Scudo Sports

Moda

Scudo
Candeniz bir değişiklik yok saat 8 de üsküdar'da buluşuyoruz eğer senin tarafında bir sıkıntı yoksa. Telefon numaralarımız var zaten haberleşiriz sabah.Sıkı kahvaltı et yolda tıkanma :)

Aha yandık kahvaltı konusu yine sıkıntı yarattı neticede bekar adamız :) ama hallederim bir şekilde...Benim tarafimdada bir engel yok sabah 8 de görüşürüz.Ha birde 2. bir gözlükten bahsetmiştin Ozan hala duruyorsa unutmazsan sevinirim :D

@Candeniz ÖZCAN
Aklımdaydı sürpriz yapayım dedim de sen yazınca esprisi kalmadı. Yarın getiricem merak etme :D

Candeniz günaydın ben bir yarım saate çıkıcam üsküdar'a doğru, 7.45 geçe civarı iskelede olurum diye tahmin ediyorum. 7 gibi arıcam seni haberleşmek için görüşürüz

Güzel tur oldu baya yordum seni :D Bende uyumadan geldim ama kötü hissetmedim hiç kendimi arada esnedim o kadar :D

• Beğen
Tepkiler: Candeniz ÖZCAN
Aynen sanirim 1 ay bisiklete binmem :) bu arada lastigim patlakmiş gercektende boğanin orda tamamen indi ve yurudum iyikide oyle oldu artik mecalim kalmamıştı güzel turdu teşekkürler Ozan

• Beğen
Tepkiler: Ozan Güner
Ne 1 ayı yahu haftaya ordayız yine :D :D Şu uzak çekim fotoğrafta da etiketlesene beni Candeniz, bi de fotoğraf az çekmişiz bi dahakine bol bol çekelim.

Ozan kollarimin halini gormen lazim bildiğin dogustan t-shirt luyum :) daha erken cıkalım ve cumhuriyete kadar gidelim bu sefer.Bi dahakine daha çok çekeriz hızına yetişicem diye aklima gelmediki... :)

Merhabalar,

Aranıza Sedona 741 ile katıldım. Hafta içi 6 dan sonra bu tür organizasyonlar yapıyorsanız katılabilirim. :)

Merhabalar,

Ben de Üsküdar'da oturuyorum yakın sayılırız. 7-8 kişilik gruplarla da dolaşıyorum bize katılabilirsin. Ayrıca akşamları vs ikili turlar da yapabilirsin. Özel mesaj atarsan cevaplarım.

Selam Beyler,
Turlara ben de katılmak isterim..Pendik'ten geleceğim için yer ve zaman konusunda önceden bilgilendirirseniz sevinirim..saygılar, keyifli pedallamalar:D

abi bu ara sıcaklardan mütevellit ben pek cıkmıyorum ama bayaada özledim hani yakinda yapicam bi tur daha buraya yazarim

Valla hocam biz bu aksam iftar-sahur arasi bir arkadasimla kaynarca-moda-kaynarca yaptik keyifliydi..rastlasmak dilegiyle, saygilar:)

bisikleti uzun aradan sonra tamir ettim şuan bayram tatili muhabbetine Antalyadayim ama donunce biseyler yapalim derim.Ne dersin?

Valla bende koptum bu aralar sahalardan. Şu sıralar hastayım, atlatmayı bekliyorum bisikletime kavuşmak için :) Bu haftadan sonra müsait olurum diye tahmin ediyorum sağlık açısından. Kesin yapalım bişeyler muhabbeti özledim valla :)

Merhaba elif hnm ben atasehir tarafında oturuyorum eğer isterseniz beraber tur yapabiliriz kısa veya uzun tur sizden haber bekliyorum

Uzun aradan sonra bir dönüş yapayim dedim tekrar merhaba herkese...Öncelikle bir sorum var sizlere bisikletim icin arka bagaj bakiyorum ama fiyatlar fena sekilde...Inanilmaz pahali geldi gecen sene 30 lira olan sey suan 70 lira ve gunumuz sartlarinda ben o parayi veremiyorum diyorum ki bir demirciye gitsem yaptirmaya kalksam daha mi pahaliya gelir...Fikir ve tavsiyeleriniz bekliyorum

Geri