Spartiat
🌲🌳🚴🚴🚴🌳🌲
- Tepki
- 13.396
- İsim
- H. Barış NEVRES
- Başlangıç
- 1986—87
- Bisiklet
- Diğer
Mosso Legarda'ların 2022 modelleri ucundan göründü:
Kırmızı ve favorim Lime renklerde boya tasarım değişikliğine gidilmiş:
![]()
![]()
Yeni bir de renk eklenmiş:
![]()
Henüz siteye yeni modeller eklenmemiş, orada 2021 modeller duruyor.
En sondaki mavi renk Carraro modelinden çalınmış gibi hissettirdi banaMosso Legarda'ların 2022 modelleri ucundan göründü:
Kırmızı ve favorim Lime renklerde boya tasarım değişikliğine gidilmiş:
![]()
![]()
Yeni bir de renk eklenmiş:
![]()
Henüz siteye yeni modeller eklenmemiş, orada 2021 modeller duruyor.
Bana 2018'den beri farklı modellerde kullandıkları popüler antrasit-gri renk düzenini beyaz katıp yeni tarza göre boyayarak güncellemişler gibi geldi. Rengin ondan çalındığını hissettiren Carraro'nun hangi modeli?En sondaki mavi renk Carraro modelinden çalınmış gibi hissettirdi bana
Hiç mavi renk göremedim yahu, en alttaki siyah-beyaz kastediliyorsa da bana siyah kısımlar ışıktan dolayı hafif parlamış gibi geldi.
@Spartiat merhaba,Mosso legarda rigid maşanın uzunluğu hakkında bilginiz var mı acaba.?
Bende 2014 Mosso 771smw(Kanada üretimi) var.Bisikletin üstünde süsp maşa olduğu için uzunluk önemli malum .
Bu konuda çok araştırdım.Bisikletin üzerindeki maşanın uzunluğu 49.2 cm olduğu için,en az 44 cm'lik rigid maşa kurtarabilir sonucuna vardım.Mosso M5ev gibi yurt dışı alternatifleri var ama fiyat 1500 tl civarı.Yurt içi alternatifleri ise 38-42 cm(700-900 tl) arası olduğu için son alternatif olarak legardaların maşa uzunluğunu merak ettim.
Herkes’e merhaba. Bugün haftalardır karar veremediğim bisiklet marka modeli konusunda bir seçim yaptım. Bu süreçte bana yardımcı olan dostlar’a yeniden teşekkürler. 2. El kullanılmamış bir bisiklet aldım. Mosso Legarda 2124 MSM H modeli. ( Gerçi neresinde yazıyor modeli pek anlayamadım acemisiyim )
Yıllardır bisiklet binmeyen birisi olduğum için heyecanla aldığım gibi pedallayıp, 7 km mesafedeki evime sürdüm. Bu kısa yolda hem yabancı olduğum vites - fren sistemini deneyimledim. Hemde 15 yılda neler değişmiş biraz gözlemleyebildimSize bir kaç sorum olacak.
- Koltuğu çok sert geldi haliyle baya acıyorHepsi böyle mi alışmakla alakalı bir durum mudur?
- Sürüş esnasında bi kaç kez zil ihtiyacı duydum ama olmadığı için almam gerektiğine karar verdim. Ne almalıyım zil olarak ?
- Suluk ihtiyacımda var sanırım.
- 44 Numara ayakkabı giyen biriyim, pedalları çok ufak geldi bana.
- Sizin tavsiyeleriniz nelerdir bilmek isterim.
282887 dosyayı görüntüle
Merhaba,Mosso legarda üzerindeki düz maşalardan edinme şansımız veya temin edebileceğimiz bir yer var mı acaba..?
Bilgisi olan arkadaşlardan rica.
Lastik üzerinde belirli bir aralıktaki PSI değerleri yazar. 80-100 gibi. Max 80 ise bu değeri geçmeyin.Merhaba Mosso legarda 2121 msm v de arka teker kullanırken indiğini hissediyorum iç lastiği söktüm baktım hiçbir patlak yok dış lastiğe de baktım hiçbir şey yok 28 jant lastiğin üstünde yazan psı değeri 80 vuruyorum ama hala inik oluyor binip sürünce 82 kiloyum ve 90 ya da 100 psı vursam bir sıkıntı olur mu sizce kilodan yapar mı bunu ayrıca sibopa da baktım bir kaçak yok