüm.

Scudo
Sadece Metro Turizm değil bir çok irili ufaklı firmada gerçekten eğitimsiz insanlar çalıştırılıyor. Bu çalışanların şoför olsun, muavin olsun düzenli sağlık kontrollerinin yapılıp yapılmadığı kontrol edilmiyor.
Bu muavin denen tipler mahalleden, kahveden toplanan işsiz güçsüz adamlar. Ne bir eğitim, ne bir mesleki güvence, ne bir sigorta... Allaha emanet çalışıyorlar.
Muavin dediğin adam uçaktaki hostesin karşılığı. Hostes olmak için gerekli şartlar ve girilen sınavları düşünün. Bu nedenle cazip bir meslek olmadığı için yoldan geçen tinerciyi bile çalıştırıyorlar.
Geçenlerde bindiğim bir otobüsün şoförü neredeyse 70 yaşında vardı. Elleri titriyordu. Ben bu adamın otobüsü kullanırken eceliyle ölmeyeceğini, kalp krizi geçirip geçirmeyeceğini nereden bileyim?
Göstermelik belgeler, sadece parası verilip alınmış psikoteknik raporlar, nasıl alındığı belli olmayan ehliyetlerle yollarda binlerce trafik canavarı dolaşıyor. İşini gerçekten iyi yapan kaliteli firmaları, düzgün çalışanları tenzih ederim ama genel anlamda bir kalite düşüklüğü var.

@Mert E.
Yuh ulan be yuhhhhhhhhhhbhhh...

Delirmemek işten degil...

• Beğen
Tepkiler: Emre Yönlüer
@trainspotting35

Doğru söylüyor, lütfen şu konu üzerine şaka, mizah, humor, ironi hatta karamizah bile yapmayalım. rezaleti, kepazeliği normalleştirmeyelim, doğallaştırmayalım, bir insanın havsalasının kabul edeceği boyutlara taşımayalım. Lütfen.

Aman dikkat, çok fena cumshot olayları dönüyor metroda

@onursencan87

Muavin su demiş yanlız o taraflardada sular çok kireçliymiş yanlış anlamaymış yani :D

• Beğen
Tepkiler: onursencan87
https://i.hizliresim.com/kvjYny.jpg
Facebook'dan şöyle bi duyuru yapmışlar, Yolcunun mağduriyetinin giderilceğini yazmışlar(Peçete uzatcaklar galiba :mad::mad:).

Aynı günün sabahı, aynı çizgide yayın yapan tüm gazetelerde aynı anda, aynı şekilde malum olayın haberi yapılıyor, ilginç...

Metro turizm otobüsünde gerçekleştiği iddia edilen malum olay şüpheyle bakılacak derecede anormaldir. Bir insan akıl hastası olsa bile kolay kolay böyle bir şeye cesaret edemez.

Sonuç olarak Metro Turizm in imajına ciddi bir zarar verildi.

Bu olay gerçekmidir, kurgumudur bilemem. Ama elinde para olduktan sonra birkaç kişinin önüne para döküp aynı kurguyu istediğin şirket için yapabilirsin. Mesela bir Restaurant için;
"Falan restaurantta bir bayan müşteri, wc yi ararken tesadüfen mutfağa girdi, aşçının yemeklerin üzerine ... yaptığını gördü, diğer müşteriler bayanın çığlığını duyup mutfağa koştu, o sırada aşçının toparlanmaya çalıştığına şahit oldular, hemen polisi aradılar, restaurant müdürü de olayı doğruladı ve çok özür diledi"

Bukadar Vahim Bir Konuya Yorulmasınız Sayesinde Gülmekten Karnım Ağrıdı

@M.Yalınkılıç ama sizin teorinize göre Metro firmasının bu olayı kabul etmemesi gerekiyor fakat adamlar kabul etmişler. Her olayda karalama yapmaya çalışıyorlar diye düşünüleceğine neden böyle olaylar oluyor diye düşünmek lazım. Sadece bazı grup gazetelerinde çıkması, diğer gazetelerin ayıbıdır... Olaylar karşısında görmedim, duymadım, bilmiyorum demek moda oldu bu ülkede.

Şahsen Anadolu-Kamil Koç ve İsmail Ayaz(Eskişehir firması) kullanıyorum
İnsallah onlarda da olmazz...!!!:krktm::krktm::krktm:

• Beğen
Tepkiler: Tasogare
@M.Yalınkılıç

Neden artık bir elin parmaklarını geçmeyen bağımsız medya kanalları dışındaki medya bu olayı haber yapmıyor, ayıplamıyor, üstüne gitmeye çalışmıyor diyeceğinize "ne malum karalama olmadığı" diyorsunuz, ki vallahi pes!!

Ha, haberiniz olsun bu ülkede çocuklara tecavüz de sadece o bahsettiğiniz medyada yer bulabildi ne yazık ki, o diğer medya nedense gene üç maymunu oynadı.

Basın özgürlüğü ve adalet umarım bir gün bu düşüncedekilere de lazım olmaz.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

@Kaang96

sanırım kapısına sivil polis ya da silahlı haydut gönderecekler özür dilemek için...ben olsam basına yansıtmazdım canım tatlı çünkü.

Bu kadar iğrenç ve vahim (nasıl isimlendirmem gerektiğini dahi bilemiyorum) bir olayı yaşayan arkadaş foruma üye olsaydı (bu mesajları okuyan ve foruma üye olan kadın arkadaşlardan bahsetmiyorum bile) veya bahsi geçen erkek arkadaşı/babası/kardeşi/ağabeyi foruma üye olsaydı, ya da bu olayı Allah korusun bizzat biz yaşasaydık veyahut yakınlarımızdan biri yaşasaydı yine de bu gifler paylaşılıp cumshot esprileri yapılabilir miydi acaba? @mehmetsunu ya katılıyorum ve azıcık empati diyorum, herhangi birimizin niyeti kötü olmasa da insaf yahu. Zeka pırıltılarınızı lütfen başka yerlere saklayınız, bu konu başlığına değil!

@Burak_Cakir
Iyyyyyyy midem bulandı lan görmez olaydım :D (lan dedim samimiyettendir :) )

Bu arada yapılan şakalar kişiyle değil firmayla dalga geçmek için yapılmakta ve firmanın itibarının yerle bir edilmesi içinde gereken bir şey bence, ama kesin bunuda antipatik bulan vardır.

Vaktiyle sanırım bu başlıkta yazmıştım, Metro bedava bilet verse binmem diye.
Sağ olsun Metro beni bu anlamda hiç yanıltmadı.
Şirket sahibi hükümete yalakalık yapana kadar otursun düzgün iş yapsın, düzgün insanları işe alsın.
Tehlike, rezillik, taciz, sapıklık hep bu şirkette.
Tabi arkalarında büyük abiler olunca dokunulmazlık zırhı da var belli.

Not: Bu olayla ilgili espri yapmadan önce biraz daha düşünün derim. Ortada ciddi bir taciz, tecavüz konusu var. Dikkatinize...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri