@kudretozbay merak ettiğim bir şey var, aynakolda boyanır mı? Orjinalliği bozulmasın diye mi yapılmıyor yoksa var mıdır bi sebebi?
Boyanir fakat ben o görüntüyü hoş bulmuyorum açıkçası.@kudretozbay merak ettiğim bir şey var, aynakolda boyanır mı? Orjinalliği bozulmasın diye mi yapılmıyor yoksa var mıdır bi sebebi?
Aslinda bu safkan bir miyata koga ortaklığı bu bisiklette yok diye biliyorum. Sürüş kısmına gelirsek, konfor beklentimin çok ama çok üzerinde.Süper olmuş ya ben hiçbir eksik göremedim 😂 koga zaten bu işin babası sürdünüz mü hiç nasıl bir hissiyatı var? @kudretozbay
Fren kollarinin uzerinde boya olduğu için polisaj yapmak malesef mümkün değil. Boyasini söküp çıplak aluminum bıraktıktan sonra polisaj yapilmali fakat bu bolca emek ve uğraş gibi geliyor.yaptınız mı bilmiyorum ama fren kollarına polisaj ve cila güzel olur diye düşündüm. heybeleri tak dünya turuna çık. elinize sağlık çok güzel olmuş
O kadroyu kuzenime topladık yakın zamanda fotoğraflarını paylaşırımGüzel bir randonneur çalışması olmuş. Bu ara colnago çalışmanız ne durumda.
Selam Kudret hayirli olsun guzel olmus .O kesin. Rengi beyaz mi ? , tam algilayamadim telefondan sevgili dostumUzun süre ardından ufak bir güncelleme yapalım.
246449 dosyayı görüntüle
Kadro elektro statik boyadan geldi. Furc setini ve orta yatağı takarak işe başladım.
246450 dosyayı görüntüle246451 dosyayı görüntüle
246455 dosyayı görüntüle
Selam Kudret hayirli olsun guzel olmus .O kesin. Rengi beyaz mi ? , tam algilayamadim telefondan sevgili dostum
Bu arada uzun tur icin sahsi fikrim en azindan 3×9 bir mtb sistem ( Genis disli oranlari icin , yukluyken rahat rampa tirmanmak için falan ) ve barend shifter vites kollari makinayi zirveye tasir her bakimdan
246985 dosyayı görüntüle
Hocam ben 2 seneye yakin barend shifter kullandim , aşiri kullanislidir ve dropbarli tur bisikletlerde bence alternatifsizdir.@mariokaldato 3x9 olması fikrine katılıyorum ama bar end shifter bana pek kullanışlı gelmiyor. Vitese ulaşmak sizce de zor değil mi
Merhaba, furç yataklarını takmak için kullandığınız kılavuzlu çubuğu nereden temin ettiniz? İnternette bir türlü bulamadım.Uzun süre ardından ufak bir güncelleme yapalım.
246449 dosyayı görüntüle
Kadro elektro statik boyadan geldi. Furc setini ve orta yatağı takarak işe başladım.
246450 dosyayı görüntüle246451 dosyayı görüntüle
246455 dosyayı görüntüle
Açıkçası tur bisikletinde vites sayısının çok önemli olduğunu düşünmüyorum, sonuçta kadans basmaya çalışmıyoruz. Vites sayısından ziyade dişli oranının daha önemli olduğu düşünüyorum.@mariokaldato 3x9 olması fikrine katılıyorum ama bar end shifter bana pek kullanışlı gelmiyor. Vitese ulaşmak sizce de zor değil mi
Bar end shifter bana çok kullanışlı gelmiyor açıkçası,sti kol kadar kullanışlı bir vites türüde yok gibiHocam ben 2 seneye yakin barend shifter kullandim , aşiri kullanislidir ve dropbarli tur bisikletlerde bence alternatifsizdir.
247002 dosyayı görüntüle
Rot başı diye herhangi bir nalburdan alabilirsiniz.Merhaba, furç yataklarını takmak için kullandığınız kılavuzlu çubuğu nereden temin ettiniz? İnternette bir türlü bulamadım.