@Alt-j
Bunu yazmışsınız. Eğer lastiği kullanmadıysanız nasıl Mitas'dan memnun olabiliyorsanız anladım.
@Alt-j
@Alt-j
Ben de zaten sadece lastiğe bağlamıyorum. Arka janta, rublenin ağır olması vs. gibi durumlara bağlıyorum. Lütfen doğru okuyun mesajımı.
İyi geceler. Maksimum 2000 TL civarı şehir bisikleti olarak mossonun hangi modelini önerirsiniz? 1821 ile 1824 e baktım, kafam karıştı. V fren, düşünüyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Daha önce salcano ng650 dağ bisikleti kullandım. Yaş 45.
@Furbey40 farkları, biri 21 diğeri 24 vites olmasıdır. 24 vitesli olan rampalarda daha avantajlıdır, daha az yorar denilir ve bu yüzden de almışken 24 vitesli olan 1824 modelini alın derim.
@Hsynozky
Ben sora setli 032 kullanmıştım. Carraro ların jant setleri biraz ağır. Jant setini değiştirdikten sonra gayet başarılıydı. Mosso hakkında kullanmadığım için fikrim yok
@trainspotting35 aslında benimkisi biraz duygusal cevap olucak ama sanki mosso cavailer alanlar hemen satmak istiyorlar gibi bisiklette mi sıkıntı var alanlarda mı anlamadım gerçekçi düşünecek olursak carraro soralı fiyat olarakda uygunsa o tercih edilmeli...
Yoğun araştırmalarım sonucunda Mosso şehir bisikleti alacakken radikal bir kararla yol bisikleti olan Mosso Cavalier Claris'te karar kıldım ve sonunda da aldım.
Corelli'yi saymazsak fiyat/performans olarak Cavalier bana göre en dominant gelen bisikletti.
Kompanent olarak Tourney bile beni zaten maddi olarak zorlarken daha uzun ömürlü olur, daha az sorun çıkarır diye Claris'te tercih ettim ki uzun yıllar kullanmak ve daha iyisi, daha iyisi diye tutturmak için.
Allah kazasız, belasız kullanmayı nasip eder inşallah.
Bi masallahinizi alırım ?
Merhaba arkadaşlar, uzun zaman sonra bisiklet edinmek istiyorum sanırım buda mosso olacak. Legarda 1921v ve 1924v arasında kaldım, sahip olan arkadaşlardan yorum bekliyorum aradaki fiyat farkı değer mi?
1924 modelinde full Altus set var ve dişli oranlarindan ve ek 3 vitesten dolayi rampa performansı daha iyi.
Fiyat farkı cok fazla değilse 1924 almak daha mantıklı. Aralarinda cok fiyat farki var ve sizi de maddiyat olarak zorluyorsa 1921 modeli alınır paşa paşa da binilir, yine sizi de üzmez ?
Cavalier kadrosu biraz fazla esnek galiba. Sprint atınca zincir ön aktarıcının dışına sürtüyor. Normal güçlerde olmuyor bu. Sorduğumda kadro esnemesinden dolayı denildi.
Merhabalar, mosso legarda serisinde 2019 da kadro değişikliği yaptı, maşayı da sanki alüminyum yapmışlar gibi bir izlenim uyandı bende çünkü dikkatli bakarsanız 2018den farklı maşa da değişmiş. Sitede bilgiler değişmemiş bence bu bisiklet 12 kilonun altına düşmüştür.
Şehir içi kullanacağım için sabit maşa mdm 1921 v düşünüyorum, keşke 1924 düz maşa da olsaydı vidasız ruble kullanımına imkan tanıyıp upgrade edilebilirdi. Ama bu haliyle sanırım buna karar vereceğim. Yeni model alan varsa bi kaç detaylı fotoğraf gönderip konuyu canlandırabilir
@MOONHAN
Ben 771T3 DEORE KULLANIYORUM.
DÜZ MAŞA ŞU ANA KADAR OLUMSUZ BİR DURUM İLE KARŞILAŞMADIM HEM ŞEHİR HEM TUR İÇİN İYİ. ÜSTÜNDEKİ DEORE SETİ GAYET YETERLİ VE VİTES KULLANIMLARINI DOĞRU VE TEMİZ KULLANIRSANIZ ALLAH IN İZNİ İLE UZUN SENELER KULLANABİLİRSİNİZ.
ŞAYET İMKANINIZ VAR İSE SCOTT MARKA BİR BİSİKLET ALMANIZI TAVSİYE EDERİM KADRO SAĞLAMLIĞI AÇISINDAN
(link)
Bu modele göz atabilirsiniz.