Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Miyata 1000LT Tur bisikleti (Restorasyon projesi)

Scudo
Deri bir sele ve gidon sargısı güzel olur ellerinize sağlık döktürmüşsünüz yine

Arkadaşlar bisiklet yürür hale geldi artik ufak tefek eksikleri kaldı o eksikleri giderdikten sonra düzgün fotoğraflarını çekmeyi düşünüyorum. Gidon bandi elimde bu vardi boş kalmasın diye sardım.Bisikletin ağırlığı bu haliyle 13.3 kg bana gayet iyi bir değer gibi geldi.
SAVE_20201110_215757.jpgSAVE_20201110_215830.jpgSAVE_20201110_215814.jpgSAVE_20201110_215837.jpg

Süper olmuş ya ben hiçbir eksik göremedim 😂 koga zaten bu işin babası sürdünüz mü hiç nasıl bir hissiyatı var? @kudretozbay

yaptınız mı bilmiyorum ama fren kollarına polisaj ve cila güzel olur diye düşündüm. heybeleri tak dünya turuna çık. elinize sağlık çok güzel olmuş

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Süper olmuş ya ben hiçbir eksik göremedim 😂 koga zaten bu işin babası sürdünüz mü hiç nasıl bir hissiyatı var? @kudretozbay
Aslinda bu safkan bir miyata koga ortaklığı bu bisiklette yok diye biliyorum. Sürüş kısmına gelirsek, konfor beklentimin çok ama çok üzerinde.

yaptınız mı bilmiyorum ama fren kollarına polisaj ve cila güzel olur diye düşündüm. heybeleri tak dünya turuna çık. elinize sağlık çok güzel olmuş
Fren kollarinin uzerinde boya olduğu için polisaj yapmak malesef mümkün değil. Boyasini söküp çıplak aluminum bıraktıktan sonra polisaj yapilmali fakat bu bolca emek ve uğraş gibi geliyor.

Güzel bir randonneur çalışması olmuş. Bu ara colnago çalışmanız ne durumda.

Çok iyi ya böyle çalışmalar bekliyoruz daha yakından takip edebileceğimiz sosyal medya sayfalarınız varmı ?

Uzun süre ardından ufak bir güncelleme yapalım.
246449 dosyayı görüntüle
Kadro elektro statik boyadan geldi. Furc setini ve orta yatağı takarak işe başladım.
246450 dosyayı görüntüle246451 dosyayı görüntüle
246455 dosyayı görüntüle
Selam Kudret hayirli olsun guzel olmus .O kesin. Rengi beyaz mi ? , tam algilayamadim telefondan sevgili dostum :)

Bu arada uzun tur icin sahsi fikrim en azindan 3×9 bir mtb sistem ( Genis disli oranlari icin , yukluyken rahat rampa tirmanmak için falan ) ve barend shifter vites kollari makinayi zirveye tasir her bakimdan :)
sutra.jpg

Son düzenleme:
Selam Kudret hayirli olsun guzel olmus .O kesin. Rengi beyaz mi ? , tam algilayamadim telefondan sevgili dostum :)

Bu arada uzun tur icin sahsi fikrim en azindan 3×9 bir mtb sistem ( Genis disli oranlari icin , yukluyken rahat rampa tirmanmak için falan ) ve barend shifter vites kollari makinayi zirveye tasir her bakimdan :)
246985 dosyayı görüntüle

Açıkçası bar end elimde var fakat ben kullanışlı bulmuyorum.Bir ruble siparişi gectim seti 3x8 yapıp yoluma devam ederim gibi :) Renk olarak da kırık beyaz krem arası diyebiliriz.

@mariokaldato 3x9 olması fikrine katılıyorum ama bar end shifter bana pek kullanışlı gelmiyor. Vitese ulaşmak sizce de zor değil mi

@mariokaldato 3x9 olması fikrine katılıyorum ama bar end shifter bana pek kullanışlı gelmiyor. Vitese ulaşmak sizce de zor değil mi
Hocam ben 2 seneye yakin barend shifter kullandim , aşiri kullanislidir ve dropbarli tur bisikletlerde bence alternatifsizdir.
2019-04-30 20.30.15.png

@mariokaldato saolasın abi görelim güzelliği bi haki yeşil yakışır gibi:)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Açıkçası tur bisikletinde vites sayısının çok önemli olduğunu düşünmüyorum, sonuçta kadans basmaya çalışmıyoruz. Vites sayısından ziyade dişli oranının daha önemli olduğu düşünüyorum.
Hocam ben 2 seneye yakin barend shifter kullandim , aşiri kullanislidir ve dropbarli tur bisikletlerde bence alternatifsizdir.
247002 dosyayı görüntüle
Bar end shifter bana çok kullanışlı gelmiyor açıkçası,sti kol kadar kullanışlı bir vites türüde yok gibi :)
Merhaba, furç yataklarını takmak için kullandığınız kılavuzlu çubuğu nereden temin ettiniz? İnternette bir türlü bulamadım.
Rot başı diye herhangi bir nalburdan alabilirsiniz.

Geri