Scudo Sports

Mosso Kullanıcıları Kulübü

Scudo
selamün aleyküm üstadlar iki bisiklet arasında kaldım. corelli pierre 5,0 800 tl - mosso legarda 1721 msm v 950 tl bunlardan hangisini tavsiye edersiniz. kullanım amacım gidiş 10 km geliş 10 km işe gidip geleceğim asvalt yolda hafta sonuda en fazla 50 km lik gezinti yaparım.

MOSSO LEGARDA 1721 MSM V ikinci el satan arkadaş varsa almayı düşünüyorum.

Merhaba arkadaşlar. Mosso legarda 1624 buldum ikinci el. 61 kadroymus. Benim boy 176 bacak 80

Bana olur mu bakmaya değer mi

@Dialonper
@Dialonper
Kardeşim zaman kaybetme maksimum 52 kadro sana uyar

@dwimmer
51

Bisikletimi eve alıp aksesuarları taktim, yağmur yağıyor diye balkona çıkarmadım(; , aksesuar gibi oldu14956521629641072944867.jpg

• Beğen
Tepkiler: Ergün E.
Rabbim herkese kazasız belasız sürüşler nasip etsin. Buda benim mosso....

Dosyalar

• 20170527_142837.jpg
    20170527_142837.jpg
    122,4 KB · Okunma: 59
  • 20170527_142733.jpg
    20170527_142733.jpg
    153,1 KB · Okunma: 55
Arkadaşlar, max 800-900 tl ye ist da ise gidip gelirken kullanabileceğim bir model varmı tavsiye edebileceğiniz. 187 boy

ONEPLUS A3003 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar kusuruma bakmayın çok cahilim bisiklet konusunda, bu düz maşa ne oluyor, kilitli falan ne oluyor[emoji16][emoji16]... Belki 15 yıldır ilgilenmiyorum

@afsarbey
Hocam bunu nerden aldınız, kaça aldınız acaba, mosso bisiklet. Com da 989 tl, bayiden daha ucuza alınır gibi. Buna bagaj falan takiliyormu

@adem.tay.3 sabit masada amortisör yok. Düz metal masa. Kilitli masa amortisorlu ama kilitlendiginde esnemiyor. Bu da enerji kaybını ortadan kaldırıyor.

@adem.tay.3
Arkada guzel aciklamis ilaveten kilitli masa daha hafif oldugu icin kimisinin tercihi kilitli masa yonde oluyor
Kimisi de kilitli amortisor yani kitlemediginde amortisorlu kitlendiginde de normal olan masa aliyorlar

Ozet olarak biri hafif biri konfor

Şuan piyasada fiyat performans olarak Mosso ve Carraro var.

@ibrahimkesen
Bence hepsi ayni
Mosso bianhci salcano carraro
Goze hos geleni almak lazim
Aralarinda nerdeyse hicbir fark yok
Kadrolar ayni parcalar ayni
Sadece lastik ve jant farkli o da ayni fiyat arraliginda ayni kalitede

Benim hosum giden ise mosso mosso alicam buyuk ihtimal digerlerine gore gozume daha hos geliyor

• Beğen
Tepkiler: İbrahima
Mosso 1721 msm alicam sanırım. Bunu ist Anadolu yakasında en uygun nerden alırız acaba. Taksitli falan. Bileniniz varmı arkadaslar

@afsarbey

Hocam camurluk olarak hangisini tercih ettiniz

@Mustafa Zeybek mosso 1727 28 jant msm h için yedek ic lastigi hangisini önerirsin...
Hangi ölculerde olmali?

Arkadaşlar MOSSO LEGARDA 1721 MDM almayı planlıyorum. İstanbul'dan alabileceğim tavsiye ettiğiniz güzel bir yer var mı ? Avrupa yakası olursa daha iyi olur benim için ama Anadolu yakasına da gidebilirim pek seçenek yoksa.

Geri