Legarda 2124 mdm-h sahibiyim. Kesinlike pişmanlıktır. Servis hizmeti çok kötü. Alalı 2 ay oldu ve 300 km den sonra arka fren çalışmamaya başladı. Hidrolik fren bu arada. Garantili olduğu için servise götürdüm. Bilin bakalım ne oldu. Yapamadılar. Yapamadıkları gibi sisteme yanlış hidrolik sıvısı koydular. Yetti mi, yetmedi. Balatalara yağ bulaştırdılar. Yetti mi yetmedi. Bisikletin her yerini hidrolik sıvısı yapmışlar. Gidon, kadro vb. Maşa da bile yağ damlaları vardı. Arka fren çalışmıyor, ancak maşada yağ var düşünün. Yetti mi. Tabiki hayır. Aldım bisikleti diğer servise götürdüm. Adam ben bakmam dedi başta. Zar zor ikna ettim. Düşünebiliyor musunuz ben ikna ediyorum adamı garantili ürünüme bakması için. Neyse baktı. Yanlış hidrolik koymuşlar, ben düzelttim; mavi koymuş ama bunlara sarı renkli olandan konur dedi. Ancak ne mavi ne de sarı. Kırmızı renkli shimano mineral hidrolik konması gerekiyor. Anlayacağınız diğer servis de yanlış yaptı. Şu an arka fren tutmuyor. İyi bir şey alalım tura gideriz dedik, 2 ayda fren bozuldu. Olsun yaparlar dedik, sistemi mahvettiler. Bir de bana balata spreyi al sık dediler. Bunu da ben yapacakmışım. Neyse yaptım. O da olmadı. Demem o ki. Boş verin mosso falan. Kim ürününün arkasında duruyorsa ondan alın. Herkes için böyle olmayabilir ancak Sivas’ta yaşıyorsanız mosso almayın. Usta yok çünkü.