mostrider
Aktif Üye
- Tepki
- 156
- İsim
- Ersin
- Başlangıç
- 1991—92
- Bisiklet
- Cannondale
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Teşekkürler..Hocam hayırlı olsun; eğer çok şikayet geliyorsa ürünün VLS sistemi ile istediğiniz ışık modunun şiddetini istediğiniz miktarda ayarlayabiliyorsunuz. Örneğin "kör eden" modların ışığını kısarak makul bir seviyeye alabilirsiniz ve bu yaptığınız ayarlar cihazda kalıcı olarak saklanıyor. Tabi yaptığınız ayarları fabrika değerlerine sıfırlamak isterseniz o da mümkün. Detaylar kullanım kılavuzunda var. Takılırsanız memnuniyetle yardımcı olurum. İyi günlerde güle güle kullanmanız dileğiyle.
Çok dur-kalk yapıyorsanız stop lambası modunda tam şiddette yanıyor ya, o zaman çok yakıyor olabilir. Ürün kullanım kılavuzunda verilen süreler standart mod için.Selamlar, ben de moon sirius 200 lm kullanıyorum. Intelligent modda en yüksek lümende şarjının hızlı bittiğini düşünüyorum. En az 11 saat yanması gerekirdi ama bence 4 ya da 5 saat yandı. Yorum yapabilecek var mı?
Hocam ayarlamak istediğiniz modu açın ama ürüne karşıdan bakmayın 90 derece falan açıyla yandan bakın ya da güneş gözlüğü takın ki gözleriniz işlem sırasında korunsun. Ayar yapmak istediğimiz modu açmıştık, ürün flaşör yapıyor ya da sabit yanıyor işte açtığınız moda göre, bu esnada tuşa basın ve elinizi çekmeksizin basılı tutun, belli bir süre sonra ürünün ışığı yavaş yavaş kısılmaya başlayacak, en kısığa gelince uyarı verecek tekrar açılmaya başlayacak ve en parlağa gelince yine yanıp sönerek uyarı verilip yine kısılmaya başlayacak. Sizin burada yapmanız gereken ürün istediğiniz ışık şiddetine gelince parmağınızı düğmeden çekmek. Parlaklığın kaldığı yer cihaza kaydediliyor ve kapatıp açsanız dahi bu mod için bu şiddette çalışmaya devam ediyor. Umarım yeterince iyi açıklayabilmişimdir. Güvenli sürüşler.Teşekkürler..
VLS sistemini daha öğrenmedim.Nasıl yaparız ?
Evet çok açıklayıcı oldu teşekkür ederim.Aslında buna bir video da hazırlamak lazım.Saygılar...Çok dur-kalk yapıyorsanız stop lambası modunda tam şiddette yanıyor ya, o zaman çok yakıyor olabilir. Ürün kullanım kılavuzunda verilen süreler standart mod için.
Hocam ayarlamak istediğiniz modu açın ama ürüne karşıdan bakmayın 90 derece falan açıyla yandan bakın ya da güneş gözlüğü takın ki gözleriniz işlem sırasında korunsun. Ayar yapmak istediğimiz modu açmıştık, ürün flaşör yapıyor ya da sabit yanıyor işte açtığınız moda göre, bu esnada tuşa basın ve elinizi çekmeksizin basılı tutun, belli bir süre sonra ürünün ışığı yavaş yavaş kısılmaya başlayacak, en kısığa gelince uyarı verecek tekrar açılmaya başlayacak ve en parlağa gelince yine yanıp sönerek uyarı verilip yine kısılmaya başlayacak. Sizin burada yapmanız gereken ürün istediğiniz ışık şiddetine gelince parmağınızı düğmeden çekmek. Parlaklığın kaldığı yer cihaza kaydediliyor ve kapatıp açsanız dahi bu mod için bu şiddette çalışmaya devam ediyor. Umarım yeterince iyi açıklayabilmişimdir. Güvenli sürüşler.
Selamlar, ben de moon sirius 200 lm kullanıyorum. Intelligent modda en yüksek lümende şarjının hızlı bittiğini düşünüyorum. En az 11 saat yanması gerekirdi ama bence 4 ya da 5 saat yandı. Yorum yapabilecek var mı?
Bende Sirius almaya düşünüyorum ,Ama Sirius ile Helix Max arasında kaldım .
Hangisini alsam daha iyi olur ???
Bende Sirius almaya düşünüyorum ,Ama Sirius ile Helix Max arasında kaldım .
Satış amaçlı yazdığınz mesaja bir rica ile karşılık vermem sizin için uygunsuz olmayacaksa, varia tam olarak hangi model ve gündüz uzaktan farkedilirlik açısından sirius ile kısa bir karşılaştırma yorumunuzu alabilir miyim?Sirius isteyen varsa elimde var uygun bir rakama verebilirim tam bir fiyat performans ürünüdur. Garmin variaya gectigim icin fazlalik yarim sezon kullanildi.
Farkedilebilirlik olarak ayni sayilirlar. Varia isigi cok iyi mercekliyor isik saga sola yayilmiyor. Sirius biraz daha merceklemesi az ama isigi guclü. Gündüzde farkediliyor. Ama varia tabiki isiktan ziyade bir radar farkli bir ürün. Kullandigim rtl515 cakarli model.Satış amaçlı yazdığınz mesaja bir rica ile karşılık vermem sizin için uygunsuz olmayacaksa, varia tam olarak hangi model ve gündüz uzaktan farkedilirlik açısından sirius ile kısa bir karşılaştırma yorumunuzu alabilir miyim?
Helix toplu sürüşler için daha uygun.
Sirius göz falan bırakmaz "gece sürüşlerinde"
Helix max kullanıyorum. Gayet memnunum. Sarjı uzun süre gidiyor. Özellikle grup sürüşü modunda. 250 lumen de gündüz sürüşü için gayet yeterli.Bende Sirius almaya düşünüyorum ,Ama Sirius ile Helix Max arasında kaldım .