Msgl
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 290
- İsim
- Musa
- Başlangıç
- 2008—09
- Bisiklet
- Mosso
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Geçen ay 1624 aldım, aklımda decathlondan bisiklet almak varken kadro boyu yüzünden başka marka arayışına girdim, salcano carraro vs. derken mossoya karar kılıp fiyat araştırmasına başladım, carraroda aynı fiyattaki bisiklette arka ve ön aktarıcı bir seviye daha düşüktü 21 vitesdi ayrıca, şehrim deki firmalardan nakit alışta direk %10 iskonto olurla sohbete başlayıp pazarlık sonucunda rica minnet ilk başta dediği %10 indirime zor indirdik, n11 üzerinden uygun bir fiyata aldık (çek+banka kampanyası kombosu ile)...
Seçimde genelde tur amaçlı kullanılacağından bakımı, masrafı uygun olduğundan v fren seti tercih ettim..
Bisiklete gelecek olursak maşa kötü (1727 de aynı maşamı var bilmiyorum), kilitleyince tak tak vurma yapıyor, düzelir mi tam bakmadım, yukarıda bir forumdaş demiş fren bacakları noname alüminyum ancak tektro set atsan ilerleyen zamanda uygun fiyatla aşılır tedirgin eden noktası jant (kalite artmıştır umarım), şuan kullandığım bisikletin markası mosso 1. yılın sonunda hatta dahada öncesi sorun çıkarmaya başladı, 1 kere bisikletçiye akort ettirdikten sonra ufak ufak kendim düzeltmeye başladım ayak üstü ayar çekecek hale getirdi sağolsun
4 yıl olmuş (yukarıda paylaşmıştım tü tü tü maşallah
) değişmem gereken bir jant var oda gittiği yere kadar onun dışında tükenen malzemeler hariç (zincir, fren pedi gibi) sorun çıkarmadı kadro veya üretim kaynaklı iyi bakılırsa bisikletlerin geneli ömürlük bence zaten

@flanker
@MalatyalıND
Seçimde genelde tur amaçlı kullanılacağından bakımı, masrafı uygun olduğundan v fren seti tercih ettim..
Bisiklete gelecek olursak maşa kötü (1727 de aynı maşamı var bilmiyorum), kilitleyince tak tak vurma yapıyor, düzelir mi tam bakmadım, yukarıda bir forumdaş demiş fren bacakları noname alüminyum ancak tektro set atsan ilerleyen zamanda uygun fiyatla aşılır tedirgin eden noktası jant (kalite artmıştır umarım), şuan kullandığım bisikletin markası mosso 1. yılın sonunda hatta dahada öncesi sorun çıkarmaya başladı, 1 kere bisikletçiye akort ettirdikten sonra ufak ufak kendim düzeltmeye başladım ayak üstü ayar çekecek hale getirdi sağolsun

@flanker
@MalatyalıND