Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mosso Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Tamamdır teşekkürler
Yeni buldum aradığımı.

Ertro olarak gösterimde 28*1.40 şeklinde gösteriliyor
37-622 olan, bu nedenle kafam karışmıştı

Son olarak 37-622=700x35=28x1.40

arkadaşlar mosso şehir bisikleti almayı düşünüyorum v fren olacak şekilde aynı zamanda alivio ve deore olsun istiyorum aktarıcılar yardımcı olacak kadar bilgisi olan arkadaşlar özelden yada burdan model soyleyebilirlerse ona göre bakmak isterim

@Asmyldz maalesef, Mosso'nun V frenli, deore-alivio aktaricilara sahip güncel bir şehir bisikleti yok.

Mosso legarda 2021 lsm v 1679 tl
Mozso legarda 2024 msm v 1899 tl
N11 de bu toplam fiyata 150 tl bayram kuponu kullandim. Toplam 3425 e geldi

Ben de Bursa’da Aydın Bisiklet’ten bu hafta legarda msm v aldım. 1500 tl nakit fiyat. Bayram boyu araştırdım. Fiyat/performans olarak bu uygun geldi. Senelerdir bisiklet kullanmıyorum. Oğlum da 2 teker öğrenince alayım dedim.

Merhaba,
Ankara Yiba çarşısı, Yaycılar Bisiklet.
Düşünürseniz yetkililerle irtibata geçerim.

Bende bakıyorum, 2021 MDM V aynı şekilde, fiyat güzel, eğer irtibata geçerseniz bir kişi fazla olsun ;)

bu arada bisan 8400 ve legarda 2021 MDM H, de varsa onun da fiyatını sorarsanız sevinirim.

bir de ödemeyi nasıl yaptımız onu da söylerseniz iyi olur ;)

ekleme: son olarak ş.dışına gönderiyorlar mı prosedür nası kargo ücretsiz mi? (umarım öyledir)

Bende bakıyorum, 2021 MDM V aynı şekilde, fiyat güzel, eğer irtibata geçerseniz bir kişi fazla olsun ;)

bu arada bisan 8400 ve legarda 2021 MDM H, de varsa onun da fiyatını sorarsanız sevinirim.

bir de ödemeyi nasıl yaptımız onu da söylerseniz iyi olur ;)

ekleme: son olarak ş.dışına gönderiyorlar mı prosedür nası kargo ücretsiz mi? (umarım öyledir)

Bisan modelleri mağazalarında yoktu. Kredi kartına 4 taksit ile aldım. Ankara'da Yiba çarşısı piyasa fiyatlarına göre oldukça uygun.
Eğer almak isterseniz kargo durumunu önümüzdeki hafta sorayım.

Bisan modelleri mağazalarında yoktu. Kredi kartına 4 taksit ile aldım. Ankara'da Yiba çarşısı piyasa fiyatlarına göre oldukça uygun.
Eğer almak isterseniz kargo durumunu önümüzdeki hafta sorayım.

Aslında ankaraya gelme ihtimalimde var ama kesinleşmedi,

bilgi alabilirseniz sevnirim...

" Mosso Pişmanlıktır " .net

@furkkancan

1 - giriş seviyesi bisikletler fazlaca dökülüyor (. fazla giriş seviyesi )
2 - firmanın müşteri iletişimi sıfır
3 - satış sonrası hizmet sıfır

bunların hepsini , yaşadım ve hala yaşıyorum

@Equilibrium hangi bisikletini kullanıyosunuz mossonun? ben mosso sahibi değilim ama %90 alıcam en yakın zamanda ve fiyat performans olarak şuan en mantıklısı görünüyor benim için (büyük kadro seçeneği olan bisikletler arasında) siz ne gibi sorunlar yaşadınız detay verirseniz daha iyi olur

@furkkancan

Mosso WILDFIRE 27,5 HYD SİYAH/LİME modelini aldım Kasım ayında. Göbek mili çok basit bir şekilde yamuldu , maşa kilitlemek için elimi attığım kulakçık ilk defada elimde kaldı ( kırıldı ) , sele kaplaması kenarlardan açılmaya başladı , malzeme kalitesi çok kötü. Maşanın parça servislerde bulunmadığı için firmaya mail attım dönüş yapan olmadı. Servisinde parça yok. Daha ne anlatayım ki :( ilk tecrübem olduğu için aldanıp almış bulundum artık. Evet giriş segmenti ama bu kadar da kalitesiz malzeme olmaz ki . Yeni başlayan ve profesyonel olmak isteyen , yani ileriyi düşünen bisikletçiyi bisikletten soğutacak kadar kötü diyebilirim. Açık söyliyim ben bir daha asla bu marka almam ve aldırmam.

@Equilibrium Bahsettiğiniz bozulan parçalar maalesef Noname yada Mosso' nun kendi üretimidir. Biraz daha yüksek seviyeye çıkarsanız yeni teknoloji göbekler dahil komple Shimano oluyor. Maşada en azından Srsuntour olsaydı sıkıntı yaşayacağınız sanmıyorum. Sele de çoğu bisiklette iyi marka konulmuyor ama Tourney Sete Selle Royal marka sele takan firmalarda var.

• Beğen
Tepkiler: Equilibrium
Arkadaşlar merhaba,herkese sağlıklı günler diliyorum.Ben Mosso Legarda 2021 MSM V fren almaya karar verdim.46 ve 51cm lik kadronun ikisini de çok kısa süre denedim.51cm lik kadroyu bacak arama aldığımda ayaklarım tam basmıyor sürüş rahat,46cm lik kadroyu bacak arama aldığım da ayaklarım yere basıyor,çok baskı yapmasa da üst kadro borusu değiyor.46cm lik kadroda sele borusu 20cm üzerinde kaldırmak zorunda kalıyorum.Kadro boyu konusunu yerli ve yabancı sitelerin çoğunda araştırmama rağmen karar veremedim.Deneyim ve tecrübelerinizi rica ediyorum.Boy:177 iç bacak:77-78

Son düzenleme:
Merhabalar mosso legarda 2024 v model bisikleti almayı düşünüyorum öneriyormusunuz kronik sorunları varmıdır. Fiyat performans ürünü diyebilir miyiz. Boy 1.93 şehirde kullanacağım . Önceliğim hafif ve uzun ömürlü olması . Yardımcı olursanız çok sevinirim başka model fikirlerine de açığım
aynakol göbeği dandik oluyor ama shimano göbek alıp taktırmıştım ben ve iyi oldu baya.

@cmk 46 kadro bacak aranizi rahatsız etmiyorsa 46, eğer rahatsiz ediyorsa yani size göre üst boru yüksek geliyorsa 41 kadro alabilirsiniz.

Çünkü Legarda modellerinde 41,46 ya da 51 kadro boyutları hemen hemen ayni yalnizca bisiklet seattube(sele borusu) yüksekliği farklı.

Yani 41 kadro da ayni boyutlarda daha alcak bir bisiklet almisken sirayla 46 ve 51 kadroda ayni boyutlarda ama d aha yuksek bir bisiklet olmuş oluyor.

• Beğen
Tepkiler: Robinson Crusoe
Geri