Scudo Sports

Moon Sirius USB 200 Lümen Arka Lamba Kullanan Var Mı?

evet doğru stokları yok.

Scudo
Sadece bir *ışık* olarak düşünmemek lazım. Arkadan gelen her aracı saniye saniyesine kaç hızla geldiğini gösterip hem arkadan gelen araca hem de bisiklet sürücüsüne ikaz veriyor. magene markası da varia benzer ürünler üretiyor daha makul fiyata.
sadece radar değil, onu da destekleyen bir cihaz lazım.

Moon Sirius 200 lm model fazlasıyla yeterli. Radar ihtiyacı yoksa Varia'ya gerek yok, hatta lümen değeri bile 80 falandı galiba Varia'nın.

bunu bilmiyordum, hangi uygulama ile kullanabiliyoruz?
muhtemelen lümenden çok lens teknolojisi ile ilgili, varia nın garip bir görünürlüğü var.
(link)
6. dakikadan itibaren izleyin.

teşekkürler, bilgisayar yerine 6 inç ekrandan kullanmak çok daha zevkli olabilir. ilginç oldu, uygulama hiç aklıma gelmemişti. dumur oldum yahu.
Zevkli olur da güneş altında sürerken ekranın ve bataryanın çöp olmasını nasıl engelleyebiliriz buna da bir yanıt bulmak lazım geliyor. Bence bilgisayar şart radar için.

Gündüz görünürlük teknolojisi bontrager çok ileride..Gündüz görünürlük anlamında lümen değerleri Değilde lens teknolojisi önemli

Demek ki sonuç olarak herkesin elindeki arka lamba en iyisi, o zaman herkese kendi lambasının markası modeli hayırlı olsun :)

Demek ki sonuç olarak herkesin elindeki arka lamba en iyisi, o zaman herkese kendi lambasının markası modeli hayırlı olsun :)

Herkesin beklentisi ve bütçesinin farklı olması dışında yeterince uzun süre bisiklet kullanan kimse ilk aldığı ürünü kullanmıyor. Önce bir ürünü alıyoruz, sonra eş dost arkadaştan, forumlardan, sitelerden daha mantıklı bir ürün alıyoruz, eskisi satılıyor, arkadaşa veriliyor, diğer bisiklete gidiyor; gittikçe amacımıza uygun ideal modele doğru yaklaşıyoruz. Bu nedenlerle herkesin arka lambası en azından kendisi için kendi ulaşabildiklerinin en iyisi sayılır.

Tabii yine de hepsinin içinde bendeki en iyisi :p

Biraz önce moon sirius 200 lümen olan arka aydınlatmayı satın aldım.N11 de puanlarımı kullandım.650 tl ye geldi bana.
Gelince inceler artılarını eksilerini sizlerle paylaşırım.Saygılar...

Bende de var, uzun zamandır kullanıyorum. Görünürlük için alıyorsanız; görünürdür, akıllı gündüz modunda deli gibi çakar. İlk çıktığı zaman rakipsiz gibiydi, ancak artık yollarda sirius'un çakarının 2-3 katı güçlü çakarlı lambalar görüyorum. Onları araştırıp bulup almak daha mantıklı.

photo_2023-11-04_01-41-50.jpg

• Beğen
Tepkiler: Kadir Eskici
Magicshine Seemee 300 de var ama Sirius varken o parayı ona vermeye değer mi bilmiyorum.

Arkadaşlar bu arka ışık mevzusu baya gündemde bir kaç gündür. Kazalar vs artınca insan doğal olarak görünürlüğünü arttırmanın yollarını arıyor. O zaman ben bir soru sormak istiyorum. Elektrik, elektronik işlerinden anlayan arkadaşlara sorum. Kendi arka ışığımızı yada aydınlatma sistemlerimizi kendimiz yapamaz mıyız? Çokmu karmaşık bir işlem? Lümen etkisini arttırıcı şeyler neler?

• Beğen
Tepkiler: Kadir Eskici
Arkadaşlar bu arka ışık mevzusu baya gündemde bir kaç gündür. Kazalar vs artınca insan doğal olarak görünürlüğünü arttırmanın yollarını arıyor. O zaman ben bir soru sormak istiyorum. Elektrik, elektronik işlerinden anlayan arkadaşlara sorum. Kendi arka ışığımızı yada aydınlatma sistemlerimizi kendimiz yapamaz mıyız? Çokmu karmaşık bir işlem? Lümen etkisini arttırıcı şeyler neler?
Yapmasına yaparsın da maliyet-verim ne olur.

misal sirius benzeri birşey için;
En dandik cree r2 ledler (10bin saat üstü dayaklı led) olmuş 300-350 tl. Minimum 2 adet kullanman gerekli. Daha pil, usb soket, 3d yazıcı baskısı, eeprom, eeprom olacağı için küçükte olsa bir board dökülmeli, minicikte olsa yazılım (2-3 çeşit flash, gündüz, gece modları, ivme düşüklüğünü algılayıp fren lambası moduna geçmesi vs), fren yapınca yanması için ivmeölçer sensörü, otomatik parlaklığı arttıtıp kısması için ortam ışığı sensörü, lens vs vs vs...

Bunları toptan değil de, tek tek temin edeceğin için maliyet yüksek olur. Minimum 60-70dolar. İşin sonunda darbeden etkilenen, şekilsiz hantal ve ağır bir arka farın olacak.

Lümen etkisi, Led ve lense bağlı.

Yapmasına yaparsın da maliyet-verim ne olur.

misal sirius benzeri birşey için;
En dandik cree r2 ledler (10bin saat üstü dayaklı led) olmuş 300-350 tl. Minimum 2 adet kullanman gerekli. Daha pil, usb soket, 3d yazıcı baskısı, eeprom, eeprom olacağı için küçükte olsa bir board dökülmeli, minicikte olsa yazılım (2-3 çeşit flash, gündüz, gece modları, ivme düşüklüğünü algılayıp fren lambası moduna geçmesi vs), fren yapınca yanması için ivmeölçer sensörü, otomatik parlaklığı arttıtıp kısması için ortam ışığı sensörü, lens vs vs vs...

Bunları toptan değil de, tek tek temin edeceğin için maliyet yüksek olur. Minimum 60-70dolar. İşin sonunda darbeden etkilenen, şekilsiz hantal ve ağır bir arka farın olacak.

Lümen etkisi, Led ve lense bağlı.
Yazdığınız modların çoğuna gerek yok, arka far için sadece çakar modu ve görünürlülük olsa yeter. Dediğiniz rakamlar tuttuktan sonra hiç uğraşmaya bile gerek yok.

Halil hocam, Sirius alın geçin, kafayı yormayın. :)

• Beğen
Tepkiler: ErzincanLee
Sirius geldi.Acayip bir aydınlatma.Milleti kör ediyor 😁 .Tüm modları güzel.Frenleme yaptığınızda
içindeki jireskop sayesinde araç stopları gibi yanıyor.Çok hassas.Şiddetle tavsiye ederim.Saygılar...

Sirius geldi.Acayip bir aydınlatma.Milleti kör ediyor 😁 .Tüm modları güzel.Frenleme yaptığınızda
içindeki jireskop sayesinde araç stopları gibi yanıyor.Çok hassas.Şiddetle tavsiye ederim.Saygılar...
Hocam hayırlı olsun; eğer çok şikayet geliyorsa ürünün VLS sistemi ile istediğiniz ışık modunun şiddetini istediğiniz miktarda ayarlayabiliyorsunuz. Örneğin "kör eden" modların ışığını kısarak makul bir seviyeye alabilirsiniz ve bu yaptığınız ayarlar cihazda kalıcı olarak saklanıyor. Tabi yaptığınız ayarları fabrika değerlerine sıfırlamak isterseniz o da mümkün. Detaylar kullanım kılavuzunda var. Takılırsanız memnuniyetle yardımcı olurum. İyi günlerde güle güle kullanmanız dileğiyle.

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
Geri