Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mosso Kullanıcıları Kulübü

Arkadaşlar aramızda hiç mosso nun yol bisikletlerini denemiş kullanmış olan var mı?

Scudo
@Işıklar Gazisi
TCA 735 var bende 105 setli. 7005 kadro, 9 kg 380 gram (pedallar shimano, kilitli) ağırlığında ve hızlanması çok iyi. Hafif bisiklet olduğu için yokuşlarda zorlanmıyorum. 105 setin frenleri çok iyi ben disk frenden geçtim rahat geldi bana. Arka artırıcım kırıldığı için Ultegra ile değiştirdim ama havalardan dolayı kullanma fırsatım olmadı.
Yalnız şunu belirteyim normal bisiklet ile yol bisikleti arasında sürüş açısından farklar var. Alışmam zamanımı aldı.

• Beğen
Tepkiler: Işıklar Gazisi
Arkadaşlar mosso 735 tca 105 almak istiyorum bir bayide 3449 tl buldum sizce alınır mı birde boyum 1.78 ve bacak boyum 83cm hangi kadro almalıyım

Arkadaşlar merhaba mosso wildfire 27.5" mekanik disk 800 TL ye almayı düşünüyorum. Sizin de tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum.

@Smltsr66
O seviyedeki bisikletin mekanik diskinden hayır gelmez. Ben de whistle Huron 1484d aldım 1060 liraya. Benimki de mekanik disk ve ciddi şekilde rahatsızım frenlerinden. Ya v al ya hidrolik.

@Smltsr66 Mekanik fren cazip birşey gibi gözüküyor başta ancak kullandıktan sonra çoğu kişi rahatsızlığını dile getiriyor. Eğer biraz daha bütçeniz varsa aynı bisikletin Hidrolik Disklisine yönelmenizi tavsiye ederim. Hem kullanım sırasında elleri de yormuyorlar ;)

Bende artık bir mosso kullanıcısıyım. Mosso candır gerisi heyecandır.

Dünyada hiçbir şeye minnet etme, özgürIüğünü ancak bu şekiIde koruyabiIirsin.
Hz. ALİ (a.s)

• Beğen
Tepkiler: Tuars07
@tuna07 Hocam hayırlı uğurlu olsun.
Jantlar RS11 mi? Kendi jantları benim bildiğim MOSSO üretimi.
735 - 105 Olan mı?
Kaça aldınız, ben de alacağım rengi süpermiş :)

4d2df8d2890eff21b394cbb290e7a33e.jpg

Hz. ALİ (a.s)

• Beğen
Tepkiler: Tuars07
46ac259f9e06b43953836de6ddca8960.jpg

Mosso 750 CB Ultegra,
Mosso candır gerisi heyecandır.. [emoji1]

Hz. ALİ (a.s)

Bisiklet askınızın daha yakındna fotoğrafını çekme şansınız var mı acaba? @cenderme

@uguryilmaz144 tabi ki. Yalnız bu askıyı kendim yaptım [emoji1]

Hz. ALİ (a.s)

• Beğen
Tepkiler: uguryilmaz144
Mosso GROOVY 29 jant karbon dağ bisikleti. alan kullanan varmı aramızda kısa sürede bu bisikleti almaya karar verdim biraz tuzlu ama..20170111233421_mosso.jpg 20170111233421_mosso.jpg

Arkadaşlar Merhaba,

Bende bisiklet sevdasına tutuldum. Giriş seviyesinde herkesin istediği gibi f/p oranı yüksek bir bisiklet almak istiyorum. Genel kullanım alanları ist beşiktaş-sarıyer hattı, belgrad asfalt yollar, ist and. sahil hattı. genelde h.sonnu kullanım olacak. haftaiçi nadir olur sanırım.

aşağıdaki modelleri belirledim naçizane. Elbette daha iyisi vardır ama işimi görecek ve memnun edecek bir bisiklet arıyorum. Fikirleriniz ve tecrübeleriniz önemli olacak benim için. Teşekkür ederim şimdiden.

Dosyalar

• Karşılaştırma 2.png
    Karşılaştırma 2.png
    63,2 KB · Okunma: 53
@EmirhanShn az önce de bunu buldum biraz daha bütçeyi zorlarsam bunu da alabilirim belki, bunun hakkında yorumunuz olur mu

(link)

@justv Kron markasını tavsiye etmem. Önerim yine Carraro'dan yana benim. Fiyatına göre gayet iyi donanıma sahip Carraro, hem daha kaliteli.

@diemcizone sağol kardeşim 735 tca 105 setli jantlarda rs11 ben nakit aldım 3500 tl yaklaşık 50km kullandım gayet memnunum sadece bir kaç ay sonra pedalları değiştireceğim

• Beğen
Tepkiler: diemcizone
Geri