Scudo Sports

Mosso Kullanıcıları Kulübü

2018 model Mosso monza cyclecross renk tasarımı da çok güzel.
2e0utn7.jpg

Scudo
mosso 7581xc xt almam kesinleşti 20" kadro alıp çılgınlar gibi süreceğim ama mayıs ayında sürmeye başlayacağım ne yazık ki
@Yankı başta sormak istiyorum bu 3000tl altı bisikletler bu kadar ağır mı acaba genel olarak?

Arkadaş ankarada ikamet ediyorum. Ankara hukuk öğrencisiyim. okulum cebecide. kaldığım yurtta ankara hastanesinin ilersinde Aktaşta. Zaman zaman tandogana da gideceğim. hangi ekipmanları almalıyım? bisikletim mosso legarda 1721

(link)

Arkadaşlar mosso göbekten 8 vites sorun yasarmiyim sizce. Nette baya bi mossodan şikayet olmuş ama sizin fikrinizi almak istedim

SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@clk güzel görünüyor. fotoğraf çekimi de güzel olmuş katalog çekimlerini kıskandırıyor. acaba yaptığınız değişiklikleri ve masraflarını yazabilir misiniz? ve edilen masrafa değiyor mu?

@1dost tesekkur ederim.

gidon, gidon bandi, sti kollar, freni aliexpressten toplamda 80 dolara aldim. (300tl)

ben kendim yapmak istedigim icin vites kablosu, fren ve vites telleri, vites kablo ayar vidasi, kablo kesme pensesi, vs gibi tüm malzemeleri de buradan aldim. onlarada toplamda 100 tl verdim.

yaptigim masrafa degdimi derseniz degdi :) bisikletimi seviyorum ve sadece drop bar istemistim taktim :) isin en guzel tarafi kendim ugrasip takmis olmam. bir keyif meselesi yani :)

@clk
Valla on numara cyclocross bisiklet olmuş seninki. Dropbarla turlamak çok keyifli bence bir daha dropbar gidondan vazgeçemeyeceksin :)

• Beğen
Tepkiler: clk
Selamlar. Yakın zamanda Mosso Cavalier 700 SORA modelini almayı düşünüyorum. 32 telli jantları ve karbon olmayan maşası dışında gayet kaliteli bir bisiklet. Boyum 1.67 1.68 civarı, bacak boyum ise yaklaşık 81 cm. 52 kadro mu yoksa 54 kadro mu almalıyım? Bir de alimünyum maşa ile karbon maşa arasında bariz bir fark hissedilir mi? Şimdiden Teşekkürler, iyi forumlar...

@Tuna Tunaboylu kesinlikle 52 al karbonla metal maşalar arasında kesinlikle hissedilir fark vardır ama sonuçta profosyonel değiliz bukadar takma alacak olursan tadını çıkarmaya bak

@Tuna Tunaboylu birde boyuna göre bacak boyun uzun geldi doğru mu hesapladın acaba benim boyum 1.78 bacak boyum 81.5 ondan fazla geldi bana

• Beğen
Tepkiler: runaway60
@Tuars07 Haklısınız iç bacak boyum, boyuma oranla uzun. Su terazisi kullanarak ölçtüm. Bi yanlışlık olduğunu sanmıyorum. Çağrı Terzioğlunun bir videosunda bacak boyunuz boyunuza oranla uzunsa bir üst kadroyu tercih etmemiz gerektiğini duymuştum. Bir de sportif sürüş için ve konfor aramıyorsak küçük kadroyu. Ben hem sportif sürüşe dayalı kullanacağım hem de iç bacak boyum uzun. Bu yüzden kafam karıştı.

• Beğen
Tepkiler: Tuars07
@Tuna Tunaboylu kol uzunluğunu bilmiyorum ama 54 kesinlikle büyük gelir buna emin olabilirsin o yüzden daha küçük kadroya 49 52 gibi

mosso tca 730 kullanan varmıdır :) kadroları çok esniyor diyorlar kullananlar ne düşünüyor ?

@Melih Çolak Tca serisini çok fazla sürme şansım olmadi ancak çoğu marka 6061 kullanırken tca 7005 alüminyum kullanıyor. Bu yüzden kadro kalitesi gayet iyi, aşırı bir esneme olacağını da sanmıyorum, karbon esnemezliğini vermese de.

Geri