Dün akşam bir ilk daha yaşadım ( arka teker'im patladı yanımda yedek iç lastik vardı da fazla zorlanmadım,forumda okuduğum bir öneri idi çok işime yaradı bende benim gibi yeni başlayan arkadaşlar için yazmak istedim ,ama sanırım çok az da olsa patlak lastikle sürdüm umarım cand ve dış lastikte bir sorun yoktur ve birde arka lastiği söküm taktım şimdi 1. viteste sanki biraz sürtme yapıyor neden olabilri ? iyi forumlar
@Tahammülsüz Günaydın sürtme derken nereye sürtüyor o kısımı biraz daha açıklarsanız. Arka lastiği söküp taktığınızda vites ayarlarınızda kaçıklık olabilir. Forumdan bulup izleyeceğiniz videolarda bu sorunu çok kolay bir şekilde çözebilirsiniz. 3 farklı bisikletle toplam 1100 km yol yaptım ama hiç lastiğim patlamadı. (Dilimi ısırayım) (Kron xc 150, Mosso Wildfire V ve en son bisikletim Fuji Sportif 1.3) Geçmiş olsun. Lastik basınçlarınıza dikkat edin.
acemi şansı sanırım @trainspotting35 en kötü derdimiz lastik olsun üstad ..... ses konusuna gelince gece karanlık olduğu için pek bakamadım bisikleti de ters çevirmeyi istemedim malum gidon ve koltukta yara oluşmasın diye ama lastik değişiminden önce olmadığından eminim şimdi bir kaç video arayayım birde bu biskletle aldığım dış lastiklerin kalitesinde bir sıkıntı varmıdır değiştirmelimiyim ?.. iyi forumlar.
@Tahammülsüz Dış lastikler yanlış bilmiyorsam Changyong gibi bir markaydı. Forumda yorumlara bakarsan kalitesiz bir lastik olduğu yorumunu da görürsün iyi bir lastik olduğu yorumunu da. Benim görüşüm lastiklerin sorunsuz ama ağır olduğu yönünde olacaktır. Mali durumlarınız nasıldır bilemem ama hobi kullanıcısı aşamasındaysanız bu lastikleri bitinceye kadar kullanın derim. Bu ağır lastiklere alışan kondisyon yeni hafif lastiklerle harikalar yaratır
@trainspotting35 işin aslı bisikleti alarak ekonomiyi biraz sarstık ama siz yinede öneri markalar verirseniz ben biraz fiyat araştırırım şimdilik iyi günler.... iyi forumlar.
@trainspotting35 işin aslı bisikleti alarak ekonomiyi biraz sarstık ama siz yinede öneri markalar verirseniz ben biraz fiyat araştırırım şimdilik iyi günler.... iyi forumlar.
Düzeltme : bu ikinci mesajı nasıl göndermeyi becerdim bilmiyorum ve mesaj silinmiyormuş kural gereği o yüzden verdiğim göz kirliliği için kusura bakmayın...
herkese merhaba
Aranıza yeni katıldım.Henüz bir bisikletim yok. İş yerim ile evim arası 15 km . İşe bisikletim ile gidip gelmek istiyorum . İlerleyen süreçte bisiklet turlarına katılmak gibi bir niyetim var fakat şuan için sadece işe gidip gelmek amacım. Araştırdığım kadarıya yol bisikletleri bu iş için daha uygun.
Mosso city line nexus man modeli hakkın da görüşünüzü alabilir miyim? Veya daha uygun olacağını düşündüğünüz model var mıdır?
(link)
Yunusyıldız hocam hangisini alıcaz yardımcı ol lütfenn...Legarda 1624 carraro sportive 224 ve sedona 300 bende karar veremiyorum bunlardan birisini alıcam ama hangisi sizce...
Mosso Wildfire HYD 29 jant 20 kadro almayı düşünüyorum. Bu bisiklet hakkında tecrübesi olan arkadaşlar ne dersiniz artısı eksisi nedir. Şimdiden teşekkürler
Ben yeni katıldım foruma şehir içinde kullanabileceğim 800 civarı bisiklet almak istiyorum. Salcano city fun 70v , mosso legarda 1621 arasında kaldım. Yardımcı olabilir misiniz? Bide internet alışverişinde güvenilirlik indirim yaptırabilecegim bi site tavsiye eder misiniz.?
@togarma ben city life nexusu inceledim. Güzel bir bisiklet, göbekten vitesli olması çok güzel bir avantaj sıkıntı çıkarmaz size. Ayrıca göbekten dinamolu bu da hoş bir özellik. Ses yapmayan çamurluklar falan hepsi çok hoş. Ancak tek sorun ağır olması. Yaklaşık 17 kilo sanırım....
selamlar bende Mosso wildfire hyd modeli alarak aranıza dahil olmuş bulunuyorum. Şu ana kadar 2 kez şehir içi kullanabildim bisikleti 28 km yol yaptım. ya kalın lastiklerden ya kondisyonumun olmamasından ya da bisikletin ağır oluşundan biraz zorlandım.
29 janta ince şehir bisikleti lastiği takıp kullanmayı düşünüyorum şu an bisiklette 2.25 lik dişli lastik var lastik önerileriniz varsa bekliyorum