Scudo Sports

Mosso Kullanıcıları Kulübü

@Seko88 700x32/35 var ise önerdiğiniz bir model yazarsanız sevinirim.@cenderme Havası inmiyor max hava basılmış hali bu şekilde

@Seko88 700x32/35 var ise önerdiğiniz bir model yazarsanız sevinirim.@cenderme Havası inmiyor max hava basılmış hali bu şekilde

Scudo
@hunter84 Maalesef Ümit bisiklet görünmeyen yerlerde çok ucuza kaçmış, aynı orta göbekten benim bisikletimde de vardı, pedal dönemez duruma gelmişti yaklaşık 1000 km sonra. Shimano BB-UN26 takıp rahatladım.

• Beğen
Tepkiler: hunter84
n11.com'dan MOSSO LEGARDA 1721 MDM V 56 SİYAH (MAVİ) ŞEHİR BİSİKLETİ seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
(link)

Arkadaşlar peşin 800 liraya alınır mı sizce bu bisiklet? Kullanan var mı?

@pressesc ?

merhaba arkadaslar mosso legarda 1721 msm modeli aldım kurulumunu yapıyorum fakat resimdeki içi tırtıklı plastik parçaların nereye takılacağını bulamadım yardımcı olur musunuz?

Dosyalar

• 1.png
    1.png
    49,4 KB · Okunma: 72
merhabalar.

Mosso reborn yarrış bisikleti yaklaşik 3 ay önce aldim 3. ayda hiç yariş veya performans görmemesine rağmen kulak yerinden kadro kirildi bisikletde dusme degil cizik dahi yok nasil oluyorda kırıliyor ve kimse arkasinda durmuyor cevap bile vermiyorlar.

şimdi ne yapmaliyim ?

Dosyalar

• IMG_20171103_173137_255.jpg
    IMG_20171103_173137_255.jpg
    81,9 KB · Okunma: 102
@simply @one of you
Disk fren vidalarına takılıyor herhangi bir gevşemede bu parça vasıtası ile görüp müdahele etmek için.

@VahitBOZ
Firma ile iletişime geçtinizmi ?

Kulak yerinden kadronun kırılması için ciddi bir darbe alması lazım. Fotoğraftaki gibi bir hale kendi kendine gelmesi biraz garip..

Zaten aynakolu büyük 53-39 birde düşük kadans ile yüklenirsen kırılır.

arkadaşlar merhaba .katlanır bisiklet araştırması yapıyordum bir süredir. mosso marine 20 de karar kıldım . ama jant seçeneği olarak bir bildiğimiz jantlar var, birde magnezyum alaşımlı aliminyum jantlar var hangisi tercih edilmeli ? kilo 92 bu arada :)

Yok bu farklı bir durum.Lastiği el ile havasını kontrol ettiğimde de sorun olduğunu anlıyorum.

@yorgun bekçi hayırlı olsun güle güle binin. Elciklerin ergonomik yapısı iyi olmuş. Benim sadece yuvarlak. Sizin elcik elin uyuşmasını önler. İyi sürüşler.

• Beğen
Tepkiler: Lawyer58
@Seko88 çok teşekkürler hocam aynen elcikler kullanışlı sadece biraz düz maşa olduğundan çukurlarda sarsıyor biraz da sele rahatsız. harici memnunum

@yorgun bekçi selesi jelli diye biliyorum. Ben 50 km ye yakn mesafelerde kılıf olmadan kullanıyorum. Ayrıca aşırı kötü yollarda kullanmak zorunda değilseniz. Düz maşa almakla iyi yapmışsınız.

• Beğen
Tepkiler: Lawyer58
@Seko88 sizde de mi aynısından var hocam? olabikir belki de ben uzun zamandir ilk kez bindim ya ondan oyle gelmistir. klasik ankara yollari kaldirimlarinda kullanicam hocam. araziye sokmam

Geri