Scudo Sports

Moda

Merhabalar arkadaşlar :) Şu an için konuşmak geç olur ama ben de Kozyatağı'nda oturuyorum ve genelde direkt olarak Bağdat Caddesi'ne dikey geçiyorum, cadde üzerinden Fenerbahçe'ye kadar gidiyorum, oradan da sahilyoluna geçip bostancı'ya kadar turu tamamlıyorum. Yalnız çıkıyorum, yalnız turlar atmak da ayrı zevkli ancak ben beraber turlar atabilmek de isterdim. Eğer ilgilenirseniz beraber bir tur atabiliriz. Ben işim gereği 17.30'dan önce çok nadir olabiliyorum, ancak duruma göre değişebiliyor. Bol pedallı günler, sağlıcakla :)

• Beğen
Tepkiler: Ozan Güner
Scudo
Candeniz dostum çalıştığı için, onun izin günlerine denk getirmeye çalışıyoruz. Ben her daim müsaitim, antrenmanımız olmadığı sürece gelebilirim.Konuyu takipte olun bir sonraki turda beraber pedallayalim , görüşmek üzere :)

Burdan paylaşırız zaten zamanları konuyu takipte kalin aramizda gormekten mutluluk duyariz,ama en gec 17:30 olur maalesef cünkü cok trafige kaliyoruz,bugün araclar baya can sıkıcıydı hele ki karanlığı düşünemiyorum sonra gecmis olsun yazilari yazmayalim bu sayfa altinda :) umarim hic bir zamanda yazilmaz görüşmek dilegiyle

Pekala o zaman, bu konu takibim altındadır :) Elbette bende bisiklet kazası haberleri görmekten ve duymaktan dolayı çok üzülüyorum, umarım biraz daha konstantre olabilir ve kurallara uyabiliriz. Görüşmek üzere :)

Ah yarın Moda-Tuzla arası turlamayo düşünüyorım dediğim gece bir süre cevap bekleyip sonra internete giremedim. O gün de hesapta olmayan sorunlar yaşayıp tura çıkamadım. Haliyle burayı da unuttum özür diliyorum mesajları yeni gördüm. Turun keyifli geçmesine çok sevindim sizler adına. Bir sonra ki turda katılmak isterim. Hoşçakalın. :)

Sevgili arkadaşlar direnişten dolayi vaktimin bir cogunu ya meydanda ya da evde dinlenerek geciriyorum bacagimdan yaralandigim icinde bayadir sevgili bisikletimden uzak kaldim ama meydanda dun 3 tane bisiklet hirsizini kovalayip en azindan kucukte olsa bi ise yaradigimi dusunuyorum tekrardan en yakin zamanda gorusmek dilegiyle sevgiler...

Geçmiş olsun. En kısa zamanda iyileşirsiniz umarım. Ben de Kadıköyde ikamet ediyorum. Okul durumlarını toparlayabilirsem aranıza katılmak isterim. Selamlar...

ne zamanlar oluyo tur bende kadıköy merkezdeyim katılmak isterim . ortalama 16 km/saat hıza sahibim yalnız :)

Turlari genelde tatil gunlerime ve Ozaninda antrenman surusu olmadigi gunlere denk getirmeye calisiyoruz,bacagim hizli iyilesiyor ama gunes azitmaya basladi simdide, aksam uzeri cikilir bu gunler ve daha sonrasinda tur olacagi zaman burdan tekrar duyururum gecmis olsun dilegi icinde tesekkur ederim sevgi saygilarimla...

Çok ara verdik Candeniz bir an önce iyileşte yapalım bir tur daha Taksim maceralarını anlatırsın :)

• Beğen
Tepkiler: Candeniz ÖZCAN
Merhaba arkadaşlar, ben de Üsküdar'dan.. Bizim de grubumuz var ama haftada bir toplanabiliyor insanlar, onda da ben müsait olmuyorum. Bunun haricinde akşam 5ten sonra tur düzenlenirse katılmak isterim. Her yere giderim, hepsi uyar :)

Bu gün yarim saatlik orta tempo bi koşu yaptim bacagimda bir agrı sızı kalmamış gibi görünüyor haftaya hazirlikli olalim derim Ozan antrenman sürüş günleri belliyse onlari paylasirsan bende pazar günü izin gunlerimi paylaşırım ortak bir gün belirleyip basa biliriz pedala...Not:Heyecanlandim ya la :)

• Beğen
Tepkiler: Ozan Güner
slm bende üsküdardayım idman amaçlı turlara katılmak ve yeni arkadaşlarla tanışmak isterim yapıcanız turları tarih belirterek yaparsanız sevinirim.

kadiköy den başlayarak akşam 18:45 gibi tur yapacağım orta tempoda katılacak olan var ise :)

Arkadaşlar çarşamba ve perşembe günü izinli olacağım hatta Ozan müsaitsen Polonez zorlayalım derim ne dersin?Zorlayalım mı yanlış anlama zorlayayım olacaktı hehehe

:D Bana uyar perşembe polonez yapabiliriz. Rotayı paylaşırım ben yarın gideceğimiz mesafe, alıcağımız irtifa çıkar.

Tamam bekliyorum ozaman ama erken yapalım da ambulans gelmesin :) sicaktan bayiliriz

(link)
Çıkış Bostancı gözüküyor ama, sen kadiköydesin bostancıya gelip bi daha üsküdara gelmen saçma olur . Üsküdar iskelede buluşuruz ordan yaparız çıkışı. Sana yaklaşık 30km gidiş 30km dönüş 60km yazar. Banada bi 80km yazar. Fazla tırmanış yok 500m rakım. Güzel bi rota yani tam ideal.Konuya yazan arkadaşlarda katılabilirler, buluşma noktası üsküdar iskelesi, perşembe günü sabah saat 8,00 da çıkacağız arkadaşlar. Geciken olursa 5 dakika bekler, 8,05 geçe çıkarız. Üsküdardan polonezköye 26km gidiş var, üsküdara geleceğiniz yolu eklerseniz toplam yapacağınız km ortaya çıkar.

Okey abi perşembe sabah 8 de görüşmek üzere heyecanlı bekleyiş başlasın :)

Candeniz sende bu akıllı telefonlardan var mı rotayı atalım telefona giderken bakarız...

Geri